PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Станете вашият Висш Аз

Осъзнаване на вътрешните планове

  1. Осъзнаване на вътрешните планове
  2. Можете да чувствате енергии в други форми на живот
  3. Медитация - Осъзнаване на вътрешните планове

Има други реалности, които съществуват извън реалността, която вие можете да видите, докоснете и чуете с вашите физически сетива. Това са по-висшите измерения, където вашият Висш Аз живее. Тези измерения са много реални, вашият Висш Аз, Висшите Азове на други хора, както и много висши същества живеят там.

Измеренията, където нормално съществува вашият Висш Аз се състоят от вибрации, които съществуват в по-висока честота, отколкото вашия физически свят. Всичко във вашия свят има вибрация - атомите във вашето тяло, вашия дом и храната, която поемате. Това, което прави материята солидна и реална за вас е взаимоотношенията между скоростта на техните вибрации и вашите. По-висшите измерения са отделени от вас по отношение на техните вибрации; те имат по-бързи, по-плавни и по-високи вибрации. Когато вие израствате духовно, вие увеличавате вашата вибрация, както и измеренията на вашият Висш Аз става по-познаваемо и реално за вас. Тъй като тези реалности са познаваеми чрез вътрешния свят на вашите мисли, въображение и вътрешни усещания, аз ги наричам „вътрешни нива” на реалности.

Има една духовна общност от много възвишени същества, които работят заедно на вътрешните планове

Когато вие станете настроени на вашият Висш Аз, вие също знаете за измеренията, в които съществува вашият Висш Аз. Вие можете съзнателно да се свържете с Висшата общност от същества, където вашият Висш Аз е вече част от тях.

Част от Висшата цел на общността от по-висши същества е да работят с Универсалния Ум и Висшата Воля, за да помагат еволюцията на целия живот. Те работят постоянно, за да помогнат в пробуждането на хората, като работят с Висшата Воля, за да предават духовна енергия. Те помагат да направят пътешествието по-лесно за всички, които търсят израстване, служене на други, или молят за помощ. Вие можете да разберете повече за работата, която се извършва в по-висшите измерения, за да изпълни планът за еволюцията. С тази осведоменост на вас ще ви бъде по-лесно да знаете и изпълнявате вашата собствена Висша цел.

Някои от тези същества действат като ръководители и работят интензивно с определена личност, а освен това подпомагат и по други начини. Други същества допринасят по различни начини, за да помагат на всички, които са готови и молят за помощ. Всеки зов за помощ винаги е чут. Светлина и помощ незабавно са изпратени и от вашият Висш Аз и тези по-висши същества. Всяко средство е достижимо, нищо не е спестено, когато вие молите за помощ. Само ако можехте да знаете колко много любов има тук в по-висшите измерения, вие никога повече не бихте се чувствали сами или тревожили отново.

Няма чувство за отделеност в по-висшите измерения. Всички същества съдействат с каквото те могат, за да създадат най-доброто, точно както вие работите заедно всеки ден да създадете важни неща във вашата действителност. Понякога вашият Висш Аз ще работи с вас върху нещо, друг път вашият Висш Аз ще работи заедно с висши духовни водачи, за да ви дадат сили и да ви помогнат във вашата работа в живота и духовно израстване.

В по-висшите измерения никога няма критика, само общо уважение и внимателни думи. Има нежност, скромност и съсредоточаване върху работата, която трябва да бъде извършена. Всички същества имат високо мнение едни за други и си изпращат едни други безусловна любов. Няма мисъл за някое същество, която също да не включва благополучието и на другите.

Ако някой работи върху някой проект, това се отнася за всички. Няма чувство, че един трябва сам да си свърши всичко. Всичка работа получава подкрепяща енергия на всички. Никога няма мисъл за липса или всичко се приема като част от божествения и съвършен ред на вселената. Това е една изключителна група, и всеки който иска да бъде подпомогнат, може да се свърже с тях. Тук все пак има едно чувство на индивидуалност в измеренията, където обитава вашият Висш Аз и още, индивидуалността е свързана с всички останали същества в много по-голяма степен, отколкото във вашата реалност.

Вашата връзка с тези по-висши измерения идва чрез вашия по-висш център на телепатия. Повечето от вас получават телепатично съобщения чрез вашите емоционални центрове. Вие изживявате това, когато сте между хора и „улавяте” това, което те чувстват. Част от духовното израстване е научаване да станете открити за емоционалните съобщения от други, и да отворите вашите по-висши телепатични центрове, така че вие да можете да получавате ръководство от вашият Висш Аз.

Вашите по-висши телепатични центрове са умствени и интуитивни. Вие получавате ясно умствено ръководство или едно интуитивно усещане, или как да действате чрез тези центрове. Вие автоматично отваряте вашите по-висши центрове на телепатия, когато вие се изравните с вашият Висш Аз и чувате и следвате неговото ръководство.

Вие можете да използвате вашите по-висши центрове на телепатия, за да изпращате съобщения на Висшите Същества на други или да станете разбиращ на ниво на душата, на съзнание присъстващо в други форми на живот - като растения, животни и минерали. Чрез Висша телепатия вие можете да започнете да разбирате за множеството висши същества, служещи на човечеството, вашия собствен личен водач - ако изберете това, както и измеренията на вашият Висш Аз.

Вие можете да се свържете с всеки от тези висши същества, като си представите, че се свързвате с тях. Ако вие работите върху някой проект, молете за повече ръководство и подпомагане за това. Представете си, че започва да се изпраща светлина за вас, за вашата работа или вашите любими. Вие не сте сам, има много помощ, подкрепа и възможности, достижими за вас и вашата работа за света, когато вие се свържете с тази Висша общност.

Вие можете да работите във вътрешните планове, като станете вътрешно насочен отколкото външно насочен.

Когато вие живеете като ваше Висш Аз, ръководство и информация ще дойдат отвътре - вместо отвън. Ръководство от вашият Висш Аз, е получено чрез вашите по-висши телепатични центрове и прехвърлени към вас чрез вашето въображение и ум. Щом като вашето свързване с по-висшите измерения идва отвътре, обърнете внимание на вашите мисли, вътрешни усещания и въображение.

Медитацията е могъщо средство да станете осъзнат за тези по-висши измерения и ръководството на вашият Висш Аз. Медитацията ви позволява да успокоите вашите мисли и чувате вашият Висш Аз. Това ви позволява да обърнете повече внимание на картините от вашата вътрешна реалност, образи и усещания. Когато медитирате, вие повишавате вашите вибрации и честоти и измеренията на вашето Висшо Аз стават по-разбираеми за вас.

Медитацията повишава вашата чувствителност към идеи, схващания и образи от по-висшите области на вашият Висш Аз.

Медитацията може да включи състояние на релаксация, наблюдение и концентрация. Медитацията може да се прояви в много форми - от смълчаване на вашия Ум до съсредоточаване върху един проект. Медитацията е една вътрешна отразяваща мисловност, време на концентрирана мисъл. Вие медитирате, когато вие сте фокусирани и мислите относно това как вие можете да помогнете на други или как да изпълните вашата цел на живота. Медитацията може да се състои в изпращане на светлина и любов към хората, или като седите спокойно и успокоявате вашия ум. Нещата, които ви позволяват да релаксирате, да се концентрирате или успокояват вашия Ум - това са дълги разходки в горите, слушане на музика, или като седите спокойно и мислите за нещо - това ще ви свърже с вашият Висш Аз и по-висшите измерения.

Вие можете да увеличите вашата способност да се свързвате с по-висши измерения като научавате как да релаксирате, да се фокусирате и съсредоточавате. Вие не се нуждаете от формална медитационна практика, за да достигнете до това; вие може да се научите като извършвате вашата ежедневни дейности. По същия начин вие можете да упражнявате успокояване на вашия нормален поток на умствено бърборене по време на вашата ежедневна дейност. Когато станете едно с вашият Висш Аз, вие ще имате един стабилен духовен фокус, който ще ви позволи да бъдете постоянно в допир с по-висшите измерения като ваша основна действителност. Не е необходимо да седите с часове и практикувате формално медитация; защото вие ще бъдете в състояние на медитация - дейно получаване, вътрешно слушане и фокусирано осъзнаване - без значение какво правите.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Маринова
Трябва да стигне статията до по- голям кръг от хора .
nevena
4udesni materiali,blagodaria ot sarce!!!!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...