Назад до Разширяване и свиване на времето

Разширяване и свиване на времето

  1. Разширяване и свиване на времето
  2. Вие можете да промените времето
  3. Медитация - Разширяване и свиване на времето

Вие можете да промените времето

Вие можете да промените времето като бъдете напълно осъзнаващи и фокусиран в това, което правите.

Времето във вашето измерение е приело много от характеристиките на времето в по-висшите измерения, където всичко е едновременно.

Когато сте в по-висше състояние на съзнание, извършвайки някаква работа, това ви позволява да използвате този нов вид време по-ефективно. Научете се да бъдете напълно присъстващ, съзнаващ и фокусиран върху това, което правите. Възможно е вие да сте изживяли спиране на времето, когато сте правили нещо, което обичате. Вие сте били толкова погълнат в това, което правите, че вие дори не сте усетили, че времето минава. Вие сте надминали физическото, линейно време и сте изживяли не-времето на по-висшите измерения.

Изживявайки интуитивно многоизмерното време, това ви въвлича да станете едно с това, което правите, ставайки толкова погълнат, че вие и това, което извършвате повече нямате разделящи граници. Това е сякаш вие сте разширили съзнанието си до това, което извършвате и това е сега една част от вас, а не нещо, което е вън от вас!

Артистите знаят това състояние в момента, когато вдъхновение се излива върху тях и времето изчезва. В това състояние вие можете да извършите една важна работа за минути макар, че тя изисква часове, тъй като вие сте надминали вашето нормално, линейно време.

Начинът да имате повече време в тази нова вълна на енергия, това е да повишите вашата вибрация и да управлявате нещата от по-висше ниво. Вие правите това, като извършвате нещата само когато вие сте в точното енергийно пространство, за да ги направите и когато вие можете да насочите цялото си внимание върху тях. Ако вие не сте в точното настроение да направите едно нещо, направете нещо друго, за което имате настроение да го направите. Вярвайте, че ако вие не сте в настроение да направите нещо, има нещо друго, което е по-важно да се направи в този момент.

Когато не сте в настроение да направите нещо, вие сте по-разделени от него. Когато вие не сте едно с това, което правите, вие действате в линейно последователно време и нещата траят по-дълго. Неща, които не са направени от високо ниво, обикновено са направени с повече работа. Може да трябва да бъдат преработени или развалени и може да създадат повече изразходвано време за проверка в бъдеще. Научете се да бъдете в изживяването на това, което правите така, че напълно вие да сте едно с него докато вие го правите и вие ще работите с времето като вашият Висш Аз.

Мнозина от вас изразходват много време и енергия, тревожейки се относно създаване на неща, вместо да ги създават. Колко често вие трябваше да отменяте да направите нещо, като мислите може би, че изисква твърде много работа само за да намерите, че когато бяхте в настроението да направите това и започнахте да го правите беше много по-лесно, отколкото си мислехте. Ако има нещо, което вие продължавате да отлагате, оставете го за малко и престанете да се считате виновен, че не сте го направили. Понякога принуждавайки себе си да направите нещо, именно това прави по-трудно да го започнете.

За да си създадете повече време, огледайте вашите думи и мисли относно времето. Казвате ли на себе си или на други „Аз никога нямам достатъчно време; Аз съм толкова притеснен и се чудя как аз ще направя всичко това”. Вашите думи, мисли и вярване създават вашата действителност, така че започнете да си казвате, че имате всичкото време, което ви е необходимо. Започнете да казвате неща като това: „Аз имам всичкото време, което ми е необходимо. Аз ще направя нещата по един спокоен и съсредоточен начин”. Дори и ако отначало вие не вярвате това, вашите думи и мисли скоро ще създадат това, като ваша действителност.

Вие можете да внесете бързо неща във вашия живот, като си представите че вече ги имате

Вие може да се научите да съкращавате времето и да привлечете нещата към себе си много по-бързо. Някой от вас иска да създаде повече изобилие, да привлече своя душевен двойник, или да отслабне много по-бързо. Като действате сякаш вие вече имате нещо, е много магнетично да го внесете във вашия живот. Например, вие можете да ускорите вашето духовно израстване като си представя, че вие вече имате качествата, които търсите. Вие може би да си представите вече, че имате качеството, което много искате, като мир и радост. Ако вие искате повече изобилие в някоя област, представете си, че вече го имате. Как бихте чувствали това? Какво друго бихте направили? Прекарайте време като си въобразите нещо, което искате и си представете, че вече го имате. Кажете на себе си „Сега аз имам ___”. Попълнете един бял лист с всичко, което искате да създадете. Когато си представите, че имате нещо, вие ставате по магнетичен начин за него и то идва във вашия живот много по-бързо.

За да създадете по-бързо нещата, фокусирайте се върху същността, която ще ви даде нещо, вместо върху неговата форма. Например, ако искате нова къща или кола, фокусирайте се върху това, което искате да имате.

Вие може да искате нова кола, за да ви даде сигурност и един нов дом, който да ви даде повече пространство. Вие можете да почнете да създавате същността на това, което искате точно сега. Вие можете да работите с вашата съществуваща кола, за да я направите по сигурна. И евентуално вие може да освободите един ъгъл в една стая, за да създадете повече пространство в сегашния ви дом. Като направите вашата стара кола по-надеждна, вие ставате по-магнетичен за една нова, по-сигурна кола.

Попитайте каква е същността, която очаквате да получите чрез намаляване на теглото ви - да имате един нов душевен двойник или нещо друго, което вие искате. Когато се съсредоточите върху субстанцията, от която вие искате, вие ще откриете, че има много начини чрез които вие можете да имате тази същност точно сега. Когато вие внесете същността, която вие искате да имате в живота си, вие ставате по-магнетичен за специфичната форма, която вие искате да имате.

За вашият Висш Аз времето просто е числото стъпки, които са необходими, за да може нещо да се случи. Мислете за това което искате. Представете си, че отивате в света на вашият Висш Аз и вижте целостта на това, което вие искате да създадете, ако вие можете да видите това от началото до края. После въобразете си, че вие може да почувствате всичките части - стъпките, които е необходимо да бъдат направени, за да се създаде това. Не е необходимо вие да знаете какви ще бъдат необходимите стъпки, просто имате чувството или си представете колко много вече е направено.

След това ускорете нещата като виждате себе си да правите стъпките по-бързо и по-радостно. Вие бихте могли да видите себе си, прескачайки стъпки и да отивате направо до това, което искате. Дали обичате себе си или не - вие имате това, което искате и не е нужно нещо да ви помогне, да направите стъпките, за да получите това в своя живот по-бързо.

Вие може да се научите да промените начина на работа на времето във вашия живот, овладявайки скоростта, с която нещата се случват. Вие можете да ускорите вашето израстване и привлечете нещата към вас много по-скоро. Вие можете да се научите да достигнете едно по-висше състояние на съзнанието, в което вие ставате едно с времето, което ще ви позволи да осъществите една голяма работа в сферата на не-време на вашият Висш Аз.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...