PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Успокояване на вашите емоции

Успокояване на вашите емоции

  1. Успокояване на вашите емоции
  2. Обичайте хората за това, което те са
  3. Медитация - Успокояване на вашите емоции

Обичайте хората за това, което те са

Обичайте хората за това, което те са, а не за това, което вие искате от тях да бъдат.

Ако вашите развълнувани емоции идват от разстройване на вашите връзки. Погледнете внимателно - вие приемате ли другите хора такива, каквито те са. И вие не спирате ли вашата любов, докато не станат това, което вие искате те да бъдат? Вие винаги печелите, като държите другите хора да бъдат това, което те са, вместо това, което вие желаете те да бъдат. Обикновено, когато оставите вашата насоченост да изисквате от хората да бъдат по определен начин, те стават по- сътрудничещи и нежни.

Вашите най-интимни връзки включват вашите най-големи очаквания и представляват вашето най-голямо предизвикателство - да бъдете спокоен и центриран (означава съсредоточен в сърцето си). Ако любимият ви е сърдит, попитайте себе си: ”Защо аз реагирам по този начин? Какъв модел в мен предизвиква това? Тази ситуация дали ми напомня за нещо наранено в миналото? Какво научавам аз от този смут?”

Ако се чувствате разочарован от начина, по който хората се държат или отнасят към вас, вместо да приемете, че не сте направили нищо, за да причините тяхното държание, попитайте: “Какво правя? Дали не ги карам да се защитават? Аз изисквам ли те да действат по определен начин, за да ми се харесат? Дали направих нещо по някакъв начин, че те да действат погрешно? Дали аз ги приемам и обичам за това, което те са?” Като знаете колко вашите думи и поведение засягат други, това ще направи по-лесно да създадете действителността, която вие искате с тях.

Веднъж почувствали се наранени, мнозина от вас стават защитаващи се и затворени, като искате да бъдете сигурни, че няма да бъдете наранен отново. От сега нататък винаги, когато хората направят нещо, което ви обижда или наранява, вижте това като една възможност да се научите да ги обичате, вместо да се отбранявате. Изпратете любов към вашите наранени чувства. Разберете, че държанието на другите, което ви наранява идва от техния страх да не бъдат наранени самите те, а не от тяхното намерение да ви наранят.

Един мъж беше постоянно разстроен от съпружеската си връзка, тъй като чувстваше, че тя не му обръща внимание. Той мислеше, че тя трябва да направи много специални неща, за да докаже, че го обича - да си бъде в къщи всяка вечер, да гледа телевизия с него, да остане в къщи с децата, вместо да работи. Тя наистина го обичаше и се опитваше да направи всичко най-добро, за да му хареса, но искаше също и кариера, понякога искаше и да излиза. Жената ставаше все по- мълчалива, а той все по- сърдит.

 Един ден, в момент на вдъхновение мъжът реши, че той е допринесъл за раздразнението и започна да мисли как той би могъл да се промени. Той запита себе си защо нейното държание го дразни толкова много и защо се чувства изоставен, когато тя излиза. Осъзна, че неговият баща се почувствал изоставен, когато майка му умряла скоро след женитбата им. Той беше приел чувството на изоставеност на баща си като свое собствено и се беше опитал да предотврати същото да се случи и в неговия живот. И сега неговото усилие да предпази себе си беше създало голямо разстояние между него и жена му - точно това, което той не искаше да се случи. Когато спря да я смята за виновна и стана по- мил и премащ, осъзна, че тя е много лоялна и не смята да го изостави. Отношенията им станаха по- спокойни и изпълнени с повече нежност, когато той изостави изискванията си тя да бъде постоянно наоколо и повярва, че всичко, което тя прави свидетелства за уважение към тяхната връзка.

Вие можете да изберете мир, без значение как действат другите. 

Когато имате неподходящи емоции не мислете, че някой друг ги е причинил. Ако сте ядосани, престанете да обвинявате друга личност за причината да сте ядосан. Вместо това работете направо с вашето чувство на гняв. Когато разберете защо се чувствате разгневен, това ще ви издигне повече, отколкото да се опитвате да проумеете какво да направите, за да се промени другата личност. Когато очаквате другите да действат по определен начин, за да бъдете щастлив, вие правите вашето щастие да зависи от нещо извън самия вас. Това е да предадете вашата сила на други хора, като им позволявате да определят как да се чувствате вие. Успокояването на емоциите идва от знанието, че това, което чувствате, е вашият избор. Вие не желаете вашите добри чувства да зависят от друга личност или от външна ситуация. Вложете своето време и енергия в по-висши действия и за развитие на вашата собствена работа в живота.

Духовното израстване включва развиване на способността да разбирате себе си и да действате по все по-висши и по-висши начини. Всяко нещо в живота ви учи относно вас самия. Не смятайте себе си за сгрешил, ако имате много бури в живота си. Погледнете на тях като една възможност да растете и да знаете повече за самия себе си. Забележете, вие вече сте спечелили едно ниво на мастер над вашите емоции, защото определени ситуации, които може да са ви създавали големи недоразумения преди години, сега вие отминавате бързо. Може би когато някой ви е обидил в миналото, сте се чувствали зле от това дни наред. Сега просто вдигате рамене и решавате, че това е техен проблем, а не ваш. Ще достигнете до една точка, ако вече не сте стигнали там, когато ще можете да кажете: “Хората са такива, каквито са и аз няма да приема техните действия като нещо лично. В действителност тяхното негативно поведение ми показва, че те се нуждаят дори много повече от моята любов.”

Колкото по-високо е вашето съзнание, толкова повече вашите емоции ще засегнат други, дори и те да не са близо до вас. Всеки един изпраща навън едно емоционално предаване. Когато вашата вибрация нарасне, вие имате повече енергия на животворната сила, изливаща се чрез вас и вашето предаване и засягаща много повече хора. Когато вие израствате, имате все по-голяма и по-голяма отговорност да изпращате миролюбиви и хармонични предавания. В по-висшите измерения, където всички телепатично са свързани като едно съзнание, важно е щото всеки да излъчва светлина и хармонични чувства към цялото. Може да сте забелязали как един много сърдит човек може да повлияе на пълна с хора стая и как една изпълнена с мир, мъдрост и обичаща личност може да постави един висш тон, който всички да последват.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Someone
Много ми хареса!
Ivanka Dimitrova
Обичайте хората за това, което те са, а не за това, което вие искате от тях да бъдат.(Y) Всички отрицателни емоции показват,ниски вибрации,честота несъответстваща на Висшият Аз! <3
Анонимен
Prekrasno i istinsko chetivo!Mnogo pouchitelno i mnogo aktualno!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...