PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Свързване с Висшата Воля

Свързване с Висшата Воля

  1. Свързване с Висшата Воля
  2. Съобщенията от вашият Висш Аз са любящи и нежни
  3. Медитация - Свързване с Висшата Воля

Съобщенията от вашият Висш Аз са любящи и нежни

Съобщенията от вашият Висш Аз са любящи и нежни.

Един начин, по който вие можете да определите разликата между съобщения от вашият Висш Аз и съобщения от вашия интелект е да забележите дали има някаква застрашаваща мисъл зад това съобщение. Съобщения от вашия интелект често се основават на мисли за заплаха, вина или необходимост да се защитите от някаква измислена заплаха. Ако молите за ръководство и искате отговори, не обръщайте внимание на отговори, които получавате и които се основават на страх, тъй като те не са от вашият Висш Аз. Посланията на вашият Висш Аз ще ви позволят да се почувствате спокойни и балансирани.

Ръководството на Висшият Аз обикновено е невидимо и тихо и често е съобщението, което първо чувате. Вашият интелект може бързо да се намеси с отговори, така че когато размишлявате кое действие да предприемете, първия или най-шумния отговор, който получавате, може да не идва от вашият Висш Аз. За да получите съобщение от вашия Висш Аз, останете в мълчание и чакайте докато почувствате един отговор, който е потвърждаващ и изпълнен с любов.

Например, след като сте работили с енергията, от която вие искате да творите, вие може да се чудите какво физическо действие да предприемете, за да получите резултатите, които търсите. Вашият интелект може бързо да се намеси и да ви каже защо е необходимо да предприемете определено действие за да се защитите или да ви каже, че не е възможно да имате това, което искате. Вие знаете, че всяко съобщение, основаващо се на страх, не е от вашият Висш Аз, така че продължете да слушате. Когато продължите да слушате, вие ще чуете съобщението на Висшият Аз, което може да ви каже, че всичко е чудесно, не се тревожете и не предприемайте никакво неочаквано действие. Тихият глас на вашият Висш Аз винаги е окуражаващ и положителен.

Вашият Висш Аз ви ръководи към по-високото течение чрез вашето сърце. Ако вие трябва да направите избор, изберете това, към което сте привлечени и бихте се радвали да го направите. Предприемете действие, към което сърцето ви води. Не се насилвайте да направите нещо. Ако се уловите да си казвате: „Аз би трябвало или трябва да направя това”, и като го извършите, то не е за ваше по-висше добро или не е изравнено с Висшата Воля. Вашият Висш Аз винаги ви изпраща подсещане и идеи за да поддържате и се движите в по-висшия поток и се свържете с вашето Висшата Воля. Тези съобщения са много нежни. Вие рядко сте помолени да направите радикални промени без много предложения или по-обикновени промени. Понякога прозрения за промени, които е необходимо да направите, може да бъдат съвсем изненадващи. Обаче вашият Висш Аз ще ви покаже как да извършите тези промени, като използвате вашите съществуващи умения, ресурси и способности.

Отделете време да релаксирате и почувствайте вашите вътрешни съобщения. Можете ли добре да се балансирате между времето, когато сте спокоен и способен да мислите, и времето когато сте зает и деен? Ако сте били зает през целия ден, постоянно изразходващ енергия, вие позволявате ли си да „прочистите пространството”? Ако вие почувствате, че тези две състояние на са балансирани, какво нещо вие бихте направили днес или утре, за да ги доведете до баланс? Ако отделите време да бъдете спокоен, и слушате вашите мисли и усещания това е точно толкова важно, както целия ваш бизнес.

Вие можете многократно да увеличите радостта и улесните вашия живот, като отделяте време, да мислите в състояние на спокойствие и тишина преди да предприемете действие. Понякога една проста идея може да ви спести месеци на упорита работа или да предотврати един важен проблем. Никога не се чувствайте виновен, понеже сте отделили време за да мислите. Когато отделите време, вие трябва да мислите за нещата, с които животът ви ще стане по-спокоен и ще се развива по по-добър начин.

Вие сте съ-създател с Висшата Воля

Вие сте тук, за да работите с Висшата Воля. Вие сте единствения, който извършва своята работа и прави едно различаване в света. Като се изравните с Висшата Воля, това означава не, че сте по-малко от една индивидуалност. Вашата индивидуалност, сила, схващания и уникалност ви помагат резултатно да извършвате Висшата Воля и цел на вашия живот. Не очаквайте съдбата да реши какво ще ви се случи. Приравняване с Висшата Воля изисква вие да си поставите цели, да решите резултатите, които искате да постигнете и започнете да действате. Вие имате високо развита воля поради една причина; колкото повече сте научили да използвате мъдро вашето желание, толкова повече вие сте способни да създадете вашия по-висш път и резултатно да изпълнявате действията, които са определени.

Как можете вие да знаете дали сте вложили малко или много сила? Как можете да знаете дали сте вложили вашето собствено желание срещу Висшата Воля? Ако вие се опитвате да създадете нещо, и за това трябва да се борите, блъскате и упорито да работите за да насилите нещата да се случат с минимален резултат, вие не следвате Висшата Воля.

Няколко пречки могат да се появят, за да ви създадат възможността да станете по-силен и по-определен относно вашите цели. Обаче ако вие продължавате да намирате твърде много „затворени врати”, ако се чувствате изтощен или изсушен от вашите усилия, или чувствате, че вие извършвате нещо само защото нямате друг избор - стоп! Потърсете нещо друго, което сте искали да направите. Когато сте заедно с Висшата Воля, тогава има баланс между усещането за завършеното през настоящето и усещането, че използвате вашето собствено желание, за да получите резултати.

Кога вие продължавате, превъзмогвате и позволявате нещата да станат, и кога вие използвате вашата воля и ставате една активна сила? Винаги е подходящо да извършите енергийна работа и след това извършете това, което ви харесва. Ако искате един определен резултат, направете всичко, което вашите вътрешни съобщения са ви показали. След това се предайте и нека се случи най-доброто.

Ако, след като вие сте извършили вашата енергийна работа, и няма ясно усещане или силно желание да направите нещо, обикновено по-добре е да почакате. Изчакайте и вярвайте това което се случва - дори ако това не са вашите очаквания - по някакъв начин е чудесно за вас и вашето израстване.

Когато вие сте свързани с Висшата Воля и сте в по-висше течение, вие ще се почувствате добре на едно физическо ниво. Тялото ви ще се почувства успокоено и приятно и изпълнено с енергия. Ако вие откриете, че не се чувствате по този начин, спрете за момент, дишайте дълбоко и помолете за съобщение дали бихте могли да бъдете точно в течението. Чуйте тихото съобщение от вашият Висш Аз, защото обикновено има един по-лесен начин да се направят нещата.

Нещата се уреждат лесно, когато вие се сливате с вашият Висш Аз

Вие сте замислени да имате един радостен живот. Вие сте тук, за да създадете вашите мечти; вие можете да създадете за вас небеса на земята. Вие заслужавате да имате най-хубавия живот, който можете да си представите. Правете това, което обичате и следвайте сърцето си във всяка област на вашия живот, защото когато го правите, вие се изравнявате с Висшата Воля.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Благодаря!
Ричи
Благодаря!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...