PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Станете вашият Висш Аз

Дайте възможност на вашето по-висше добро

  1. Дайте възможност на вашето по-висше добро
  2. Позволете на хората да ви дават

Вашият Висш Аз винаги ви води към вашето по-висше добро. Вашият Висш Аз ви обича и иска да имате всяко добро нещо, което можете да си позволите във вашия живот. Помислете как чувствате това - да дадете любов на едно малко дете, или на любимо животно. Те ви позволяват да ги обичате без усещането, че трябва да ви дадат нещо в замяна. Вие се чувствате добре и растете, когато сте в състояние да им го дадете. Същото е и с вашият Висш Аз - то желае да ви даде всяко хубаво нещо, което можете да си представите и дори много повече от това.

Научете се да получавате всичките хубави неща, които вашият Висш Аз има да ви даде. 

Мнозина от вас е необходимо да се научат как да получават. Повечето от вас сте получавали по-малко от два процента от добрите неща, които вашият Висш Аз може да ви даде. Затворете очите си за момент и си представете другите деветдесет и осем процента да идват при вас. Как ви изглежда това? Намирате ли, че сте готови да ги получите или започвате да се ограничавате в това колко много можете да получите? Представете си, че получавате дори повече, сякаш сте отворили един кран и оставяте много повече неща да потекат за вас.

Вие заслужавате да имате един прекрасен живот, изпълнен с любов, изобилие, добри приятели, превъзходно здраве и любящи взаимоотношения. Вашият Висш Аз е съвършено изобилие и когато вие се отворите за своето висше благополучие, вие се изравнявате със своето Висш Аз. Започнете да мислите, че един изобилен живот е естествено вашият, а не нещо, което трябва да спечелите или да заплатите. Това е по- висшия план на вселената за всички същества - да имат животи в красота, хармония и изобилие.

Принципът на позволение е много важен. Вие лесно и без усилие допускате неща в своя живот през цялото време. Има много неща, които мислите, че заслужавате и не помисляте втори път за това да ги имате. Например вие можете да имате всичката храна, която искате, добри приятели, уважение и подкрепа от другите и много творчески идеи. Можете до увеличите благополучието, което донасяте в своя живот, като се научите как да позволите на себе си да имате това, което искате.

Макар че вие лесно допускате изобилие в някоя област на живота си, има други неща, които мислите, че не заслужавате, или че трябва упорито да работите, за да ги получите. Вие заслужавате най-големите неща, които можете да си представите, точно толкова много, колкото заслужавате и всичките по-малки неща, които толкова лесно допускате в живота си. Нищо не е нужно да направите, за да “заслужите” своето по-висше благо. Вие сте една добра и отговорна личност. Хората, които имат изобилие, любящи взаимоотношения и щастие не са повече заслужили или по-добри от вас. Те просто позволяват повече добри неща да се случат в техния живот.

Можете да позволите много неща да станат по-лесно в живота ви, когато позволите всичко да работи за това. Например вместо да молите някоя специална личност да ви обича, просто помолете за повече любов и позволете тя да дойде по всички начини и видове, които може. Тя може да дойде от ваши приятели, деца или дори от непознати. Когато вие позволите повече любов в своя живот от всички извори, може да откриете, че личността, която искате да ви даде повече любов, също може да стане по-обичаща.

Вместо да мислите, вие трябва да работите, за да получите нещата, вижте всяко добро нещо, което идва, като че ли вие позволявате да дойде във вашия живот. Вие обичате себе си достатъчно, за да имате това. Помислете за някои от хубавите неща, които лесно сте позволили в своя живот, точно сега. Позволете си един момент на разбиране, че сте способен да позволите вашето по-висше добро в тези области. Ако всяка вечер вие умствено направите списък на всички добри неща, на които давате възможност да бъдат през следващия ден във вашия живот, вие много по-лесно ще научите как да допускате дори повече добри неща да идват при вас.

Ако вие растете духовно, много добри неща ще дойдат при вас. Вашата способност да ги приемате ще ускори вашето израстване. Вие не трябва да се борите, вие трябва да позволите вашето по-висше добро да се влее лесно в живота ви. Всяко нещо, което се случва може да ви донесе радост.

Кажете на себе си: “Аз сега позволявам повече добри неща в моя живот”.

Ако нещо се развива добре и вие се усещате да си казвате: “Нещата са много добри, за да бъде това истина - аз се чудя колко дълго това ще продължи” - Спрете! Вместо това предизвикайте себе си, като си представите, че нещата вървят дори още по-добре. Помислете за нещо, което точно сега работи добре във вашия живот. Създайте умствена картина за това, че нещата се развиват дори по- добре.

Вашите мисли създават вашата действителност, затова обърнете внимание на всяко ограничено мислене. Научете се да спрете да слушате мислите, които ви казват, че вие не можете да имате това, което искате. Необходимо е вие да бъдете наблюдател, за да ги уловите, когато те се появят, защото вие не искате да се плъзнат незабелязано.

Една жена беше уплашена от работата върху един предстоящ проект. Тя се улови да казва на приятелката си колко тежък и труден ще бъде проектът. Тогава тя реши да създаде една ментална картина колко лесен е проектът и как го извършва добре. Тя обрисува себе си как казва на приятелката си след като е завършила проекта, колко лесно го е направила. За нейна изненада проектът беше лесен и тя го завърши, казвайки на приятелката си колко добре е станало всичко.

Има ли нещо, за което говорите или мислите, че ще бъде усилие за вас? Спрете за момент и си представете, че то работи лесно и добре. Това, което умствено си обрисувате е това, което вие създавате, затова нарисувайте си умствено най-добрия резултат, който можете да си представите. Вие можете да имате живот, който се развива съвършено. Вие не трябва да приемате проблеми и кризи като начин на живот. Изоставете грижите, борбите и проблемите във вашия живот. Просто оставете ги да напуснат. Дайте им разрешение да си отидат. Отстранете думата “опитвам” от вашия речник, защото тя приканва към повече борба. Вместо да казвате: “Аз се опитвам да направя това добре”, кажете: “Аз правя това добре”.

Всичко става за ваше по-висше добро, вселената работи по един съвършен начин. 

Всяка ситуация е една възможност за израстване, всичко, което се случва ви дава възможност да станете по-силен, по-мъдър и повече обичащ. Всичко, което ви се случва е за ваше по-висше добро. Някои ситуации ви предлагат възможности да се освободите от привързаност или да оставите една емоция, която повече не ви служи. Да дадете възможност на вашето по-висше добро означава да знаете дълбоко вътре в себе си, че вие сте запазен и обичан и че вашият Висш Аз винаги работи за вас.

Започнете сега да казвате на себе си, че вселената е съвършена и че всичко, което ви се случва е съвършено. Когато израствате духовно, вие ще достигнете едно по-голямо разбиране защо се случват нещата, ще започнете да виждате съвършенството във всяко нещо, което се случва. От по-висшата перспектива на днешния ден вие може да бъдете в състояние да се върнете обратно в миналото и да разберете, че нещата, които някога сте определяли като отрицателни, са ви предлагали израстване и ново начало.

Вярвайте, че това, което другите хора правят ще бъде по някакъв начин за ваше по-висше добро, дори и да не разбирате защо. Няма значение какво се случва - кажете на себе си, че вселената е съвършена и че всичко, което се случва е съвършено. Ако нещо сте се надявали да не се случи, знайте, че нещо дори по-добро ще се случи. Не се опитвайте да насилите своето Висш Аз да създаде вашите виждания как нещата би трябвало да бъдат - знайте, че една по-висша мъдрост винаги действа. Запомнете, че вашият Висш Аз винаги ви дава толкова много сполука, колкото вие позволите това във вашия живот.

Ако вие сте извършили всички действия, които вътрешното ръководство ви насочва да направите, предайте своите грижи, с които трябва да се натоварите и да контролирате всяка минута. Вашият интелект иска да планирате всичко и то да стане по определен начин; той (интелекта) иска да бъде капитан на кораба. Макар че е чудесно да си поставите цели, вярвайте на своето Висш Аз да ви донесе същността на всичко, което вие желаете в съвършеното време и по съвършен начин. Вашият Висш Аз е истинският “капитан” и той винаги ви поставя в съвършени условия.

Необходима е много енергия, за да се опитате да направите светът да работи по начина, по който вашият интелект мисли, че би трябвало да работи. Свалете бремето да се опитвате да планирате всеки малък детайл. Не трябва да се придържате плътно и да контролирате всичко всяка минута., за да сте сигурен, че всичко върви добре. Просто обърнете внимание и действайте при всяко вътрешно съобщение, което получавате и останете в по-висшия поток. Нещата ще се развият към по-добро, отколкото вие си представяте.

Вие може да допуснете повече добри неща в своя живот, като давате добри неща на други хора. Каквото вие давате - се връща многократно по-голямо при вас. Усмихвайте се, раздавайте любов и добра енергия, където и да отидете. Давайте това, което искате да получите. Давайте свободно, не с намерението да получите нещо обратно. Ако искате повече любов, давайте любов. Ако искате повече уважение или подкрепа, давайте това на други и вие ще намерите това да се връща обратно на вас.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

samata istina!nashite misli sazdawat nashata realnost!izpitala sam wsichko i sam poluchila wsichko za kakwoto sam mechtala do sega.....i nai -interesnoto che za 40 dena me izprati w Awstria!Aliluja!!!
Георги Грозданов
Много поучително!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...