PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Свързване с Висшата Воля

Свързване с Висшата Воля

  1. Свързване с Висшата Воля
  2. Съобщенията от вашият Висш Аз са любящи и нежни
  3. Медитация - Свързване с Висшата Воля

Медитация - Свързване с Висшата Воля

Целта на тази медитация е да енергетизира вашето достигане до най-висша еволюция и възможност в това време на живота, което се изравните с Висшата Воля.

Стъпки: Бъдете във вашето състояние на Висшо Аз за тази медитация

  1. Затворете очите си и седнете спокойно. Помолете вашият Висш Аз да ви покаже един символ, който представлява вашата най-висша еволюция за това време на живот. Приемете каквато и картина да дойде в ума ви, защото то ще бъде най-добрия символ да се активизира в това време. Как изглежда този символ? Представете си, че стоите пред този символ. Изрисуваната енергия идва от вашият Висш Аз и влиза направо във вашия символ, като го изпълва с енергия. Заобиколете вашия символ със светлина.
  2. Представете си, че поставяте този символ на върха на една планина. Свържете го с вас с вашата пътека, която се достига до вас по пътя до върха. Как изглежда този път? Изберете пътеката до върха, която изглежда най-приканваща, от бавно извиваща се до стръмна пътека до точната пътека на върха.
  3. Виж себе си, радостно изкачващ се по този път, достигащ до върха на планината. Вие сте балансирани и спокойни при вашето пътуване. Вие имате видение и винаги сте водени от него.
  4. Сега представете си, че сте на върха на планината. Поздравете себе си за своето само определено направление към вашата цел. Представете си, как ще се чувствате, когато вие проявите вашите най-висши възможности, станете просветлен и излъчвате светлина за други.
  5. Застанете пред своя символ и се представете, че сте свързани с него. Представете си този символ, излъчващ светлина и енергия през вашето тяло, докато всяка клетка е изравнена с вашия духовен ръст и Висша цел. Поемете символа в сърцето си, слейте се напълно с него. След това оставете този символ на Висшата Воля.
  6. Почувствайте вашето обединение (единство) с Висшата Воля. Вие можете да забележите една нишка от светлина, излизаща от вашия plexus solaris, областта над пъпа ви, свързвайки вашето желание с Висшата Воля.
  7. Има предаване, идващо от Висшата Воля за пътя на човечеството към най-висша еволюция. Представете си, че се настройвате към това предаване и изравнете цялата ваша енергия с Висшата Воля, с пътя на най-висшата човека еволюция и вашия път в нея. Вашата Висша цел и работа на живота сега се разгръщат в един по-голям начин и всичко, което вие правите, ще бъде в изравняване с по-висшото течение.
  8. Продължете да се радвате на изгледа от върха, както и на хубавото чувство, което изживявате. Вие можете да останете толкова дълго, колкото искате. Вие просто изпълнихте с енергия вашата Висша цел и се свързахте с по-висшето течение на Висшата Воля.
Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Благодаря!
Ричи
Благодаря!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...