Назад  |   Начало  »  Духовно развитие  »  Духовно развитие  »  Станете вашият Висш Аз  »  Повдигане воала на илюзията  »  Медитация - Повдигане воала на илюзията

Повдигане воала на илюзията

Повдигане воала на илюзията

Медитация - Повдигане воала на илюзията

Илюзии идват от приемането на чужди мисли и вярвания, без да се запитвания за тяхната стойност за вас.

Масовото приемане, че нещата съществуват по един определен начин, може да създаде илюзии. Цялото население може да вярва, че нещо може да бъде истина, докато някой докаже различното. През едно време се мислеше, че слънцето обикаля около земята. Няколко индивида промениха курса на историята, задавайки въпрос върху това масово вярване и имаха смелостта да изложат своите нови теории.

Вие сте лечители, учители и водачи; вие дойдохте да създадете нови възможности и донесохте чрез по-висши истини за изобилие, планетарен мир, екология и дори повече. За да направите това необходимо е вие да виждате света ясно. Не приемайте нещата, просто защото други правят това. Задавайте въпроси за това, което чувате и четете. Научете се да бъдете извън това, което е общоприето като истина, и открийте вашата собствена истина. Чрез вашите идеи за храна, лекуване с енергии, екология, мир, грижа за животни, човешки права и други проблеми вие донасяте една по-висша истина на земния план. Последвайте сърцето си и вярвайте във вашата истина, а не това, което други или обществото ви казват, че е най-добро. Когато вие откриете кое е истина за вас, вие ще помогнете и на други, чрез вашия пример да намерят един по-висш начин.

Как ще повдигнете булото на илюзията? Вие започвате да молите вашето по-Висш Аз да го вдигне и вие да сте готов да видите какво е разкрито. Задавайте въпроси за неща, които приемате за дадени. Изследвайте нови области. Въобразете си, че сте едно малко дете или току-що сте пристигнали на планетата и изживявате неща за първи път.

Цялостност е да живеете на истината, която знаете.

Цялостност е един важен аспект на духовното израстване. Това е действане, говорене и поведение, което уважава вас самите и другите. Това е проверяване на неща, преди вие да ги извършите, а извършвате само тези неща, които знаете, че те са истина. Начин да живеете в цялостност означава да живеете в хармония с вашите вярвания и ценности, а това ще ускори вашето израстване и направи процеса много по-радостен. Цялостност ще донесе яснота и ред във всяка област на вашия живот. Разглеждайте възможностите, които се явяват по вашия път и изберете тези, не защото изглеждат обаятелни, но защото те са в помощ на други.

За да повдигнете воала на илюзията, ще е необходимо вие да изучите вашата истина и да изхождате от вашата цялостност. Вие може да бъдете предизвикан да изхождате от сърцето си, в отношенията си с хората, вместо от вашето желание. Да следвате сърцето си, е да намерите по-висшата истина. Вие може да намерите една по-висша истина като се насочите към служене на други. Поставете себе си в „обувките” на другия човек и извършвайте само тези неща, които са полезни и за двамата. Знайте кои са вашите по-дълбоки ценности и ги следвайте. Намерете начин и двамата да победите, вместо да смятате, че единия трябва да спечели, а другият - да загуби.

Идвайки от вашата цялостност и да се гледа през илюзията изисква смелост. Преди да повдигнете булото на илюзията, вие може да не сте сигурен, че ще харесвате това, което виждате. Когато веднъж го повдигнете, вие ще спечелите голяма способност да знаете истината и опознаете вашето по-Висш Аз, както и това на другите. Вие ще сте в състояние да се насочите към вашата по-висша цел и станете вашия собствен авторитет. Когато повдигнете булото на илюзията, вие ще спечелите огромни награди: истинската духовна сила, идва от това да бъдете способен да виждате нещата ясно.

Медитация - Повдигане воала на илюзията

Целта на тази медитация е да повдигнете воала на илюзията и да видите кое е реално. Вие ще знаете вашата истина, кой е вашият път и кой не е.

Стъпки:

 1. Поемете дълбоко въздух, отпуснете тялото и призовете светлината към вас. Във вашия пашкул от светлина отправете се към храма, където се намират много висши същества. Вашето по-Висш Аз ви посреща, когато вие пристигате и ви завежда в една градина, където се свързвате с много други висши същества. Вашето по-Висш Аз стои до вас.
 2. Вашето по-Висш Аз ви пита дали вие наистина сте готови да повдигнете воала на илюзията. Обърнете се навътре в себе си и решете дали вие сте готови да видите ясно действителността и да погледнете към другите хора и да ги видите без илюзия. Вие готов ли сте да бъдете вашата собствена власт и да вярвате във вашата собствена мъдрост? Вашият свят ще изглежда различен без този воал.
 3. Веднъж щом вие сте решили, че сте готови, всички присъстващи същества ще ви помогнат, като ви изпратят светлина, докато вашето по-Висш Аз започва да повдига воала. Кажете „Аз съм готов да ЗНАЯ. Аз съм готов да ВИДЯ. Аз съм готов да БЪДА истина.”. Когато казвате тези думи, представете си как всички присъстващи същества ви изпращат светлина и енергия, за да повдигнат този воал. Поемете дълбоко въздух, и почувствайте че воалът е повдигнат.
 4. След като вие повдигате воала, започнете да се сливате с вашето по-Висш Аз. Почувствайте вашето по-Висш Аз да се слива с вас дори много по-пълно сега, когато вие искате да знаете, да виждате и да бъдете истината. Сега вие и вашето по-Висш Аз сте едно.
 5. Почувствайте радост и празненство, когато повдигнете воала. Сега вие сте способен да видите реалността през очите на вашето по-Висш Аз във всяка област на вашия живот. Останете в тази светлина за малко и си представете слънчев лъч, спускащ се долу върху вас, разпръсквайки всяка мъгла, която ви пречи да виждате действителността ясно. Почувствайте колко отворен, развиващ се и ясен ставате вие.
 6. Това наистина е реално; вие започвате да виждате нещата различно. Това ще стане със скорост, която е удобна за вас и се изравнява с вашия растеж. Наслаждавайте се на светлината и любовта, които присъстват около вас и когато сте готови, върнете се в стаята.
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 2550

Препоръчани продукти

Коментари за Повдигане воала на илюзията

 1. .

  Xaресва ми но мисля,че висшите определят нашите реалности

 2. 1.

  Не че съм против, ама човек като се отвори към цялото, как би се предпазил от лошите сили,особено като е нов и незнае кое точно какво е???

 3. 2.

  Има неща, които не можем да променим ,а може би и не искаме драстична промяна

Подобни статии