PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Станете вашият Висш Аз

Бъдете вашият Висш Аз

  1. Бъдете вашият Висш Аз
  2. Няма ограничение за израстването и разширението
  3. Медитация - Да бъдете вашият Висш Аз

Когато израствате духовно, вие сте на едно чудесно пътуване към себеоткриване. Постепенно ще разберете мистериите на Вселената и ще научите средствата на личното преобразяване. Когато се издигате духовно, животът ви протича без усилие. Всяко нещо, от което се нуждаете ще дойде до вас, когато се нуждаете от него, а творческите ви усилия ще носят резултати извън всичко, което бихте могли да си представите.

Духовното израстване е едно пътуване толкова огромно, както и съзнанието. Аз ще ви дам някакви „оръдия” (средства), информация и техники, за да ви помагат в израстването по-лесно и радостно. Това познание ще ви помогне да достигнете до следващото ниво, където вашето израстване ще дойде почти изцяло от прякото изживяване на състояния на Висша енергия и свързване с вашият Висш Аз.

„Духовно израстване” означава израстване чрез свързване с вашият Висш Аз и с една Висша Сила - Бог/Богиня вътре и вън, Христос, Алах, Буда и Всичко, Което Е. Това свързване ще ви донесе жизненост, едно здраво тяло, любящи приятели, подкрепящо обкръжение и възможността да направите едно различаване в света.

Духовният път би могъл да бъде една огромна игра и дълбока вътрешна радост

Духовното израстване дава средствата, за да извършвате вашата работа всеки ден и носи постоянно увеличаващи се по-висши нива на ред, хармония, яснота и любов във всяка област на вашия живот. То е единственото най-важно нещо, към което да се насочите, ако искате радостен, мирен и изпълнен с любов живот. Когато израствате духовно, вие ще бъдете способен да видите по-голямата панорама на вашия живот. Когато свържете своята воля с Висшата, ще спечелите повече разбиране за пътя на човешката еволюция и вашето участие в нея. Ще откриете точната си работа в живота и ще спечелите оръдията да я извършите. Вашата работа в живота ще създаде значителна помощ за хората, растенията или животинското царство, или за самата земя. Това ще бъде нещо, което ще обичате да правите. Вие можете да правите това, което обичате през цялото време. Работата може да бъде вашата игра.

Когато се отворите към по-висшите измерения в самия себе си, ще бъдете в състояние да повдигнете булото на илюзията и да видите света през очите на вашият Висш Аз. Ще свържете своето гърло с вашият Висш Аз, ще изразявате истина и любов във всичко, което казвате. Вашият Ум ще бъде озарен и емоциите ви ще бъдат хармонични, когато те се смесят със светлината на вашият Висш Аз.

Духовното развитие помага за създаване на любящи взаимоотношения. Когато вие израствате духовно, вие ще се свържете с хора в по-висши пътеки. Вашето развитие ще ви позволи да вярвате повече, да държите сърцето си отворено и достигнете до нови нива на споделяне и близост. Ще имате по-дълбоки, много по-значителни връзки с вашите любими. Това, което мнозина от вас търсят в други - състрадание, разбиране и любов - ще го намерите първо във вашата връзка с вашият Висш Аз. Тази връзка ще даде възможност да обичате и възпитавате самите вас много повече, а и да се свържете с други по един по-висш, по-любящ начин.

Вашият Висш Аз ви обича безусловно

Когато израствате, вие ще знаете как да изпращате светлина и да имате възможност да засилите себе си и вашите приятели. Ще вярвате на възможността да чувствате енергията толкова много, че ще се чувствате сигурен, където и да сте.
Ще чувате своето вътрешно ръководство ясно и ще действате според него. Лесно ще се хармонизирате с енергиите на хора от всякакъв вид. Ще се научите как да станете ясен или дори променящ „негативната” енергия. Ще изпитате приятелските усмивки, любов и мир, където и да отидете.

На по-висши нива на съзнание ще станете по-усещащ тънките енергии. Ще придобиете една способност да чувствате, усещате и дори да виждате тънките вибрации на други измерения, форми на живот и аурата, която обгръща човешките тела. Вашата Висша сила на ясновидство, телепатия и други психични способности ще станат увеличени, макар че те ще бъдат само средства да подпомагате вашето израстване, и няма край за тях. Вие ще имате способността да създавате бързи положителни промени във вашето физическо тяло и да спечелите по-големи умения в излекуване на себе си.

Вашите страхове, може би не са напълно изчезнали, но когато страхът ви обхваща, вие няма да реагирате дори с повече страх. Вместо това вие ще говорите на страха, изпращайки му любов и попитайте за съобщението, което той съдържа. Вие незабавно ще забележите когато не сте в Висше състояние, и ще бъдете в състояние бързо да си възвърнете балансираността чрез съсредоточено и спокойно състояние.

Духовното развитие е подобно на личното развитие, но с една голяма разлика - когато израствате духовно, вие се свързвате с една Висша сила и използвате това свързване да дадете възможност на вашето развитие. Тази Висша сила - вашият Висш Аз и Бог/Всичко Което Е - работи със вашето личностно аз, помагайки му да развие себе самоувереност, себелюбие, яснота и други важни качества. Когато работите за вашето развитие и прибавяте към това вашата връзка с Висша сила, вашето пътуване дори е по-радостно, по-бързо и преобразуващо.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Роси

Наистина когато стигнеш до това познание не можеш да спреш да се развиваш и виждаш, че има още и още, но си струва и това ти носи невероятно удовлетворение! Много ви благодаря за полезните материали, радвам се, че ви открих!

Ая
Не знам, до колко всичко това е вярно, но със сигурност знам, че се срещнах с моето висшо Аз. И много неща от тази статия съвпадат. Благодарен съм!
TANIA BLAGOEVA
4ETA OT DNI VSI4KO BLAGODARIA VI 4I VI IMA BLAGODARIA
ина.
звучи доста обещаващо. дано "работи"
Пенка Илчева
Много благодаря,много благодаря беше ми много полезно и сякаш разбрах себе си,научих доста.БЛАГОДАРЯ ВИ!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...