Назад  |   Начало  »  Духовно развитие  »  Духовно развитие  »  Станете вашият Висш Аз  »  Свързване с универсалния ум  »  Медитация - Свързване с универсалния ум

Свързване с универсалния ум

Свързване с универсалния ум

Медитация - Свързване с универсалния ум

 

Целта на тази медитация е да ви свърже с Универсалния Ум и донесе нещо, което искате от света на неизявената енергия във физическа форма.

За това упражнение мислете за едно специално нещо, което вие искате - нещо, което е като определен предмет или подобно нещо, а не връзка или качество, например като вътрешен мир.

Стъпки: Проникнете в състояние на вашият Висш Аз за тази медитация.

 1. Представете си една мрежа от светлина около вашата глава, удължена право нагоре в по-висши измерения. Колкото по-високо тя достига, толкова по-фина и красива става мрежата. Изпратете вашето усещане нагоре, заедно с тази мрежа и си представете, че напущате вашата земна действителност и отивате в света на духовната същност, което е Универсалния Ум.
 2. Вижте себе си да се срещате с неизявената енергия, от която вие искате да създавате. Използувайте вашето въображение да си я представите. Има ли това модел или цвят? Можете ли да я усетите или почувствате? Можете ли да я направите като символ.
 3. Създайте образа по-отворен, свободен и хармоничен. Увеличете това дори повече, може би като добавяте цветове, аромат и прекрасни звуци. Направете неговите цветове и неговите модели по-красиви. Направете с размер, който изглежда добре. Представете си, че непроявената енергия, от която вие създавате, е жива и нека тя взаимодейства с вас. Сега прибавете и светлина. Ако работите със символ, взаимодействайте с този символ.
 4. Сега вие сте готови да занесете това във вашия физически свят. Нека енергията се промени в субатомни частици от светлина. Създайте частиците с толкова висока вибрация, колкото можете да си представите. Като промените нейната енергия в частици от светлина, вижте я да прекосява от света на същността във вашия свят на форма. Нека тези частици от светлина да започнат да се събират. Представете си, че имат форма и маса, когато дойдат заедно.
 5. Отворете сърцето си да получите тези частици от светлина, които представляват енергията от която искате. Поздравете ги с любов и ги прегърнете, когато ги привлечете към себе си.
 6. Поставете тези субатомни частици от светлина във вашето ДНК, намиращи се в центъра на всяка клетка. Почувствайте светлинните частици да проникват цялата ваша ДНК, които са закодирани във вашата програма на живот. Представете си вашата ДНК сега съдейства за да донесе тези неща във вашия живот в тяхната най-висша, най-осветлена форма. Частиците от светлина за това нещо са хармонизирани с вашия живот чрез вашата ДНК, така че това да стане лесно и присъства във всяка част на тялото ви.
 7. Излъчете светлинните частици, от които вие искате, от вашата ДНК във всички ваши клетки, а след това и до вашите емоции и ум.
 8. Представете си, че вече имате това нещо в живота ви. Как се чувствате сега, когато ги имате? Представете си, че вие създавате време и пространство за тях. Колко пространство те заеха? Колко близо във времето ги поставихте?
 9. Благодарете предварително за идването на това, което искате. Потвърдете, че вие сте готови да го имате във вашия живот. Бъдете готови да получите това и го разпознайте, когато то дойде. Когато се завърнете в стаята почувствайте вашата нова връзка с това нещо, което сте получили в живота си.
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 3 оценки
прегледи 5450

Препоръчани продукти

Коментари за Свързване с универсалния ум

 1. .

  това ми се е случвало и то наскоро го открих,благодаря

 2. 1.

  pri men ne se polu4ava.......

 3. 2.

  Винаги се получава!Легнете или седнете в удобна позиция и започнете да си внушавате положителни формули ,и ще видите как ще се получи положителния ефект.Така излизам от неприятни ситуации вече 30 години.

 4. 3.

  shte opitam

 5. 4.

  Бог е Един и Вездесъщ.

Подобни статии

Силата на благодарността

Силата на благодарността

Още от малки ни учат, че думата „благодаря” е вълшебна. Казват, че отваряла и най-добре заключените ...
Около мен всичко хвърчи

Около мен всичко хвърчи

Около мен всичко хвърчи. Дали ще са листа, пари, време... то просто всичко хвърчи. Аз също хвърча пр...