Назад  |   Начало  »  Духовно развитие  »  Духовно развитие  »  Същност на духовното раз...  »  8 признака, че се намираме в процес на духовно пробуждане

8 признака, че се намираме в процес на духовно пробуждане

8 признака, че се намираме в процес на духовно пробуждане

По същество духовното пробуждане настъпва във всеки момент, когато можем да направим избор. Един ден настъпва голяма възможност за пробуждане, което е способно да промени миналото, настоящето и бъдещето. Когато направим съзнателен избор да преминем отвъд старите вярвания и модели на подражание, започват да се появяват определени улики, които са сигурни знаци за нашето духовно пробуждане.

1. Питаме се кои сме ние – едно от основните неща, които поставяме под въпрос в началото на нашето духовно пробуждане е кои сме в действителност. Посредством различна информация от книги и интернет започваме да получаваме улики как да погледнем навътре към себе си. Правейки това ние осъзнаваме, че сме едни необхватни същества, които трупат физически опит в човешко тяло. Започваме да си припомняме, че винаги сме имали връзка със Създателя, но тя е била прекъсната от група хора, които искат да ни контролират. Осъзнаването, че сме един фрактал на всемогъщия Създател променя всичко, защото приемането на това което сме отразява любовта на Създателя.

2. Питаме се защо сме тук – след като сме осъзнали кои сме, започваме да търсим отговор на въпроса защо сме тук. Целта на живота е различна за всеки индивид, започваме да търсим духовни групи, които имат увлечения подобни на нашите. Някои хора са привлечени от извънземните същества и планетарните групи, докато други от духовните знания и медитацията.  В крайна сметка различните групи са едно и също нещо опаковано по различен начин. Това е страхотен начин да се свържете с хора с подобни възгледи. Да изпълняваме целите на живота си е най-задоволителното нещо, което можем да направим. Такова е съзнанието на всички духовно пробудени хора. Често сме свикнали да правим намирането на цел в живота по-сложно, отколкото е в действителност. В повечето случаи отговора на този въпрос е пред нас през цялото време, но енергията ни е била насочена в друга посока. Ако вършите неща, които ви карат да се чувствате щастливи, без да наранявате други хора, вие откривате важна улика към целта в живота си.

3. Животът ни се обръща с главата надолу – след като осъзнаем, че сме духовни същества във физическо тяло, ясно виждаме, че живеем в един свят в който всичко е обърнато с главата надолу. Тогава започваме да вършим правилно нещата и да изтегляме енергията си от системата, която е създадена да ни пороби и контролира.
Започваме да разбираме тайните кодове вплетени в символи и вградени с хитрост и магически заклинания, които не действат в наш интерес. Научаваме се как да заместим тази черна магия с бяла магия и започваме да виждаме себе си с по-голяма яснота и целеустременост.

4. Започваме да изпитваме синхроничности отвъд съвпаденията – синхроничностите са важна улика, че сте поели по най-високите духовни пътища. Например това може да е повтарянето на определен израз или дума, които виждате по няколко пъти на ден, продължителен период от време. Често хората поглеждат към часовника си точно когато часа е 11:11 или 22:22 и т.н.
Нещата в живота ни започват да се развиват безпроблемно и по-често имаме предчувствия или дежа ву. В крайна сметка разбираме, че реалността в която живеем е една матрица, сравнима с телевизионно шоу. Ако не ви харесва това което виждате се научавате да го променяте, чрез промяната на честотата или канала.

5. Губим много от старите си приятели, но печелим няколко много важни нови приятелства – тъй като духовното пробуждане е прогресивен процес, творческата енергия от която сме изградени, започва да вибрира с по-голяма честота. Това ускорение на частиците променя начина по който влияем на другите и дори може да накара хората да се чувстват некомфортно. Откриваме, че някои хора започват да се отдалечават от нас, защото се включва защитния им механизъм и егото им създава извинение за това, че не искат вече да са около нас. Пробуждането и развитието е избор, който не всеки ще направи, но онези които го направят ще изградят много близки отношения, основани на взаимно доверие.
Благодарение на универсалния закон на Вибрационното достигане (Vibrational Attainment), нивата на нашите вибрации ще привлекат като магнит хората, които са на същото вибрационно ниво. Процентът на духовно пробудените хора по Земята е по-малък от 51% и поради тази причина ние внезапно може да сменим работата си или да започнем да преследваме мечта, която винаги сме искали да осъществим. Може да сменим и местожителството си с място, където имаме възможност да срещнем повече духовни другари.

6. Освобождаваме се от елементарните материални притежания – пролетното почистване може да дойде по всяко време на годината, когато осъзнаем енергията свързана с излишните материални неща, които ни дърпат надолу. Древната практика Фън Шуй взема под внимание това, че положителния енергиен поток в една стая или къща може да донесе хармония на хората, които я обитават.
Хората минали през прехода осезаемо усещат намаляване на натоварването и освобождаване, при раздялата с ненужните материални вещи. Започваме да осъзнаваме, че манията за материални неща промива нашите мозъци и това ни тежи, като държи вибрационните ни полета на по-ниска честота.

7. Осъзнаваме, че любовта е основният градивен елемент – едно от най-големите постижения на духовното пробуждане  е премахването на защитните слоеве около нашите сърца. На повечето хора са им разбивали сърцата, без значение дали става въпрос за провалена интимна връзка, предателство от добър приятел или дори детето, което напуска дома, за да учи в университет. Положителните събития включват раждането на дете или намирането на здрава връзка, която да ви позволи да извървите заедно пътя на духовно пробуждане.
Способността да привлечете най-подходящия партньор или сродна душа започва с това да обичате себе си и това което сте. Верижна реакция от събития ще се случи и ще ви изчисти от заклещената негативна енергия, подготвяйки ви за една здравословна и любяща връзка. Ако сте открили вашата сродна душа преди духовното пробуждане ще знаете, че разполагате с човек до себе си, който ще ви подкрепя, докато израствате духовно.
Независимо дали го осъзнаваме или не ние засягаме всички, които се намират в близост до нас. Ние всички сме в една симбиоза на любов помежду си на душевно нивои когато това се превърне в една осъзната практика, чувството не може да се опише с думи. Ефекта, който имате върху вибрациите на другите може да не изглежда позитивен в началото, защото реалността на човека може да започне да се разпада на части, точно както е било при вас в началото. Скоро всеки, който се е пробудил ще погледне назад и ще осъзнае, че от вибрациите на любовта се получава един ефект на доминото, който променя света.

8. Запазваме спокойствие по време на трудните периоди – осъзнавайки, че сме се пробудили духовно в този живот ние започваме да променяме възприятията си от страх и борба за оцеляване към любов и прошка. Когато се освободим от страха за оцеляване и страха от смъртта ние създаваме едно пространство вътре в нас, което създава нашето бъдеще и променя нашето минало. Тогава обикновено се появява и силния копнеж да сме в услуга и да помагаме на другите.

Общата цел за свобода

Следвайки следите и потвържденията за духовното ви пробуждане, ще достигнете до най-високото състояние на любов и щастие. Промяната на света започва от всеки един отделен човек и отразява отговорността, информираността и намеренията на индивидуално ниво.

Човечеството е поробено от една малка група хора, които ни държат заключени в ниските нива на вибрации. Хората, които са наясно и осъзнаят това, получават инструментите с които да се освободят от този затвор.

Духовното пробуждане върви ръка за ръка с повишаването на вашето съзнание и навлизане на по-голяма част от душевната ви същност в този живот. Любовта лекува всичко и наистина е ключът към промяната.

Когато обичаме себе си ние създаваме пространство и за любовта към другите. Отпадат всички стремежи за господство, конкуренция и разногласия и отговорите на всички въпроси стават достъпни на индивидуално ниво. Увеличаването на броя на духовно пробудените хора оказва своето въздействие върху планетата. Този процес ще продължи, докато не се освободим напълно и колективно създадем една нова реалност.

Рейтинг: 4.4/5 на базата на 30 оценки
прегледи 73496

Препоръчани продукти

Коментари за 8 признака, че се намираме в процес на духовно пробуждане

 1. .

  "Често хората поглеждат към часовника си точно когато часа е 11:11 или 22:22 и т.н."

  Ако често часовника ви показва 11:11, проверете дали не е спрял :)

 2. 1.

  pomoakoga chovek poluchava takiva probliasaci che razbira kak I kakvo triabva da napravi che da e dobre za vinagi mojebi za edin den,no togava go zavladiava ejednevieto ni koeto bijdame mnogo po isno I po svetlo,I se odavash na tova iskushenie ot tolkova znania koito ne razbiram sega kak ,ne sa ni bili nyjni do sega.

 3. 2.

  Казано е толкова точно и ясно,че не мисля,че не мога да допълвам нищо! Дано повече хора стигнат до нивото да дават ЛЮБОВ!!!

 4. 3.

  Пробуждам се бързо! Невероятно е но е така !!!!

 5. 4.

  ЗА ДУШАТА НА БЪЛГАРИНА
  Българи се раждат стари души с много натрупан опит във вечността, Българи се раждат и същности от по високи нива, на така да го нарека божествената йерархия, които се раждат сред хората, познати ни като Ангели и Архангели, но също така между Българите се раждат и млади души сега поемащи по пътя на вечността да трупат опит, защото като Българи на земята имат шанс да израснат по-бързо , Освен това ние като дойдем тук на земята забравяме защо сме дошли под влиянието на материалния свят в който сме принудени да живеем, най-често душите с древен опит посягат към наркотици , алкохол и други зависимости, страдат от депресия и така на татък, защото са разочаровани от света и за жалост дори не осъзнават защо им се случва това. Нали сте чували историята за Божия син който изкупува греховете. Исус не е имал предвид себе си, това не може да се случи в един човешки живот от един човек, пък било той и божи син, това е възможно да се случи в течение на хилядолетията от един народ, Исус е един от най-великите пророци живял на планетата ни, но църквата умишлено го обожествява за да скрие истината за която той е говорел. Всъщност скоро разбрах и какво е Светия Граал, а това е буквално Чистата кръв на първия народ, това което ние Българите носим в ДНК-то си сега започва да се отключва, сега ще започнат да се появяват много хора с паранормални способности между носителите на този ген в ДНК-то ни, но това не означава че другите хора по света не го притежават, просто от нас ще се запали искрата която ще промени хората и света в който живеем сега. А колкото до страданието това така трябваше да е до сега и всички души с много вечен опит които сме се родили Българи, имено поради тази причина сме избрали да се родим Българи . Ето и прословутата чаша на Граала IYI , това е истинския знак на Граала и Рода Дуло
  СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО
  Дойде време да се опомним, да се присетим що е туй дето ни е пазило като народ и ни превежда от ера в ера, та чак до днешния ден. Туй е нашата история, култура и традиции. Те са като корена на дървото. Ако го отсечеш, дървото умира. Тъй погиват и народите. Сега чужда култура и традиции на младите продават, а историята ни преиначават. Корена ни секат. За това сме се прегънали и едвам дишаме.Не бой се народе! Дебел ни е корена и много на дълбоко отива.Но време е дъх да поемеш, глава да повдигнеш и жалките секачи в дън земя да прогониш. Те няма да те пожалят. Не ги жали и ти! Децата ни чезнат, родът ни погива, а не бива, защото с нас и светът ще погине.
  БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ ПО ПРИЗВАНИЕ
  Българин не се раждаш! Българин ставаш! Българите не лъжат, не завиждат, не лицемерничат, не мразят другите. Българин означава осъзнат, светъл и духовно буден човек. Мнозина се наричат българи, но не са такива. Те са самодоволни хорица, които живеят само в материалния свят, за тях съществуването е издигнато в култ. Те живеят, за да задоволят своето его, интересува ги единствено храната, властта, славата, нагонът, парите. За тях най-важното нещо е оцеляването, а когато не са застрашени, те отчаяно се забавляват, опитвайки да забравят страха, самотата и слабостта си. Да си Българин, е призвание, до което всеки човек трябва да стигне. Думата Българин, означава Божи хора , Благи хора. Всеки човек в света може да стане Българин, стига да го поиска. Иманата на днешните Държави България и Израел не са само имена на държави и нации. Израил са всички хора по земята днес .Това са хората които са Извън Рая, Из Рая, Израел, Българин е човек стъпил на последното стъпало в еволюцията чрез прераждания и инкарнация, преди да достигне до състоянието Рай. А Рай не е само митична земя, Рай е и състояние на Духа. Мисията на всеки човек е в един човешки живот от Израил да стане Българин. Просто Вярвайте, че Красива и Вълшебна приказка започна за България и Човечеството, още не го знаят хората и не разбират какво се случва , но всичко с времето си. ОРЕНДА
  Само заЕДНО в ЕДИНеНИЕ можем да ВЪЗКРЪСТНЕМ от пепелта ФЕНИКСА на ЧОВЕЧЕСТВОТО БОГ-АРИЯ
  СъЕдинЕниеТО(Й) Прави СИЛАТА
  БОЖИЯТ НАРОД , БлагАрите - Благите хора
  Балканския полуостров е БалГарския Полуостров, и самата Ватикана дори си е присвоила името на Българите : Ватикан - Балкан - Баългар. Ние сме тук от както съществува днешната човешка цивилизация, Българите не сме с нещо повече от останалите хора по земята, това което аз твърдя е че всички народи имат общ корен, НаРод от който произлизат всички останали, запазил знания които са били загубени за човечеството след голям катаклизъм. Най-новите археологически находки в България дават отговор кой е този народ. В древният шумерски език и писменост има над 150 думи запазили се и до ден днешен в съвременния Български език, В България откриха откъси от Книгата на Мъртвите от Египетската митология, които са по стари с 2 000 години от самата Египетска империя, езика на който са писани е Бохарски език и е диалекта който е използвало така нареченото " тракийско" племе Беси. Е нека сега аз им кажа нещо на еничарските ни историци, когато Аспарух е дошъл тук не е казал ето това ще е България, а казал тук е България, върнахме се у дома след хилядолетия бродене из азиатските степи, създаване на Велики държави и империи, строене на Бели градове най-после свещеният кръг се затвори и Българите се прибраха от там от където тръгнаха Балкан - Балхаш- Балгар Български полуостров. Така наречените "траки" са най-древните Българи останали на Балканския полуостров след потопа, една част от тези древни Българи се отправя на северозапад и създавайки културите на Келти, Белги, Британи и днешните скандинавски народи. Днешните Германци са наследници на две обединени "тракийски" древни Български племена Вести и Готи - Вестоготи, а едно сравнителни малко тракийско племе наречено Герман, е дало името си на Днешните германци. Някой да е чувал топоним Герман в България или села с това наименование ??? Или там сигурно живеят доста германци и за това така се казва, А ако се проследят топонимите из целия свят, има толкова много Български наименования които и до днес не са сменени на реки, планини, морета и местности. Древното име на Гърция - Елада и Елени има обяснение и значение само на Български език и идва от думата посЕлени, насЕлени, население или Село - Солун, и много от древните имена на "гръцките" градове имат обяснение и значение само на Български език. Името Украйна идва от Българската дума Покрайнина, У-края(йна). Името на Сирия идва от Българския бог Сурва. Името на Шумерския главен бог е ВААL, а столицата е Вавилон - Баалбилон, което на шумерски буквално означава божествен град, представката Балг или бал както те са можели да го изговоря означава бог, божествен. В китайските летописи ние Българите сме останали като Хонури, защото така са можели да изговорят това което чуват китайците от Богури-Хонури, които Хонури европейците наричат Хуни. доказателствата са много и няма как да ги представя в един коментар за да изглеждат убедителни, за да се убеди човек трябва да търси истината. Това което исках да кажа е че аз не мисля, че ние Българите сме с нещо повече от другите, защото това прилича на нацизма на Хитлер, много съм далече от подобни опасни възгледи и съм твърдо против това, но истината си е истина и това което са направили дедите за човешката цивилизация не трябва да бъде изопачавано, крадено и скривано, то си е наше, но на някой му пречи истината и прави всичко възможно тя да остане скрита. Защо ли, с какво сме толкова опасни за тези "хора" ??????
  Само заЕДНО в ЕДИНеНИЕ можем да ВЪЗКРЪСТНЕМ от пепелта ФЕНИКСА на ЧОВЕЧЕСТВОТО БОГ-АРИЯ
  СъЕдинЕниеТО(Й) Прави СИЛАТА
  БОЖИЯТ НАРОД , БлагАрите - Благите хора
  I , II , III - част ВИДЕО
  http://news7.bg/.../kak-ot-parvi-stanahme-posledni/49998..

 6. 5.

  Вие всички сте луди!!!

 7. 6.

  Lele kakva eres
  Не Църквата обожествява Иисус, библията го нарича Господ и СИН БОЖИЙ
  В началото бе Словото и Словото бе у Бога и Бог бе Словото.
  Събора през 325 в никея не си измисля тези неща, а ги узаконява.
  Жалко за вас еретиците.
  Освен това нацията на човека няма значение пред Бог, а сърцето.
  Бог не гледа на лице, а на сърце.
  Какво значение има да ли българин, грък или турчин. Важно е да си добър човек.

 8. 7.

  Както повечето от нас знаят, името Солун идва от Тесалоники . Градът е кръстен на сестрата на Александър Велики ,който пък е всичко друго ,но не и НАШЕНЕЦ ;) Нека не се заиграваме толкова с думите и да търсим ,български корени на всяка цена,дори и с риск да говорим глупости.

 9. 8.

  Благодаря на АНОНИМЕН

 10. 9.

  И аз смятам, че не сте добре с главата! Колкото до това, да се разделяте с БЛИЗКИ хора, щото сте били на не нам кви си ниво - бе, вие чувате ли се, за кого се мислите, на кого "давате любов", като изоставяте близките си, на оне, дето духа??? Много сте духовни, няма що, кат ви гледам, поне половината сте в най-обикновена криза на средната възраст, животът ви е минал и се чудите какво да правите и как да сте по-извисени, моля ви се...я се стягайте и си опичайте тиквите, особено лелките...смешни сте

 11. 10.

  А Г-жа Таня Желязкова да има смелост да си признае, че е в най-обикновена семейна криза, понеже й е скучно вече с мъжа й, а не да се оправдава с вибрации и да се мисли за повече от него. Вие, уважаема госпожо, този мъь, ако го бяхте взели по любов, нямаше да ходите сега да си вдигате вибрациите по горите, а още щяхте да си вдигате краката за него, ама кой ли разбира любовта, като е толкова одухотворен и предпочита да си стио сам да се зарежда за гроба, вместо да черпи вдъхновени от спътника си в живота...

 12. 11.

  Вие господин Аз,сигурно не различавате любовта от секса.Секса е важен в една връзка,но е до време, а после остава отдаването на положителна енергия.Това поне го може всеки ,но не всеки го прави .За себе си мога да кажа ,че по любов съм се оженила и съм била любяща съпруга и майка сега и маминка .Отдаването трябва да бъде от двамата,защото другото е чист вампиризъм .Срещат се много такива хора ,но са до време.Ако може човек да благодари на съдбата си и да разбере защо Господ ни е срещнал с някои хора то той ще им благодари и ще продължава да ги обича...........

 13. 12.

  Таня "Не хвърляй бисерите си на прасетата",остави ги да спят,явно са млади души и ядене ,пиене и е...е е на първо място .Като му дойде времето ,ще се събудят.Най обичам депресиите ,това е прехода от едно стъпало към горното

 14. 13.

  Мислех ОЛИВЕРА да не пиша нищо,защото ми стана ясен господин ,,аз,, че няма да ме разбере ,не му е дошло времето да започне да ги разбира.А пък когато разбере сам човек каква му е мисията на земята ,то той си следва интуицията и се чувства спокоен и че е той самия себе си .Може да даде много повече от себе си ,но само ако му поискат,защото непоискано добро не се прави.Най -често от прекалената загриженост правим големи грешки и то с близките си най вече.Съветвам ви да си купите книжката ,,ИГРАТА НА ЖИВОТА и как да я играем,,от Флорънс Сковъл Шин от голяма полза ще ви бъде,но на тези които са готови за пътешествието на усъвършенстването си.УСПЕХ!!!

 15. 14.

  Мислех си дали си струва да отговоря! Но явно да и само заради това че някой дами са решили че за започнали да се издигат вибрационно! Което със сигурност е истина. Един съвет към тях не позволявайте егото ви да ви казва, че сте се издигнали много над останалите! И още както няма светлина без слънце и сянка въз светлина така и няма как да има добро без зло. Така че не бива да обвинявате човекът които ви помага да покачвате вибрациите си и с които имате уговорка много по рано от своето раждане, за това че той е приел да играе тази роля във вашия живот ! А това че не помните този факт това е друга тема!

 16. 15.

  Искам да кажа само ,че "истините" и "причините" се разкриват , за тези,които са готови да ги "чуя" , "видят" и РАЗБЕРАТ! Дърти , млади - какъв е смисъла? Всеки достига "последното ниво" - на различна възраст само че за огромно съжаление! Колкото по-рано , толкова по-добре! Някой ги е яд , че не разбират и половината от написаното в този сайт,и затова почват да избиват комплексите си , с техните "гениални логики" . Милички не се напъвайте , заложено е всичко в самите вас . Тук има доста интересни статий и тестове как да преоткриете себе си и да научите малко повече за бедните ви , нищо не осъзнаващи все още душици.УСПЕХ!!

 17. 16.

  Това всичко потвърждава принципите на Богомилите, изключителен израз на българското!

 18. 17.

  Богомолите са пълни боклуци

 19. 18.

  8те признака са добре показани и значително вярни и точни. Аз бих искал да добавя само един от моята представа .
  " Пробуждане е започване на осъзнаване . Осъзнаването е опознаване и начин на използване на ума по много по-фин начин . Започва поглеждането с ума навътре в душата а не само навъд в материалния свят ". Но разбира се много е трудно за подобни неща да се разговаря с хора изключително материално зависими и не подготвени за по-задълбочен поглед над нещата. Ето защо ситуацията с мненията тук ми прилича малко на една много хубава и ценна книга " Монахът и философът: смисълът на живота, видян от Париж до Тибет".
  Поздрави на всички.
  п.с. Всички са прави за себе си и всички намират сами своя път.

 20. 19.

  Това , което казва Ивелина е толкова вярно че когато го прочетох останах без думи.... Наистина няма значение възрастта в която ще достигнеш това....бих казала "съвършенство" . Аз например винаги съм вярвала, в себе си и правотата си.... Аз съм на 19 г. и повярвайте м след поредица от отрицателни преживявания които сама си създадох(и дойде моментът в който знам

 21. 20.

  В древна Персия на голям край пътен камък, са издълбани думите,,Нашите деца не са наши деца,те принадлежат на себе си и на времето в което са роден!,, Никой не е казал че се отказва от децата си!А само че ги оставя да вървят по своя път.

 22. 21.

  За всеки човек пътя е различен. Така че споровете по тази тема са глупави. Един вярва друг не. Къде точно е истината всеки сам ще я открие за себе си. Дори материали по такива теми са нежелателни.

 23. 22.

  Къде подяволите попаднах!Шантава статия.Не обиждам автора и.Просто това са първите ми мисли.За какво духовно пробуждане се говори след като не се отчита реалността на светът в който живеем?Всъщност това повече ми прилича на бягство от тук и сега.Не че тези които правят това са страхливци.Може би си имат основателни причини.Но да се тартаниса философски на висок стил с цел да се прикове вниманието на обикновенният читател и покаже правилният,действителен или истински път си е манипулация.Контрол.Подвеждане.Дали създателят ни контролира или група от хора е едно и също.На духовните,религиозни и материални залъгалки целта е една и съща.Обединяване на група от хора които
  изповядват еднакви възгледи в общност.Колкото е по-голяма толкова е и по-голяма силата или влиянието на ''гуруто''застанал начело.Духовните водачи намират и приобщават такива които са разочаровани от действителността.Успокояват лектората с някой който с нещо си направил еди какво си и се прославил постигайки съвършенство между дух и материя.Вяра която буди преклонение към него и земният му представител.Тук вече навлизаме в религиозната част от проекта за влияние.Ако започнат да се задават въпроси или пък желание по
  някакъв начин да видят или се докоснат чудесата му се измислят места и предмети които символизират това.Но въпреки всичко ако съмнението трайно започне да се загнездва в съзнанието им започва да се насажда страх от отвъдното или реалността ако продължават.Че ще страдат до края на дните си и това ще продължи във вечността.За тези които парите са бог е същото.Както едното така и другото е необходимо.Духовността и материалността са свързани. Хората които не го виждат това са идеалисти.Достойни за уважение но не и за одобрение като начин или практика за справяне със ситуации или проблеми.Разковничето се състои във баланса.Не само между тези две неща но и с всяко нещо в живота.Тези които клонят към която и да е крайност грешат
  и респективно страдат.Не е лошо да се греши.Стига грешките да не са фатални. Но да не се допуска да се повтарят.Тогава човек се учи.Като чета тук разбирам че съм попаднал в общност клоняща в едната крайност.С малки изключения.Тоест няма уроци а само лекции в една и съща насока които не предлагат не само никакво развитие но и предвещават застой.И понеже болшинството в повечето
  случаи винаги печели(с изключение в политиката)тези които са извън него са отхвърлени.Нито едните нито другите желаят да се възприемат взаимно.Не говоря за одобрение или съгласие!Като всякой като кон с капаци продължава да върви по същият си път.Като същевременно говори за преход и освобождавана на натоварването или натрупаното напрежение.Че вече не е с промит мозък.Вярата в каквото и да е когато е гола е полезна до време.За кратко.С изключение на тези които цял живот не го осъзнават това.Обзети са от духовна инерция и нищо не може да ги спре.Освен физическа смърт.Гола защото да се твърди че това е единственният начин за постигане на съвършенство и равновесие е абсурдно граничащо с глупостта.Даже и вредно.Ето вижте коментара на Ely.Толкова е впечатлена че е останала без думи.Вследствие на грешки и преживявания се ехванала за думите на Ивелина като удавник за сламка.А е самона19 години.Ely,живота продължава независимо че до сега си направила неща които той връща в не каквато ви се иска насока.Този идол на който се възхищавате нищо чудно да е депресирана и смачкана от живота лелка която се опитва да се оправдае за избора си пред вас. И което е по-лошо да го наложи като правилен.Монетата има две страни.Това до толкова го имаме за даденост че сме забравили какво означава.Излезте от този сайт и не влизайте поне 20 години.
  Живейте с мечтите и идеалите на връстниците си.Тогава ще изпитате желание за постигане на нещо което провокира активна дейност,устрем и стремеж да се домогнете до целите си.Тук няма нищо за вас.Ако останете ще се затворите в себе си и ще общувате само с една и съща зомбирана общност.

 24. 23.

  Много хубаво е казано в статията . Поздравления на събудените !
  На останалите успех !

 25. 24.

  Точно и вярно

 26. 25.

  Неграмотно до безобразие! Може и да е интересно, но чета до първата грешка...

 27. 26.

  Всичко е от Бога от нас е само това,което излиза от носа по време на настинка.

Подобни статии