PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Станете вашият Висш Аз

Комуникирайте като вашия Висш Аз

  1. Комуникирайте като вашия Висш Аз
  2. Когато се развивате думите ви придобиват сила
  3. Медитация - комуникирайте като ваш Висш Аз

Когато вие растете и еволюирате, думите, които изговаряте и мислите, които вие имате относно други, ще имат една нарастваща сила на въздействието върху хората. Вашите положителни мисли и виждания за хората ще ги издигнат по-високо. Вашето критикуване ще потисне тяхната енергия и ще ги връща назад. Да се стремите към по-висше, важно е да се научите за силата на думите, които изговаряте. В по-висшите области всеки звук, мисъл, изречена дума създават силно въздействие, така че е важно да се научите да се свързвате по един нежен начин.

Има много начини да комуникирате, включително и телепатично, при което послания са изпращани и получавани умствено; езикът на тялото, което комуникира чрез положения, движения и жестове; и устна комуникация. Вие може да се научите да общувате като ваше по-Висш Аз. Общуване като по-Висш Аз донася енергия и любов обратно към вас. Това дава енергия и любов на другите. Когато вие говорите като ваше по-Висш Аз, хората около вас ще бъдат отворени и отзивчиви към това, което вие имате да кажете. Вие ще казвате истината с прецизност и ще създавате мир и хармония.

Всяко свързване с по-Висш Аз започва в сърцето

Важно е, когато говорите, това да идва от сърцето ви. Когато вие говорите с любов и създавате една истинска връзка, и наистина донасяте по-добро за другите хора. Когато вашите думи са избрани с внимание и изговорени с намерение да служат, те дават възможност на хората да растат. Когато вие имате намерението да служите за по-висше добро на друга личност с това, което казвате, думите ви имат една увеличаваща се способност да променят съзнанието на тази личност. Преди да се срещнете с хора или да им говорите за първи път, представете си, че говорите от вашето сърце към техните сърца. Помолете се да дойде най-висшето добро, през времето, когато сте заедно.

Звукът е много могъщ начин за създаване на по-висше съзнание. Дали това е направено чрез вашия глас или музикален инструмент. Мнозина са дошли на земята по това време, за да използват звука за издигане на съзнанието. Вие може да се окажете в положение, където вие говорите на други, свирите или създавате музика и вие действате като канал и пр.

Всяко общуване започва с телепатична връзка, дали вие осъзнавате или не осъзнавате това. Преди вие да говорите на някакво ниво вие усещате другата личност. Вие можете да повишите това усещане и да забележите когато говорите, дали другата личност слуша, интересува се и се съгласява с вас. Забележете какво ниво на разбиране има личността, на това което вие казвате. Използвайте термини, които другата личност може да разбере. Важно е да говорите на нивото на вашите слушатели; вие ще говорите на пет годишни по един различен начин, отколкото бихте говорили с един десетгодиен. Ако спрете за един момент преди да говорите и усетите кои са слушателите, вие ще бъдете способен да говорите с много по-голяма резултатност.

Тъй като всяка комуникация започва не говоримо, а на телепатично ниво, вие можете да изпратите телепатично съобщение към някого и да създадете промени във вашите отношения, без да кажете нито дума. Ако искате да говорите по един много важен въпрос с един любим, отделете време за този въпрос, като изпратите телепатично любов, преди да говорите. Изчакайте преди да заговорите, докато вие не почувствате една сърдечна връзка, както и готовността на другата личност да чуе какво имате да кажете.

Когато се научите да се свързвате като ваше по-Висш Аз, вие ще намерите себе си, че често говорите по-малко. Има голяма сила в мълчанието. Вие ще откриете нарастваща радост и дълбока хармония с вашите любими, когато се свързвате с тях мълчаливо.

Следващия път, когато сте с някой, когото обичате, проучете как изглежда една мълчалива връзка. През времето, когато сте заедно, помолете го да създаде десет минути спокойствие заедно с вас. Вие може да откриете дори една по-богата връзка, отколкото когато говорите, понеже ще се свързвате като ваше по-Висш Аз. Вие често изпитвате това, когато сте разделени един от друг, защото когато вие отново се съберете заедно след физическа раздяла, вие се чувствате дори повече обичан и свързан. В мълчанието вие сте развили една по-силна връзка чрез вашето телепатично общуване.

Вашите думи създават това, за което говорите. Научете се да говорите положително.

Когато говорите, ако е възможно, бъдете по-хармоничен и по-нежен. Вие бихте могли да си представите, че когато вие говорите, изпращате вълни на хармония и мир на други. Бъдете предпазлив, когато хората отговарят на това, което вие казвате. Ако те ви се съпротивляват, ако не сте в една подкрепяща среда, не приказвайте и не се опитвайте да убедите други. Много от вашата енергия е изразходвана чрез вашите думи: Говорете само когато вашите думи могат да създадат помощ за други и те слушат. Тогава вие ще получите обратно повече енергия, отколкото сте изпратили.

Когато говорите положително, подкрепящите думи създават една по-висша реалност за вас и други, защото всяка дума която изговаряте, могъщо създава това, за което говорите. Например, когато влезете през вратата и поздравите вашия съпруг. Мнозина от вас незабавно изброявате всички неприятни неща, които са се случили през деня. Вместо това говорете за неща, които имат значение за вас. Говорете за едно ново прозрение или откритие, което вие сте направили през деня. Споделете едно положително изживяване, което се е случило, докато сте били навън. Когато се говори за положителни, значими неща, това повдига вашата и на другите енергии и създава едно по-дълбоко общуване.

Някои от вас се страхуват да говорят за това, в което вярвате и специално за неща, които не са приети от масите. Вие може да имате неясни спомени от минал живот, когато сте били преследвани, защото сте казвали своята истина. Някои от вас вярват, че другите няма да ви обичат, ако вие кажете истината и затова потискате нещата, които е необходимо вие да кажете на вашите обичани същества. Може би се страхувате да говорите ясно и някак си извършвате неща, които наистина не желаете да правите. И ако го направите, вашата затворена енергия накрая ще се изяви като изблик на гняв или сълзи.

Вие не трябва да потискате вашите мисли и чувства. Вие можете гласно да изпратите мислите си, когато те се появят по един начин, който е нежен и служи на друга личност. Много по-добре е да дадеш на хората шанс да ви обичат такъв, какъвто сте, отколкото да действате по един начин, който ще ги накара да ви обичат. Вие можете за дълго да се престорите за това, което вие не сте, но голям дар е който давате някому с възможността да ви обича точно такъв, какъвто сте от самото начало. Кажете на себе си „Аз съм привлекателен. Аз ще бъда обичан дори когато аз изразявам моите желания и необходимости”.

Когато започнете отначало да изразявате вашите чувства, вие не винаги правите това по един любящ начин, както вие бихте искали. Обичайте себе си за това и имайте смелостта да говорите високо и ясно, и да потвърдите, че през следващия път вие ще бъдете тук по-нежен и ще говорите повече като ваше по-Висш Аз. Хората, които като са тръгнали по свой път, отначало може и да не са щастливи, когато вие започнете открито и ясно да говорите. Оставете ги да бъдат изненадани или сърдити и продължете да говорите истината. Говорете с намерението да служите на другата личност. Не обвинявайте, говорете нежно и поемете отговорността за това как се чувствате.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Благодаря!
Защо изключително рядко, почти никога не се упоменава източника на информацията, когато е ясно, че е взета от някъде? Просто от Благодарност.
Правиш го с много обич и не чакаш резултат.Като да обичаш дете без да му за раняваш да бъде себе си
Всико написано е един полезен.урок.,как да общуваме. Много рядко ми се случвало,да не знам ,как да.общувам с някого. Благодаря.
Юлияна
Аз обичам да се усмихвам и съм създала впечатление в моите близки и познати,че съм щастлив и волеви човек !!! Така да бъде !!!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...