PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Станете вашият Висш Аз

Като избирате действителност, създавате бъдеще

  1. Като избирате действителност, създавате бъдеще
  2. Няма граници, за това което може да имате
  3. Медитация - Избиране на вашата действителност

Да се развивате духовно е важно да знаете, че вие създавате вашата собствена действителност. Една важна възвратна точка във вашето собствено израстване идва, когато вие започвате да поемате отговорност за всичко, което се случва. Когато вие разберете, че е възможно да създавате живота, който искате (дори и да не знаете още как), вие и вашият Висш Аз ставате капитан на вашия кораб.

Вие сте изворът, създателят на вашия живот. Вие сте този, който се стреми нагоре, развива се духовно и се свързва с вашият Висш Аз. Вие създавате вашата реалност чрез вашите мисли, емоции, вярвания и намерение, които определяте вашата вибрация и така вие привличате към вашия живот хора, цели, събития и условия. Вашите емоции и вашето намерение определят колко бързо ще получите това, за което мислите. Всичко във вашия живот идва от мисъл или чувства, които имате, защото вашия вътрешен живот на мисли и чувства създава вашия външен живот на събития, цели и връзки. След като вие създавате вашата собствена действителност, вие може да изберете всяка действителност, която желаете.

Тъй като има едно оставане назад във времето между вашите мисли и тяхното появяване във вашата реалност, някои хора все още не осъзнават, че те създават своята действителност. И все пак вие можете да проследите всяко събитие, което се случва на хората обратно назад до една мисъл, картина, вярване, емоция или намерение, които те са имали в някой момент в техния живот. Всяко решение и избор, които вие правите е оформящо вашата реалност.

Нарастване вярването, че вие създавате вашата собствена действителност е една от най-главните промени, които се случват точно сега.

Доскоро съществуващото масово вярване е било, че хората трябва да благодарят на едни огромни, неконтролирани сили. Мнозина то вашата културна и социална структури бяха предназначени да ви опазват от тези сили. Мисълта, че вие създавате вашата собствена действителност преминава през умовете на милиони. Всички тези, които търсят и са пробудени за тяхното Висш Аз Същество започват да осъзнават, че те създават своя собствена действителност. Това е споделяно във състояние на сън и чрез всяка личност с неговото Висш Аз.

Вашите положителни мисли и вярвания може да окажат помощ и на други. Когато вие вярвате, че вие създавате вашата собствена реалност и поемате отговорност за вашия живот, вашата телепатично предаване за това се предава на други. Вашите мисли, че вие създавате вашата собствена действителност помагат на други да знаят това и поемат контрол на техните собствени животи. Вашите вярвания и положителни виждания са прибавени към басейн на колективното съзнание и тогава те са достъпни и за други да проникнат в него, когато те израстват.

Мислите, поддържани общо от масите хора, определят начина, по който работи вашия свят. Когато все повече и повече хора разберат, че вие създавате вашата собствена действителност, много важни промени ще станат във вашето общество. Разбирането, че начинът по който вие мислите засяга света, който живее около вас ще създаде много положителни промени във вашето общество.

Вие само ще трябва да започнете да забелязвате последиците за хората, поели отговорност за техните животи. Когато вярвате, че вие създавате всяко изживяване като една възможност за израстване, това ще промени вашата законодателна система, вашето управление, училищата ви и дори продуктите, които хората произвеждат.

Когато хората знаят, че те могат да създават това, което желаят и се научат как да правят това, те ще се почувстват по-могъщи и контролиращи на своите животи. Когато те научат повече за принципите на създаване на тяхната собствена действителност, те ще започнат да имат животи на увеличаващо се изобилие, любов и духовно израстване. Хората трябва да вярват, че те имат способността да променят своята собствена действителност към по-добро, преди те да могат да повярват, че те ще могат да помогнат в промяната на света към по-добро.

Вие можете да живеете в една възможна действителност, където има една чиста околна среда и човечеството е в мир.

Има много възможни бъдещи реалности за човечеството. Първо, хората стават отговорни за околната среда, съществуват заедно в мир като почитат Земята и едини други. Ако вие си представите света да се развива все по-красив, хората да избират да бъдат повече изпълнени с любов едни към други и една чиста околна среда, вие ще започнете да се движите в една възможна вселена, където това се случва. Ако вие се съсредоточите върху едни прекрасни, положителни аспекти за света, и виждате красота и любов във всеки, вие ще вибрирате с това и се влеете в една по-положителна действителност.

Има много възможни избори относно вида на реалността, в която можете да живеете. Вие живеете в един век на възможности и избор. Помислете за възможните избори преди 200 години и помислете колко много избори са възможни сега за вас. Нови реалности и възможностите, които те предлагат сега съществуват, които обаче никъде не съществуваха на земята дори само преди 50 години. Например - избори да бъдеш самолетен инженер, да работиш с компютър, или да работиш в по телевизията, не съществуваха дори и като възможност. Има милиони реалности, от които можете да изберете точно сега. Вие можете да живеете един примитивен живот без модерната технология, или можете да живеете един живот, изпълнен с телекомуникация, коли, компютри и пътуване със самолети.

Ако вие си представите световен мир, един глобален приятен климат, една стабилна икономика и земя, вие ще се влеете в една реалност, която съвпада с вашите представи-картини. Като си обрисувате света в който бихте желали да живеете, вие можете да станете част от възможната реалност в която това става. Дори ако вие не срещнете тези неща в един глобален размер, вие ще намерите вашия собствен мирен свят, вашата лична икономика стабилна, и самият вие - живеещ в едно място с мек климат.

Когато вие най-напред започнете да обрисувате (мислено) възможната вселена, в която искате да живеете, както и един свят в мир, любов, чист въздух, условията ще се променят по начин, който изглежда логичен и възможен за вас. Вие няма да се събудите един ден и откриете, че всичко е различно. Ако вие направите достатъчно промени във вашите вътрешни картини и вярвате, че те могат да станат истина, накрая вие ще се намерите във възможната вселена, която вие си нарисувате.

Има възможни реалности, където едно земетресение, или промени на земята стават във вашата област, както и възможни реалности, където това не става. Когато ясновиждащи поглеждат в бъдещето, те виждат различни възможни реалности за хората, фокусирали се върху тази специална реалност. Техните предсказания могат да бъдат истина за тези, които вибрират със тези възможни реалности и не е истина за тези, които не са с тези вибрации.

Ако вие постоянно се тревожите относно земетресения и разрушения, вие може да изживеете възможната действителност, където те се случват. Макар и те да не се случат в голям размер, вие ще бъдете привлечен към тези места по земята, които претърпяват драматична промяна. Вие можете да започнете да вибрирате с реалността, в която вие искате да живеете, като си въобразявате най-добрите условия, които можете. Вместо да си обрисувате, че нещата стават по-зле, обрисувайте как нещата стават по-добре. Ако се уловите, че се тревожите относно околната среда, атмосферното време, промените на земята или по-голяма поредица събития, представете си, че нещата се развиват чудесно.

Мислете, че земята става по-красива и вярвайте, че е възможно да живеете на едно място с чист въздух, здравословна околна среда, и вие ще създадете това като истина във вашата действителност. Вие ще създадете едно положително видение, което телепатично става възможно и за други. Когато достатъчно хора поддържат едно положително видение за бъдещето, то ще стане такова, тъй като вашите мисли и намерения създават вашата действителност.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Да.. тук в тази статия става въпрос за закона за привличането.. който винаги работи безотказно! Ние сами определяме нашето бъдеще тук и сега с нашите мисли..
..
много ми хареса статията .
Виж още отзиви
Коментирай
loading...