Назад  |   Начало  »  Духовно развитие  »  Духовно развитие  »  Станете вашият Висш Аз  »  Повишаване на вашите вибрации

Повишаване на вашите вибрации

Повишаване на вашите вибрации

Повишаване на вашите вибрации идва чрез отваряне на вашето сърце. Когато вие се чувствате обичан, изпитвате повече бодрост, разширение и обновление. Любовта тече с вселената, вместо да и се съпротивлява. Любовта е една готовност да приеме вас и другите точно както вие и те са. Безусловната любов разтопява всяка разделеност. Когато се научите да обичате себе си и другите повече, вие повишавате своите вибрации. Вашата енергия става по-мека, с по-фини вибрации на по-висшите измерения и вие ставате вашият Висш Аз.

Любовта е вратата към просветление.

Вие можете да отворите повече сърцето си, като обичате себе си. Обичайте всички ваши части, дори и тези мисли и чувства, които вие може да определите като негативни. Ако вие чувствате гняв или съмнение, обичайте тези чувства толкова много, както обичате вашите усещания на радост и мир.

Обичайте своята човечност, също както и своята божественост. Обичайте своята несигурност, негативните си усещания. Ако се чувствате необичащ и непрощаващ, обичайте също и тези усещания. Обичайте всичко, което наричате “несъвършенство”. Защото вие не променяте тези чувства и усещания като ги отричате или мразите. Вие ги променяте като ги обичате. Ако обичате негативните си усещания, те могат да еволюират към своите положителни изяви.

Обичайте всички ваши мисли, дори дребнавите или страшните. Мислете за тях като за малки деца, нуждаещи се от вашата любов и окуражаване. Ако уловите отрицателна мисъл, не упреквайте себе си в грешка, затова че я имате. Обичайте всичките си негативни мисли и те ще имат далеч по-малка сила над вас. Ако има неща, за които искате да спрете да мислите, обичайте себе си за тези мисли и така ще ги спрете по-лесно. Поставяйте една положителна мисъл до вашата отрицателна мисъл. Една положителна мисъл може да изчисти стотици негативни мисли.

Една жена се страхуваше от височини и ескалатори. Тя мразеше себе си заради този страх и се беше опитвала да се освободи от него. Изглеждаше, че нищо не помага, докато тя не реши да използува една нова практика - да обича своите усещания. Следващия път когато тя се качи на ескалатор и изпита паника, продължи да изпраща любов на своето изпълнено със страх чувство. Докато пътуваше нагоре, чувството на страх не нарасна толкова силно, както преди и когато стигна до горния етаж, тя почувства изблик на радостно освобождение и широта.

Когато обичате своите отрицателни чувства, вие повишавате техните вибрации извън ограниченията, в светлината или можете да ги мразите и отблъсквате. Като ги мразите , това им дава повече сила и власт над вас. Обичайте своята човечност, затова сте тук и сега - за да изпитате и научите това. Обичайте слабостта си, както и силата си, защото това са областите, които най-много се нуждаят от вашата любов, за да еволюират. Когато обичате своите отрицателни усещания светът ви се разширява и предимствата ви нарастват.

Любовта създава излекуване.

Болестта се създава чрез свиване на енергия. Свивате своята енергия, когато не обичате себе си. Например ако се простудите, това е знак, че не се обичате достатъчно. Попитайте себе си как бихте могли да се подкрепите. Може да си починете или да изоставите нещо, под чийто натиск сте в момента. Обещайте си, че ще направите тези неща, дори ако не сте се простудили - и често студът изчезва. Разбира се, бъдете сигурни, че ще направите тези неща, които сте обещали.

При дълго заболяване може би сте забелязали, че има промяна в мислите и усещанията ви от момента, когато започвате да се чувствате добре. Вие създавате някаква болест, за да си осигурите възможността да се освободите от стари енергии и да се придвижите към ново ниво на любов към себе си. Когато обичате и уважавате себе си повече, вие повишавате своите вибрации и променяте развитието на болестта.

Един истински лечител може да излекува повече болести, тъй като той има по-висок модел на вибрации на любов и повече енергия на живот от личността, която лекува, поне в областта на причината за болестта. Енергийното поле на лечителя се разширява навън и създава едно място на повече любов за личността да обича себе си. Когато лечителят направи това, мястото на свитата енергия на болния се разширява и това създава възможността излекуването да се осъществи.

Вие засилвате хората, когато ги обграждате с мисли на любов.

Когато обичате и приемате себе си, разширете същото усещане и към други. Хората правят най-доброто, което знаят, за да дадат своята опитност, знания и вярвания. Вместо да осъждате и критикувате други хора, попитайте себе си какво вие можете да направите, за да направите техния живот по-добър.

Една група жени приятелки започнаха да критикуват едната от тях, защото започнала да пие повече и да не обръща внимание на децата си. Те разбраха, че е необходимо да бъдат по-обичащи и се питаха какво могат да направят, за да и помогнат. Вместо да се опитат да променят приятелката си по някакъв начин, започнаха умствено да и изпращат съобщения, че я обичат точно такава, каквато е. После те започнаха да и изпращат светлина. Резултатът беше невероятен. Две седмици по-късно тя внезапно реши, остави пиенето и промени живота си.

Изпращайте на хората мисли, изпълнени с любов. Когато правите това, вие ги засилвате и ги подкрепяте в привличане на добри неща. Великите учители прекарват повече от времето си в състояние на дълбока любов, изпращайки телепатично енергия и любов на тези, които са ги помолили за помощ.

Вие можете да изпратите любов назад и напред във времето и това ще има благоприятен резултат, тъй като любовта превъзхожда времето.

Една жена изпрати любов и опрощение обратно във времето към един стар приятел, който я отблъснал и беше я наранил, преди много години и понякога тя си мислеше, за неговото отблъскване и се чувстваше наранена. Тя си представи, че говори на нейното Висш Аз, като му изпрати любов и опрощение. Скоро след това забелязала промяна в нейните отношения със съпруга и. Беше станала способна да бъде по-открита и чувствителна, тъй като вече не защитаваше себе си да - бъде отблъсната и отхвърлена.

Ако има някой във вашето минало, който ви е обидил или когото вие сте наранили, изпратете любов и опрощение обратно към него/нея. Когато направите това, вие ще повишите своите вибрации.

Когато достигнете до едно ново ниво на любов и приобщаване с хората, те може да започнат да действат по един нелюбящ начин, неизразяван от тях преди. Любовта е могъща енергия. Частите от една личност, които чувстват, че не са обичани в миналото, започват да се чувстват достатъчно сигурно сега, за да се изявят те самите. Вашата любов създава едно сигурно място да започне излекуване. Ако някой е станал по-уверен в любов, след като вие сте станали по-обичащ, разберете, че това става само защото вие сте станали по-обичащ.

Всяка негативност е вик за повече любов

Всеки може да използва повече любов. Не се обиждайте, ако хората са груби, нелюбезни или правят опит да наранят вашите чувства. Не знаете какво се е случило с тях. Изпратете им любов, без значение как те реагират. Това ще се върне към вас много пъти, като една увеличена любов във вашия живот. Когато обичате другите, дори непривлекателните им качества, вие бързо повишавате собствената си вибрация.

Един аптекар бил много груб с една жена в аптеката си. Тя се изкушавала да му отвърне със същото, изкушавала се да му изпрати лоши мисли. Но вместо това му изпратила любов. Първо простила на себе си за лошите мисли, които имала за него, а това и помогнало по-лесно да изпраща на аптекаря мисли на любов. Няколко седмици по- късно жената отново влязла в аптеката и аптекарят се държал съвсем различно. Той не само бил много мил, но и споделил с нея как преди няколко седмици открили рак на жена му и, че не и остава дълго да живее. След разкриването на скритата причина за държанието му преди, жената се почувствала доволна за изпратената от нея любов вместо отрицателни мисли.

Много от хората, с които имате работа са по-млади от вас на ниво на душата и още не са в състояние да бъдат любезни и мили така често, както те биха искали да бъдат. Научете се да спрете да реагирате на грубостите и нелюбезността на другите или липса на внимание към вас. Когато реагирате на обидата и болката, това просто ви изважда от вашия център на спокойствие и яснота. Изпратете една мисъл на опрощение и бъдете весел и мил към всеки, без значение как те се държат. Обичайте себе си, дори ако и вашият отзив не е толкова висок, колкото на вас би ви се искало да бъде.

Любовта регенерира клетките във вашето тяло и ви позволява да се издигнете над плътността на земния план. Ако вие виждате грозота, също я обичайте. Ако виждате други да се държат по един нелюбезен начин, обичайте ги. Вместо да критикувате другите или да се фокусирате върху техните грешки, разберете, че вие имате възможността да повишите своите вибрации, като ги обичате. Когато се отворите към любов, вие ще изживеете един по- красив живот около вас.

2. Вие привличате неща и хора с подобна вибрация

Тъй като всяко нещо във вашата вселена има вибрация, степента на вашата вибрация определя хората, събития, условия и обекти, които привличате към себе си. Да обичате другите, това наистина е един дар ...

Рейтинг: 4.0/5 на базата на 4 оценки
прегледи 35036

Препоръчани продукти

Коментари за Повишаване на вашите вибрации

 1. .

  Невероятно е! Благодаря зя усещането, с което ме дарихте!

 2. 1.

  Един истински лечител може да излекува повече болести, тъй като той има по-висок модел на вибрации на любов и повече енергия на живот от личността, която лекува, поне в областта на причината за болестта. Енергийното поле на лечителя се разширява навън и създава едно място на повече любов за личността да обича себе си. Когато лечителят направи това, мястото на свитата енергия на болния се разширява и това създава възможността излекуването да се осъществи.

 3. 2.

  благодаря за 4удесната статия тя ми дава сила,енергия и вдьхновение,и се 4устваш някак си по силен.

 4. 3.

  Любовта ще спаси света,статията е страхотна Благодаря!

 5. 4.

  Трудно е,но щом това е верният път ,трябва да се постараем да го следваме и да се учим от опита на другите

 6. 5.

  Статията е страхотна наистина, защото е изпитана от самата мен.

 7. 6.

  Благодаря за прекрасната статия,радвам се ,че попаднах на нея в момент,в който имах нужда точно от това!

 8. 7.

  blagodaram

 9. 8.

  Благодаря за хубавата и полезна статия.

 10. 9.

  statiata e neveroiatna ,pomaga mi mnogo v moite zanimania.Blagodaria.

 11. 10.

  Благодаря за прекрасната статия. <3

 12. 11.

  Благодаря за хубавата статия .

 13. 12.

  Добра и приемлива позиция за живеене на Живота ни в този му вид.

 14. 13.

  Благодаря за прекрасната статия има какво още да учим.
  Благодаря за прекрасната статия има какво да учим още.

 15. 14.

  Statiata e vdahnoviavashta - taka e, tova e Istina, viarvam go

 16. 15.

  благодаря! точно навреме за наранената ми душа!

 17. 16.

  Благодаря за полезната статия!

 18. 17.

  BLAGODARYA ZA POLEZNITE SAVETI I STATII

 19. 18.

  Прекрасна статия . Благодаря

 20. 19.

  Благодаря

 21. 20.

  Аз също благодаря за полезната статия!

 22. 21.

  Спаси ме тази статия, голямо благодаря!

Подобни статии

Станете прозрачни

Станете прозрачни

Когато насочите работата си и израстване чрез служене, ще срещнете различни енергии и хора. Ще стане...
Законът за любовта

Законът за любовта

Любовта е основният закон на силата, която наричаме Бог. Когато се научим да обичаме и обвържем тов...
Законът за хармонията

Законът за хармонията

Този важен закон уравновесява различните по своята същност въздействия и по този начин осигурява пос...
Законът за енергията

Законът за енергията

Не съществува нищо друго освен енергия. Всичко, което съществува e енергия. От съществено значение е...
Законът за вибрацията

Законът за вибрацията

Този закон гласи: Всичко се движи, нищо не се намира в покой, всичко вибрира. Енергията и материята ...
Законът за полярността

Законът за полярността

Този закон гласи, че всичко което съществува притежава двa полюса, но в действителност представлява ...