Назад  |   Начало  »  Духовно развитие  »  Духовно развитие  »  Станете вашият Висш Аз  »  Просветление чрез служене  »  Вие можете да говорите директно на Висшият Аз на хората

Просветление чрез служене

Просветление чрез служене

Вие можете да говорите директно на Висшият Аз на хората

Останете спокоен и умствено попитайте Висшият Аз на хората дали е подходящо за вас да дадете помощ, или ако те все още се нуждаят да учат уроците - и техните проблеми ги учат. Вие ще намерите едно определено усещане дали не е добре или е добре да им помогнете. Ако нямате отговор, почакайте преди да им помогнете, и попитайте отново през едно друго време. Не предприемайте действие, докато не получите едно усещане, че е подходящо да им помогнете, по начинът, по който вие смятате.

Вие също можете да попитате вашият Висш Аз за един символ, картина или съобщение, колко готови са хората да растат и колко много помощ да им дадете. Ако те са готови за вашата помощ, попитайте какво вие бихте направили, което би създало най-голяма промяна за тях. Понякога хората не са готови да растат или за промяна. Просто обичайте ги, приемете тяхната божественост и им позволете да бъдат точно каквито са.

Една жена изпратила едно огромно количество енергия, за да помогне на един отчаян приятел и се почувствала изтощена, когато той не отговорил на нейното окуражаване. Тя помоли за един символ за това положение и вътрешно видя това като една сбита, суха почва с няколко капки вода отгоре. Водата не можеше да проникне в почвата, тъй като земята беше толкова суха и сбита. Тя разбра, че тя - водата - не може да стигне до него и беше прахосала своята енергия, като се опитваше да помогне. Тя му изпрати светлина и умствено съобщение, че тя го обича и спира да излива своята енергия.

Когато се настройвате към хората, преди да им помогнете и получите едно усещане „Не, не помагай сега” - просто изпрати светлина да я използват както те искат, и оставете всяко неудобство, което можете да имате, когато ги наблюдавате да учат своите уроци. Понякога няма да им изпратите едно послание; вие просто ще имате едно усещане на съпротива - за това да им помогнете. Разберете, че хората не винаги са готови да изоставят своите настоящи кризи или проблеми и има време, когато вие не можете да създадете промяна; без значение колко много енергия вие изпращате на хората. Тяхното Висш Аз ги беше поставило в тези ситуации, за да им помогне да растат и те може би все още учат уроците си, щом са в тези ситуации. Когато хората са готови да направят промяна, вие едва ли ще имате някаква съпротива да им помогнете.

За да служите на други, необходимо е да имате състрадание и способността да се отделяте. Състраданието е да помогнеш на хората да разберат какво учат и да имат възможност да видят даровете, които те изживяват.

Помагайте им да се фокусират към всичките дарове, които техните проблеми им предлагат и също като те ги учите да обичат себе си, на търпение, на състрадание, на вътрешна сила и други положителни качества.

Помагайте на хората на това ниво, на което те могат да разберат. Преди хората да осъзнаят, че те самите създават собствената си действителност, тяхната истина може би е тази, че те са жертви на съдбата, или на обстоятелства. На това ниво ако им кажете, че те създават обстоятелствата, които те изживяват и това само ще ги направи да се чувстват виновни и ги връща назад.

Ако някой, който вие знаете, че е болен, все още не е на нивото да разбере, че той създава тази болест, за да израсте, като му казвате, че той създаде своето заболяване, това може да го направи да се чувства по-зле. Помагайте на хората само на нивото на което те са и само когато те са готови - помогнете им да видят как те създават техните проблеми.

Една личност може да направи огромна разлика.

Да бъдете един световен служещ означава да съберете една по-голяма общност от същества, работещи заедно за да донесат светлина и еволюция за други. Вашето собствено израстване бързо ще се ускори, и вие ще станете магнетичен за хората, както и за възможности, които ви позволяват да правите разлика. Вашето световно служене са места, към които вие сте привлечен - мир, екология, образование, изкуства, медицина, наука, метафизика, или други. Вие можете да служите, каквато и работа да имате. Вие категорично сега сте на точното място, за да почнете да служите и упълномощавате други.

Да пробудим други означава да бъдете запален самият вие, горящ с вашата собствена вътрешна светлина. Един от най-големите дарове, които давате на света е да се чувствате ентусиазиран и изпълнен с енергия, обичащ своята работа и вашия живот. Привлечете други хора към вас с вашия ентусиазъм. Излъчвайте тези качества, които искате да видите в други.

Когато вие израствате, за вас нещата ще станат много лесно да бъдат изпълнени, важно е да не се хвалите с вашите успехи. Вместо това фокусирайте се върху вашите изпълнения, потвърдете изпълненията на вашите приятели. Поздравявайте хората винаги, когато те се променят или направят една стъпка. Необходимо е само няколко хора, живеещи в по-висша вибрация, за да създадат една отворена врата за много други. Да станете един служител на света е един от най-бързия път към просветление и това ще ви донесе радост, изобилие, и вътрешно задоволство. Използвайте всяка възможност, която имате, за да служите и упълномощавате други. Когато вие правите това, вие ще получите просветление чрез служене.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 1554

Препоръчани продукти

Коментари за Просветление чрез служене

  Подобни статии

  Законът за вярата

  Законът за вярата

  Твърде много вярваме в практическата стойност на знанието и знаем твърде малко за практическата стой...
  Промените на Земята

  Промените на Земята

  Поздрави от Орин! Вие навлизате в едно драматично и вълнуващо време. Има една енергийна вълна, коят...
  Бъдете вашият Висш Аз

  Бъдете вашият Висш Аз

  Когато израствате духовно, вие сте на едно чудесно пътуване към себеоткриване. Постепенно ще разбере...
  За Орин

  За Орин

  Саная: Орин е нематериално лице, с което се свързвам, благодарение на съзнателно канализиране. Усеща...