Назад до Просветление чрез служене

Просветление чрез служене

  1. Просветление чрез служене
  2. Важно е да знаете кога да помагате на хората и кога - не
  3. Вие можете да говорите директно на Висшият Аз на хората
  4. Медитация - Просветление чрез служене

Вие можете да говорите директно на Висшият Аз на хората

Останете спокоен и умствено попитайте Висшият Аз на хората дали е подходящо за вас да дадете помощ, или ако те все още се нуждаят да учат уроците - и техните проблеми ги учат. Вие ще намерите едно определено усещане дали не е добре или е добре да им помогнете. Ако нямате отговор, почакайте преди да им помогнете, и попитайте отново през едно друго време. Не предприемайте действие, докато не получите едно усещане, че е подходящо да им помогнете, по начинът, по който вие смятате.

Вие също можете да попитате вашият Висш Аз за един символ, картина или съобщение, колко готови са хората да растат и колко много помощ да им дадете. Ако те са готови за вашата помощ, попитайте какво вие бихте направили, което би създало най-голяма промяна за тях. Понякога хората не са готови да растат или за промяна. Просто обичайте ги, приемете тяхната божественост и им позволете да бъдат точно каквито са.

Една жена изпратила едно огромно количество енергия, за да помогне на един отчаян приятел и се почувствала изтощена, когато той не отговорил на нейното окуражаване. Тя помоли за един символ за това положение и вътрешно видя това като една сбита, суха почва с няколко капки вода отгоре. Водата не можеше да проникне в почвата, тъй като земята беше толкова суха и сбита. Тя разбра, че тя - водата - не може да стигне до него и беше прахосала своята енергия, като се опитваше да помогне. Тя му изпрати светлина и умствено съобщение, че тя го обича и спира да излива своята енергия.

Когато се настройвате към хората, преди да им помогнете и получите едно усещане „Не, не помагай сега” - просто изпрати светлина да я използват както те искат, и оставете всяко неудобство, което можете да имате, когато ги наблюдавате да учат своите уроци. Понякога няма да им изпратите едно послание; вие просто ще имате едно усещане на съпротива - за това да им помогнете. Разберете, че хората не винаги са готови да изоставят своите настоящи кризи или проблеми и има време, когато вие не можете да създадете промяна; без значение колко много енергия вие изпращате на хората. Тяхното Висш Аз ги беше поставило в тези ситуации, за да им помогне да растат и те може би все още учат уроците си, щом са в тези ситуации. Когато хората са готови да направят промяна, вие едва ли ще имате някаква съпротива да им помогнете.

За да служите на други, необходимо е да имате състрадание и способността да се отделяте. Състраданието е да помогнеш на хората да разберат какво учат и да имат възможност да видят даровете, които те изживяват.

Помагайте им да се фокусират към всичките дарове, които техните проблеми им предлагат и също като те ги учите да обичат себе си, на търпение, на състрадание, на вътрешна сила и други положителни качества.

Помагайте на хората на това ниво, на което те могат да разберат. Преди хората да осъзнаят, че те самите създават собствената си действителност, тяхната истина може би е тази, че те са жертви на съдбата, или на обстоятелства. На това ниво ако им кажете, че те създават обстоятелствата, които те изживяват и това само ще ги направи да се чувстват виновни и ги връща назад.

Ако някой, който вие знаете, че е болен, все още не е на нивото да разбере, че той създава тази болест, за да израсте, като му казвате, че той създаде своето заболяване, това може да го направи да се чувства по-зле. Помагайте на хората само на нивото на което те са и само когато те са готови - помогнете им да видят как те създават техните проблеми.

Една личност може да направи огромна разлика.

Да бъдете един световен служещ означава да съберете една по-голяма общност от същества, работещи заедно за да донесат светлина и еволюция за други. Вашето собствено израстване бързо ще се ускори, и вие ще станете магнетичен за хората, както и за възможности, които ви позволяват да правите разлика. Вашето световно служене са места, към които вие сте привлечен - мир, екология, образование, изкуства, медицина, наука, метафизика, или други. Вие можете да служите, каквато и работа да имате. Вие категорично сега сте на точното място, за да почнете да служите и упълномощавате други.

Да пробудим други означава да бъдете запален самият вие, горящ с вашата собствена вътрешна светлина. Един от най-големите дарове, които давате на света е да се чувствате ентусиазиран и изпълнен с енергия, обичащ своята работа и вашия живот. Привлечете други хора към вас с вашия ентусиазъм. Излъчвайте тези качества, които искате да видите в други.

Когато вие израствате, за вас нещата ще станат много лесно да бъдат изпълнени, важно е да не се хвалите с вашите успехи. Вместо това фокусирайте се върху вашите изпълнения, потвърдете изпълненията на вашите приятели. Поздравявайте хората винаги, когато те се променят или направят една стъпка. Необходимо е само няколко хора, живеещи в по-висша вибрация, за да създадат една отворена врата за много други. Да станете един служител на света е един от най-бързия път към просветление и това ще ви донесе радост, изобилие, и вътрешно задоволство. Използвайте всяка възможност, която имате, за да служите и упълномощавате други. Когато вие правите това, вие ще получите просветление чрез служене.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...