PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Успокояване на вашите емоции

Успокояване на вашите емоции

  1. Успокояване на вашите емоции
  2. Обичайте хората за това, което те са
  3. Медитация - Успокояване на вашите емоции

Медитация - Успокояване на вашите емоции

Всички отрицателни емоции ви показват къде вие не сте изравнени с виждането на вашият Висш Аз. 

Ако сте в емоционална криза или смущение, направете това, което е подкрепящо за вас. Усамотете се с една книга, вземете топъл душ или си купете нещо специално за вас. Създайте атмосфера в своята стая, за да седнете и мислите, да четете или слушате музика. Направете нещо за себе си, което да направи обкръжаващата ви обстановка по-красива и елегантна. Това е време да обичате себе си. Подкрепяйте себе си в дребни неща, защото когато правите това, вие ще се научите да подкрепяте себе си и в големите неща. Обичайте себе си и всичките си емоции, когато те се появят. Отделяйте време да преглеждате внимателно какви положителни неща сте научили чрез това вълнение. Запомнете, че кризите предлагат възможности да достигнете най-дълбокото ниво на вашето същество и опознаете своето Висш Аз по нови начини; често вие ги създавате точно заради това.

Вие можете да промените и освободите своите емоции много по-бързо, като напълно ги изживеете, когато те се появят. Почувствайте емоцията в своето тяло. Къде се намира тя? Ако е имала цвят, какъв е бил той? Не се опитвайте да говорите на себе си вън от усещането, нека самите вие да го почувствате. След като сте го определили във вашето тяло, изпратете светлина към това място. Ще откриете, че повечето емоции, дори и най-силните бързо минават, след като сте ги изживели - обичайте ги и чуйте техните послания. Спрете да мислите какъв проблем е създаден от силната емоция и се съсредоточете върху усещането на самата емоция. Дишайте дълбоко и си представете своето тяло изпълнено със светлина.

След като докрай сте усетили своята емоция, вие може да я освободите. След като я освободите, почувствайте по-висшата страна на тази емоция. Всяка отрицателна емоция има една положителна емоция от другата страна. Поискайте сега да се появи положителната емоция и да замести отрицателната, която вие сте почувствали.

Музиката може да има успокояващо действие върху вашите емоции. Тя едновременно вибрира, резонира и има и ритъм. Може да сте забелязали, че когато пуснете хубава музика или подходящи звуци, това ви успокоява и ви прави по-радостен. Използвайте музика като начин да се чувствате спокоен или по какъвто и друг начин вие искате да се чувствате.

Можете също да промените своите емоции чрез медитация и успокояване на вашия ум. Определени мисли предизвикват в движение определени емоции. Когато вие мислите спокойно, успокоявате вашите емоции. Емоциите ви отговарят също и на действия на физическото ви тяло, могат да бъдат засегнати и от определени храни. Много форми на физически упражнения като ходене, бягане, плуване, каране на колело са успокояващи за вашето емоционално тяло. Те успокояват ума и довеждат вашите мисли до по-висша вибрация, като създават едно спокойно протичане на енергия.

Вие можете да изберете мир вместо тревога, спокойствие вместо раздразненост и любов вместо конфликт. Ако слушате и следвате ръководството на своето Висш Аз, вашият живот ще протича по-лесно по-радостно. Когато успокоите своите емоции, вие ставате по-възприемчив към вълненията на земния план и ще го преобразите с по-меките, хармонични и фини вибрации на своето Висш Аз.

Успокояване на вашите емоции - Медитация 

Целта на тази медитация е да настрои вашите емоции с чистите, висши, фино усещани тонове, съществуващи в по-висши измерения.

Стъпки:

Влезте в състояние на своето Висш Аз за тази медитация.

1. Можете да използвате дишането си, за да повлияете на своите емоции. Започнете да дишате дълбоко и да издишвате така, че да изхвърлите дори повече въздух, отколкото е нормално. Когато вдишвате, изправете гръбнака, гърба, врата, главата така, че вашата енергия да може да протече нагоре по гръбначния стълб и да излезе през върха на главата ви.

2. Представете си, че се намирате в пашкул от светлина и плувате нагоре към по-висши измерения. В тези измерения има действителни места, където красиви тон - енергии, ноти от най-чисти емоции излъчват своите ръководещи вибрации. Всяко място излъчва различна вибрация от най-чисто качество. Някои вибрации са тон - чувстване на любов, на състрадание, на смелост, на хармония, на радост или на мир. Има места с вибрации за всяко красиво усещане, което можете да си представите. Тези чисти вибрации са като камертон, който осигурява подходящи тонове, които да направят тези по-висши вибрации достъпни за всички хора.

3. Кое усещане, доверие, любов или смелостта би било най-благоприятно за вашето израстване точно сега? Помислете за тези качества. Когато направите това, вие сте привлечени към мястото, където този тон - усещане съществува в своята най - чиста нота и сила. Останете в този прекрасен тон - усещане, на това усещане, което сте избрали.

4. Нека предаването, което се излъчва от това място възпроизведе резонанс във вашите емоции така, че вие да възприемете това качество като свое собствено. Почувствайте себе си променен на едно вибрационно ниво.

5. Представете себе си в една бъдеща ситуация, проявявайки това качество или усещане. В тази бъдеща ситуация вие може да почувствате вибрациите на това чисто качество, изливащо се чрез вас и ставащо една част от вас.

6. Когато сте готов, върнете се в стаята в своя пашкул от светлина. Вие можете да се завърнете към този или всеки друг тон - усещане по всяко време, когато си пожелаете.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Someone
Много ми хареса!
Ivanka Dimitrova
Обичайте хората за това, което те са, а не за това, което вие искате от тях да бъдат.(Y) Всички отрицателни емоции показват,ниски вибрации,честота несъответстваща на Висшият Аз! <3
Анонимен
Prekrasno i istinsko chetivo!Mnogo pouchitelno i mnogo aktualno!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...