Назад  |   Начало  »  Духовно развитие  »  Духовно развитие  »  Станете вашият Висш Аз  »  За Орин

За Орин

За Орин

Саная: Орин е нематериално лице, с което се свързвам, благодарение на съзнателно канализиране. Усещам Орин, като същество изпълнено с голяма любов, мъдрост и състрадание. Той никога не казва на хората какво да правят или как да живеят живота си. Когато е попитан Орин предлага идеи, за да помогне на хората да имат по-голям избор. Той има едно постоянно съобщение – „Вселената е приятелски настроена и неограничена в своето изобилие. Всичко се случва перфектно за нашето добро, въпреки, че не винаги можем да разберем защо, и че можем да израстваме, чрез радост, а не чрез борба.” Орин ви съветва да приемате идеите представяни в книги и курсове, които съответстват на най-дълбоката част на вашето същество и да оставяте настрана всичко останало.

Орин ми казва, че той е същество на Светлината. Казва, че работи с нас в този момент, защото човечеството преживява голям преход и пробуждане. Орин е имал живот на Земята и е наясно с многото предизвикателства пред които сме изправени. Той казва, че настоящето „живее” в душата и в още по-високи измерения. Орин и ДъБен уверяват, че имаме всичко необходимо вътре в нас, за да живеем весел, спокоен живот, изпълнен с любов и хармонични взаимоотношения и приятни целенасочени дейности.

Орин е наясно за всяка душа, която достигне до него, чрез думите му в устен или писмен вариант. Неговата светлина е винаги на разположение за тези, които са направили контакт с него. Като прочетете посланията му или слушате историите му той ще съедини своята енергия с вашата и ще ви помогне да разгърнете своя потенциал и да живеете живота, който искате. Трябва само да го помолите и да приемете светлината, която ви изпраща. Можете да получите допълнителна енергия от Орин или да слушате неговите напътствия за медитация.

Част от неговата служба е да предложи на хората път за духовно израстване и да помага на хората в достигането на висшето в себе си, душата и духа си. Орин има важно послание за пътя на Себеосъзнаването, който той предлага.

Той ми каза, че е тук, за да помогне на хората да открият своята духовна сила, да отворят сърцата си и да създаде повече мир и щастие в живота им. Неговата работа е да помага на хората в трансформирането на емоциите и личността им, така че да могат да достигнат до по-високо съзнание по време на трансформацията. Той е тук за да ни учи, че ние можем да израстваме с радост, вместо с болка и борба, че изобилието е достъпно за всички, че имаме всичко от което се нуждаем вътре в нас и то чака да бъде реализирано.

Аз съм в отпуснато състояние, но съм нащрек, когато получавам съобщения от Орин. Напълно осъзнавам собствените си и неговите мисли. Когато Орин е с мен аз не се чувствам в състояние на транс, гласът ми не се променя и не губя съзнание. Орин ми съобщава, че комуникира с мен под формата на висша телепатия. Той впечатлява душата ми и по-висшия ми ум със съобщенията, които получавам напълно осъзнато. Той ми казва, че неговата енергия и светлина са достъпни за всеки, който го призове, но няма да доставя съобщения и споделя информация по други канали, докато аз съм жива.

Думите на Орин отразяват само една малка част от това което изпитвам. Налице е едно богатство на чувства, картини и светлина, което е просто неописуемо. Чувствам неговия контакт, като един свят на светлина и радост.  Благодарение на Орин имам по-голямо разбиране за нещата, по-голяма осведоменост и повече състрадание и любов. Способността да достигна това състояние на съзнанието е способност, която всеки притежава. Това е въпрос на слушане и отваряне на себе си извън това, което познавате, като нормалното ви съзнание.

Ченълинга включва оставяне на самоличността ви да се разширява в една по-обширна перспектива. Много от вас изпитват това, като едно по-ясно, мъдро и вдъхновяващо състояние, отколкото нормалната информираност. Някои наричат това ченълинг, вдъхновение, творческо мислене, интуитивно прозрение или разширено осъзнаване. Книгата на Орин и ДъБен „Отворете се към Ченълинга” ще ви научи на умения как да постигате това.

Орин казва, че всеки, който е привлечен от работата му е учител, лидер или лечител, дори и да не е наясно с това. Той казва, че достига до онези от вас, които са на ръба на новото осъзнаване. Той работи с вас, за да ви помогне в откриването на повече цели в живота и осъществяването на това за което сте дошли на Земята.

Чрез своите аудио записи и книги, Орин иска да ви помогне в осъществяването на връзка на душата ви с Висшето Аз, за да работите за света и да създавате изобилие. Орин ви помага да се свържете с вашето Висше Аз и душата си, да препрограмирате вашето подсъзнание и да въведете нови по-позитивни убеждения и мисли, така че да можете да създадете реалността, която искате. Орин се присъединява към ДъБен, за да ви помогне при преминаването на следващата еволюционна стъпка и да ви даде възможност да изпълнявате по-висша цел, знаейки, че сте един безкраен поток от Светлина, че вашата душа и Божественото Аз са това, което сте в действителност. Работата на Орин е свързана с вечната мъдрост.

Саная Роман

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 15616

Препоръчани продукти

Коментари за За Орин

  1. .

    харесвами!

Подобни статии

Законът за ученето

Законът за ученето

Ние сме на този свят, за да се учим да живеем, за да се справяме с живота. Животът е течаща, действ...
Законът за промяната

Законът за промяната

Животът е еволюция. Еволюцията обаче не е нещо, което се „случва някъде там навън” – в рамките на пе...
Законът на свободата

Законът на свободата

Законът за свободата изправя човека във всеки момент пред изобилието, пълнотата на Творението и му д...
Законът за мисленето

Законът за мисленето

Всяка една мисъл променя нашата съдба, причинява успех или неудача, болест или здраве, страдание или...
Законът за въображението

Законът за въображението

Всяка образна представа, която ни изпълва, се стреми да се реализира. Ако при това една на друга се ...
Законът за съдбата

Законът за съдбата

Човек има свободата на избора. Обаче обратната страна на тази свобода е сблъсъка с последиците от со...