Назад  |   Начало  »  Духовно развитие  »  Духовно развитие  »  Духовни закони за живота  »  Как да използваме Закона на Привличането

Как да използваме Закона на Привличането

Как да използваме Закона на Привличането

Законът на привличането гласи, че всяко положително или отрицателно събитие, което ни се случва, всъщност е привлечено от самите нас. Например близък приятел ви дава пари назаем, когато се нуждаете от тях. Вие всъщност привличате това, без да осъзнавате, че използвате закона на привличането. Ако например през деня имате тежки моменти в училище или на работното място, това също е свързано със закона на привличането и зависи от вас. Този закон е валиден всеки ден и всяка секунда. Той оказва въздействие върху вас, дори докато четете тази статия. Законът се състои от три основни стъпки – ПОИСКАЙ, ВЯРВАЙ, ПОЛУЧИ. Целта на настоящата статия е да разбие тези три стъпки на действия, които трябва да извършите.

1. Отпуснете съзнанието си – Почнете да медитирате всеки ден, за около 5-10 минути. Така ще увеличите силата на мозъка си и съзнанието ви ще се наслаждава на едно приятно и отпуснато състояние. Тази стъпка не е задължителна, но е препоръчителна.

2. Решете какво искате и когато го направите не се колебайте – Не забравяйте, че можете да изпращате желания на Вселената, която е създадена от мисъл и следователно отговаря на мислите. Трябва да знаете точно какво искате. Ако не сте сигурни Вселената ще ви изпрати неясни честоти и ще се получат нежелани резултати. Затова трябва да бъде нещо, за което имате силен ентусиазъм.

3. Помолете Вселената за това, което желаете – визуализирайте това което желаете и го изпратете на Вселената, и тя със сигурност ще ви отговори. Представяйте си, че нещата, които желаете са вече ваши. Колкото по-детайлна е визуализацията ви, толкова по-добри резултати ще постигнете. Ако например някой човек ви привлича силно си представяйте как се разхождате с него, държите се за ръце, галите лицето му, целувате го. Същото важи и за материалните неща. Ако например сте си харесали нова кола си представете как стоите зад волана, превключвате скоростите и се наслаждавате на пътя.

4. Водете си списък с желанията – Започнете изречението с „Аз съм толкова щастлив и благодарен, че сега....“ и довършете като кажете на Вселената какво желаете. Напишете го в сегашно време, все едно, че вече го имате. Всеки ден, докато желанието ви се сбъдне затваряйте очи и си представяйте, че се случва точно в този момент.

5. Усетете го – Усетете начина по който бихте се чувствали, когато желанието ви се сбъдне. Трябва да действате, говорите и мислите все едно се случва точно сега. Това всъщност е най-важната и мощна стъпка в използването на закона на привличането. По този начин вие не се чувствате все едно се нуждаете от това нещо, а все едно, че вече го притежавате. Вселената ще усети тези ваши мисли и в крайна сметка вашите желания ще се проявят физически.

6. Покажете благодарност – Записвайте си всички неща, които получавате от Вселената и бъдете благодарни за всичко. Вселената прави толкова много неща за нас. Показването на благодарност ще съдейства за това още повече положителни неща да бъдат привлечени към живота ви. Показването на благодарност ще даде тласък на Вселената да изпълни вашите желания по-бързо.

7. Доверете се на Вселената – Представете си едно друго измерение, което е точно като реалния свят, но всичко което си пожелаете се сбъдва на мига. Вижте себе си в това измерение. Не търсете това, което искате, точно тук хората се объркват най-много. Ако постоянно търсите това, което искате, вие все едно казвате на Вселената, че го нямате и ще го привлечете....., но няма да го имате. Бъдете търпеливи. Не се разстройвайте, когато нещата не се случват веднага. Не пресилвайте нещата, оставете Вселената да направи всичко за вас. Когато се тормозите с въпроси от рода на: „Как ще се случи всичко това?“ вие показвате липса на вяра и все едно задължавате Вселената да направи нещо. Не забравяйте, че тя има много по-големи знания и сила от човешките същества.

Съвети свързани със Закона на Привличането

 • Ако реалността не ви харесва, опитайте се да не мислите прекалено много за нея. Повечето хора обръщат внимание на моментното си състояние и по този начин привличат едни и същи неща в живота си. Съсредоточете се върху това, което искате, а не върху това, което преживявате и резултатите няма да закъснеят.
 • Ако дадено събитие ви прави много щастливи и искате да привлечете още от него в живота си се опитайте да си спомните вътрешната емоция, която сте изпитали. Това ще възпроизведе вибрационната енергия, която сте почувствали в радостния миг и ще помогне за това да го привлечете отново.
 • Фокусирайте се колкото е възможно повече върху това което искате, а не върху това, което не искате. Например ако сте ядосани или разстроени от някой от военните конфликти днес, опитайте се да мислите за мира, а не срещу войната. Мислите за мира са свързани с позитивните неща, които той носи. Мислите срещу войната ще ви насочат към разрушенията и страданията, които тя носи.
 • Добрите чувства носят добра реалност. Правете каквото трябва, за да се чувствате добре. Пуснете любимата си песен, забавлявайте се с домашния си любимец, мислете за любимия човек или неща, които ви правят щастливи. Просто затворете очи и си ги представете.
 • Най-добре е да се съсредоточите само върху едно желание в даден момент.
 • В началото може да отнеме доста време, докато се постигне някакъв положителен резултат. Това не бива да ви отчайва с течение на времето ще се усъвършенствате и нещата ще се случват по-бързо.
 • Започнете с желания, които са по-лесни за изпълнение. По-този начин ще засилите своята вяра и последващите желания ще се сбъдват по-лесно. 

Какво не трябва да правите, за да действа Закона на Привличането 

 • Когато имате някакво желание, например да имате нов велосипед не си повтаряйте постоянно, че искате колело. Вместо това си представете как го карате. Ако изпитате някакви съмнения бързо променете мислите си към нещо позитивно. 
 • Не използвайте отрицателни термини, като „Не“, „Няма“, „Вън“ и други подобни да изпълват мислите ви. Ако например имате дългове не мислете за тях. Вместо това си повтаряйте, че сте щастлив и разполагате с достатъчно пари. 
 • Ако постоянно се притеснявате за лошите неща, които ви се случват или отрицателните резултати, тогава вие използвате закона на привличането срещу себе си. Когато се притеснявате вие прилагате всички стъпки описани по-горе, но в негативен план. По този начин вие визуализирате отрицателните резултати и в резултат ще получите още от тях. Спрете да се притеснявате и се доверете на Вселената. 
 • Внимавайте какво си пожелавате, защото можете да го получите. Този закон е толкова мощен, че можете да получите това което пожелаете веднага, без никакво предупреждение. Запомнете, че този закон може да бъде използван за създаване на нещо положително или за унищожение. 
 • Не можете да използвате закона за привличането, за да контролирате други хора. Например ако искате да се видите със стар приятел не трябва да си мислите: „Искам той/тя да се появи на вратата ми“. Вместо това си представете как се разхождате по улицата и се срещате.
Рейтинг: 4.3/5 на базата на 10 оценки
прегледи 47001

Препоръчани продукти

Коментари за Как да използваме Закона на Привличането

 1. .

  Затова казвам ви: не се грижете за душата си, какво да ядете и да пиете, ни за тялото си, какво да облечете. Душата не струва ли повече от храната, и тялото от облеклото?
  26. Погледнете птиците небесни, че не сеят, нито жънат, нито в житници събират; и вашият Отец Небесен ги храни. Не сте ли вие много по-ценни от тях?
  27. Па и кой от вас със своята грижа може да придаде на ръста си един лакът?
  28. Защо се грижите и за облекло? Взрете се в полските кринове, как растат: не се трудят, нито предат;
  29. а казвам ви, че нито Соломон във всичката си слава не се е облякъл тъй, както всеки един от тях;
  30. и ако полската трева, която днес я има, а утре се хвърля в пещ, Бог тъй облича, колко повече вас, маловерци!
  31. И тъй, не се грижете и не думайте: какво да ядем, или какво да пием, или какво да облечем?
  32. Защото всичко това търсят езичниците, и защото вашият Небесен Отец знае, че имате нужда от всичко това.
  33. Но първом търсете царството на Бога и Неговата правда, и всичко това ще ви се придаде.
  34. И тъй, не се грижете за утре, защото утрешният ден сам ще се грижи за своето: доста е на всеки ден злобата му.

 2. 1.

  Tova e toshno taka

 3. 2.

  Имам въпрос. В началото се казва: "Ако например някой човек ви привлича силно си представяйте как се разхождате с него, държите се за ръце, галите лицето му, целувате го." - това не е ли неправилно, имайки предвид, че засягаме личната свобода и воля на съответния човек? Неговата душа може да иска да изживее съвсем различни неща. Не се ли трупа карма по този начин? Някак безотговорно ми се струва това да привличаш човек по този начин. За предметите съм съгласна, но за личните взаимоотношения не съм много убедена...:/

 4. 3.

  Да.Много уместен въпрос.Може да се изпраща само обич.Повече изглежда като магия.

 5. 4.

  Не се притеснявайте за нищо! Приемете себе си преди всичко като духовна същност, като самата същност, която не е отделена от нищо! Силата, мощта и възможностите на Интелекта, който прониква цялата Вселена ще разпознае и осъществи нашите истински духовни намерения! Истинската същност не е материална, а чиста творческа енергия, с която именно творим чудесата във физическия, видимия свят! Закона за привличането е закон на чувството и мислите, породени от него, с което привличаме всичко в живота си! Да, това е Истинската магия, с която си служим всеки миг от живота си, без да осъзнаваме каква отговорност поемаме! Ето за това става въпрос тук - да се научим да творим с добри чувства и осъзнаем, че това е достатъчно за да привлечем всичко, което пожелаем! Възможностите са безкрайни!!!

 6. 5.

  Може би все пак когато си пожелаваме нещо ,трябва и здрав разум...?Защото ако аз искам да видя например починалия си любим човек ,никой закон не би ми го върнал ,независимо колко е мощен...И не става дума за сънища и хипнози ,а за реалност....

 7. 6.

  pomolete vselenata... pochitaite vselenata 4isto ezi4estvo, Tvorecut se izmestva s tvarta, VSEVISHNIQT BOG se izmestva ot bezlika vselena

 8. 7.

  ZAKONNA NA PREVLICHENE TO NAISTINA RABOTI MN SILNO VQRVAI TE V TOVA I SHTE USPEE TE V JIVOTA SI

 9. 8.

  Честита Нова Година Всеки, името ми е Синтия, искам да споделям добрата новина от живота си, как съм си върнал съпруга, разведена съм със съпруга си от 7 години и страдам сама със сина си исках го обратно, но знам, че може да ми помогне, Миналата седмица видях коментар в интернет от един мъж, който казваше на хората как той е върнал съпруга си с помощта на заклинателя, наричан д-р Огунделе, трябваше да се свържа спешно с молителя. да ми помогне и той ми отговори и ми каза, че ще ми помогне и съпругът ми ще се върне обратно и ще ме обича само за 24 часа. Мислех, че той е за шега, защото вече 7 години не сме виждали и не сме говорили помежду си, защото имам нужда от съпруга си и трябва да му вярвам и го помолих да ми помогне. в продължение на 7 години ми се обадиха в рамките на 24 часа и ме помоли да му простя, след като го заклинаха? Този човек е мощен, нямах друг начин да го оценя, казах му, че ще споделя името му в интернет и по радиостанциите, за да могат хората да търсят неговата помощ, споделям историята си, защото искам всеки, който се нуждае от помощ, да се свърже Той, така че за всеки, който се нуждае от някаква помощ, за да върне бившия си любовник или някакви проблеми с живота, свържете се с д-р Огундели днес и той ще ви помогне да ги решите бързо. Тук са неговите данни за контакт. WhatsApp и Viber Чат: +27638836445. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com

 10. 9.

  Казвам се Елизабет Джеймс, съм от САЩ, аз съм тук, за да свидетелствам за добрата работа на AROZA SPELL CASTER & SPIRITUAL TEMPLE.
  Бях женен за десет добри години и нямаше дете и съпругът ми заплаши да се разведе с мен и да се ожени за друга жена.
  Срещам един приятел, който ме запозна с д-р Ароза, който ми помага да хвърля заклинание, а аз бях бременна и сега живея щастливо с моя съпруг и деца.
  Преминавате ли през проблеми като .....
  Духовни проблеми
  Традиционни ритуали
  Брак проблеми
  Пари заклинания
  безплодие
  Решения за развод
  Атракция
  Наемане на работа
  Съдебно дело
  Revevge
  Здравословни проблеми
  Смятате ли, че нямате бъдеще?
  Загубил ли си ревността за живота?
  Чувствате ли се, че го губите?
  Непрекъснато ли сте засегнати от лош късмет?
  Търсите ли любов, приятелство; искаш да се върнеш в миналото любовник или да се представиш като любовник?
  След това се свържете с AROZA SPELL CASTER и SPIRITUAL TEMPLE
  Обадете се или WhatsApp +79267785378
  Електронна поща. arozatemple@gmail.com
  Skype. Храмът на Ароза
  Facebook: Arozatemple2

 11. 10.

  СВИДЕТЕЛСТВО: КАК СЕ НАПРАВИМ СВОЯ ЕКСПОЗИКНА ГОСПОДА.

  Казвам се Bukky, искам да разкажа на света как съм получил помощ от този велик човек, който ме заклина да си върна съпруга, а днес съм щастлив със съпруга си, съпругът ми замина за 3 години и той е с друга жена, докато страдах от самота, колко болезнено. Моите братя и сестри там ви съветвам да поправите живота си и да имате добър дом, отколкото да страдате, казах на този човек, че ще споделя добрата му работа в интернет, затова правя това сега. Той донесе на съпруга ми, който напусна за 3 години за по-малко от 24 часа, той е наистина мощен човек, така че ако някой от вас се нуждае от помощ от всякакъв вид, аз вярвам и знам, че д-р Огунделе може да ви помогне 100%. Можете да се свържете с него на имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. За директни обаждания и Viber чат: +27638836445.

 12. 11.

  Истинската история на живота на Нанси Форбс.

  Казвам се Нанси, живея в Полша. Искам да споделя моята истинска житейска история тук, за да се присъедините към мен, благодаря на великия човек, който донесе щастие в живота ми, съпругът ми ме остави преди 9 години. по цял свят, за да го върне, аз бях излъгана много пъти от фалшиви хора, миналия месец видях онлайн реклама от една дама от Германия, споделяща името на д-р Огунделе, тя каза, че е голяма магия, която връща загубена любов и възстанови връзката и също донесе решение на всякакъв проблем, бързо се свързах с него, за да ми помогне, д-р Огундели ми каза, че ще върне съпруга ми, който ме напусна преди 9 години само за 24 часа, бях толкова щастлив да го чуя от него и чаках да го видя, след като работата му се върна само за 24 часа, както каза той, казах му, че ще споделя името му в интернет и дори на радиостанцията, затова споделям името му за хора, които се нуждаят от помогнете да се свържете с него, ако имате някакви въпроси на връзката, свържете се с този човек Уверявам ви, че д-р Огунделе ще донесе решение и щастие на връзките ви, защото той ми направи само за 24 часа. Тук са неговите данни за контакт с тези, които искат да се свържат с него. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp и Viber Чат: +27638836445. Всеки, който иска да се свърже с него или му благодари за помощта ми, трябва да използва информацията за контакт, която съм предоставил тук, този човек е реален и мощен.

 13. 12.

  МОЯТА СВИДЕТЕЛСТВО КАК ПОЛУЧАВАТ МОЯТА МЪЖ:

  Моето име Роуз съм от Норвегия, искам да споделя историята си тук онлайн за това как съм върнал бившия си съпруг с помощта на велик човек, който ме заклина в рамките на 24 часа, когато съпругът ми се върна при мен, името му е Д-р Огунделе. Чух някой да разказва историята си по радиото за д-р Огундели за това как този мъж й помага с целия му проблем, така че бързо се свързах с него за помощ, защото съм бил измамен твърде много пъти от фалшиви хора, но веднага щом се свързах с д-р Огунделе, хвърли магия за мен и той ми каза, че съпругът ми ще се върне при мен в рамките на 24 часа, това е като чудо за мен, аз му вярвах и чаках, а в рамките на 24 часа съпругът ми ми се обади по телефона и помоли ме да простя него и днес съм щастлив да ви кажа, че съпругът ми се е върнал при мен и и двамата живеем щастливо. Моля, искам думата да ми помогне да благодаря на д-р Огундели за великата му работа в живота ми, аз се съгласих с него, за да информирам света за неговата добра работа, затова споделям историята си, за да ми помогне да му благодаря за тези който се нуждае от помощ, за да се свърже с него за помощ, той има силата да донесе щастие и да даде решение на всякакъв проблем, аз го препоръчвам на всеки, който има нужда от помощ, той е 100% оригинален и тук е неговата информация за контакт за тези, които се нуждаят от неговата помощ , Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp или Viber Чат: +27638836445.

 14. 13.

  Здравейте всички тук, Моето име е Дария, аз съм от Сърбия, искам да споделя историята си тук онлайн за това как съм получил помощ д-р Аде велика магия, която може да помогне на всеки с неговите проблеми, д-р Аде върна бившия ми съпруг само за 24 часа съпругът ми ме напусна и си тръгна с друга дама в продължение на 9 години, но миналата седмица имах предвид рекламата на д-р Аде в интернет, свързах се с него за помощ и той ми каза да не се тревожа, че ще помогне ми с всичките ми проблеми, аз му се доверявах, защото търсех помощ от цял ​​свят, д-р Аде донесе съпруга ми обратно за мен днес ние живеем заедно, толкова съм щастлив да споделя тази история със света, казвам това, защото съм съгласен с д-р Аде, че ще информирам света за него, след като ми помогна, така че казвам това днес, защото на тези, които се нуждаят от помощ, за да се свържат спешно с д-р Аде и ви уверявам, че той ще ви донесе щастие, точно както той помага с всичките ми проблеми. Аз ще се откажа информация за контакт на д-р Аде за тези, които се нуждаят от всякакъв вид помощ аз съветвам да се свържете с него спешно с неговия имейл: adetempleofsolution@gmail.coma и WhatsApp или Viber Чат: +27710187753.

 15. 14.

  МОЯТА ИСТИНСКА ИСТОРИЯ:

  Казвам се Анна, съм от Великобритания, искам да споделя историята си с вас и как съм си намерила собствено решение, от д-р Огундели голям заклинател, бях женен в продължение на 9 години без дете, губя надежда, докато Видях коментар онлайн от една дама, която говори за това как д-р Огундели й помогна, така че се свързах с него и за помощ, първата дума, която ми каза, беше, че той ще ме накара да се усмихвам и аз отново ще бъда щастлив, след работата му няколко седмици По-късно забременях за първи път и днес имам собственото си бебе, което ме нарича мумия, аз ще продължа да споделям свидетелските му показания, заради тези, които се нуждаят от помощ, той е много мощен и реален. Имейл за контакт: ogundeletempleofsolution@gmail.com Номер на WhatsApp: +27638836445

 16. 15.

  ЖИВОТА МИ:

  Добър ден Всички тук на тази група, името ми е Елиза, аз съм от Верона, искам да споделя моята истинска житейска история тук в интернет, за да могат хората да разберат как съм получил помощ от д-р Огундели, който ми е донесъл голяма магия. бивш съпруг за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми ме остави за друга жена повече от 8 години и аз го обичам толкова много, търся помощ от цял ​​свят, но други хора ме изневеряват и никой не ми помага, но миналата седмица видях друга жена да говори за д-р Огунделе в интернет. така че бързо се свързах с него, за да помоля за неговата помощ, първата дума, която ми каза, е, че ще ти помогна с проблемите ти. Бях толкова щастлив в рамките на 24 часа, съпругът ми ме повика по телефона и ме помоли да му простя за цялата болка, която ми причинява, бях толкова щастлив и днес отново заедно. Казах на д-р Ogundele, че ще споделя неговото име и данни за контакт в интернет, за да могат хората да научат повече за него, затова правя това сега, за тези от вас, които имат същия проблем или някакъв друг проблем, свържете се с д-р Огунделе днес и той ще донесе 100% решение за него. тук са неговите данни за контакт Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com и WhatsApp или Viber Chat: +27638836445.

 17. 16.

  Казвам се Ангелова, аз съм от Австрия, искам да разкажа на света как получих помощ от този велик заклинател, който ме заклина да върна съпруга ми и заклинанието ми да бъда повишено в моя офис, а днес аз щастлив съм със съпруга си и животът ми е страхотен, съпругът ми е заминал преди 11 години и е бил с друга жена, докато страдах от самота, колко болезнено. Моите братя и сестри там ви съветвам да поправите живота си и да имате добър дом, отколкото да страдате в мълчание, сега съм мениджър на собствената си компания днес заради д-р Огундели, получих данните му за контакт от друга жена, която беше споделяйки и нейните показания, казах на д-р Огундели, че ще споделя добрата си работа в интернет, за да каже на света, затова правя това сега. Той донесе на съпруга ми, който напусна за 11 години за по-малко от 24 часа, той е 100% реален и честен. Така че, ако някой от вас се нуждае от помощ от какъвто и да е вид, за да спаси брака ви и да внесе решение на вашата връзка, аз вярвам и знам, че д-р Огунделе може да ви помогне 100% да го решите и да бъдете щастливи отново като мен. Свържете се с него на WhatsApp / Viber Чат: +27638836445. имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com.

 18. 17.

  Свидетелство на Анна:

  Казвам се Анна, съм от Обединеното кралство, искам да споделя историята си с теб и как съм си намерила собствено решение, от д-р Огундели голям заклинател, аз съм женен от 9 години без дете и съпругът ми ме остави, губя надежда, докато когато видях коментар онлайн от една дама, която говори за това как й помага д-р Огундели, така че се свързах с него и за помощ, първата дума, която ми каза, беше, че той ще ме накара да се усмихвам и аз ще бъда щастлив отново, след работата му в 24 часа съпругът ми се върна при мен и няколко седмици по-късно забременях за първи път и днес имам собственото си бебе, което ме нарича мумия, аз ще продължа да споделям свидетелските му показания, заради онези, които се нуждаят от помощ , той е много мощен и истински заклинател. Свържете се с него на имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com Whatsapp / Viber Чат: +27638836445

 19. 18.

  Истинската история на Соня:

  Здравейте всички, Моето име е Соня и съм от Канада, искам да споделя моята истинска житейска история тук заради страданието от същия проблем като мен, бях без дете от 9 години след моя брак, а съпругът ми ме остави. защото не можех да му дам дете и излизах с друга дама, плачех ден и нощ, защото толкова много обичах съпруга си, докато миналия месец видях подобен коментар в интернет, споделен от жена, която иска от хората да се свържат с д-р Огунделе за всякакъв вид помощ, така че бързо се свързах с него, за да ми помогне, д-р Огундели отговори и ми каза, че проблемите ми са свършили, така че му повярвах след 24 часа, той ми каза, че е направил незабавно обаждането ми от съпруга ми ме пита за да му простя, аз го помолих да се върне у дома днес, аз съм най-щастливата жена, защото аз имам собственото си бебе и д-р Огундели върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия и ми даде билки, за да почистя тялото ми днес собствено дете, казвам това, защото му казах, че ще го направя споделят името му на радиото и в Интернет, за да могат хората да знаят за неговата добра работа, за тези, които искат да му благодарят за мен или за тези, които се нуждаят от решение на техните проблеми, свържете се чрез Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp и Viber Чат: +27638836445.

 20. 19.

  Истинската история на Соня:

  Здравейте всички, Моето име е Соня и съм от Канада, искам да споделя моята истинска житейска история тук заради страданието от същия проблем като мен, бях без дете от 9 години след моя брак, а съпругът ми ме остави. защото не можех да му дам дете и излизах с друга дама, плачех ден и нощ, защото толкова много обичах съпруга си, докато миналия месец видях подобен коментар в интернет, споделен от жена, която иска от хората да се свържат с д-р Огунделе за всякакъв вид помощ, така че бързо се свързах с него, за да ми помогне, д-р Огундели отговори и ми каза, че проблемите ми са свършили, така че му повярвах след 24 часа, той ми каза, че е направил незабавно обаждането ми от съпруга ми ме пита за да му простя, аз го помолих да се върне у дома днес, аз съм най-щастливата жена, защото аз имам собственото си бебе и д-р Огундели върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия и ми даде билки, за да почистя тялото ми днес собствено дете, казвам това, защото му казах, че ще го направя споделят името му на радиото и в Интернет, за да могат хората да знаят за неговата добра работа, за тези, които искат да му благодарят за мен или за тези, които се нуждаят от решение на техните проблеми, свържете се чрез Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp и Viber Чат: +27638836445.

 21. 20.

  Внимание!!!

  Казвам се Morris, аз съм от Норвегия. Пазете се от фалшиви заклинатели, които ви молят да изпращате пари, без да ви помагат при проблемите ви, наскоро бях измамен от един от тях, но д-р Огундейл е най-добрият. току-що вчера имах предвид свидетелство на друга дама в Интернет, говорейки за д-р Огундейл, страхотен заклинател, който й помага при нейните проблеми, така че се свързах с д-р Огундейл, защото имам нужда от помощ, за да си върна съпругата, която ме напусна преди 11 години, тя е майка на 4-те ми деца и д-р Огундейл ми каза, че ще донесе решение на живота ми, чаках го да ми помогне, хвърли заклинание за мен и ми каза, че жена ми, която напусна преди 11 години, ще се върне в рамките на 24 часа, в началото мислех, че това е шега, така че чаках и за голямо чудо жена ми ми се обади по телефона с молба да й простя за всичките й грешки, бях толкова щастлива и той ми каза, че има сила да всякакъв вид човешки проблеми, за които можете да се сетите. Съгласих се с него, че ще споделя името му в Интернет, за да могат хората да знаят повече за него и да го уважават за неговите правомощия. Така че информирам всички в този форум, ако имате нужда от някаква помощ, не търсете другаде къде, свържете се с д-р Огундейл и ви уверявам, че ще бъдете щастливи като мен сега. Можете да се свържете с него чрез: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp и Viber Chat: +27638836445.

 22. 21.

  Здравейте, моето име е Хариет преминаваше през статия и разбрах за един мъж, наречен Големият д-р алашира. Страдах от проблеми с раздялата с различни момчета. Трябваше да се свържа с колегата за заклинания. За моя мъж Бен, Бен беше на Theververof остави ме за друга жена, но аз останах позитивен и вярвам, че бих могъл да го върна и да го накарам да остане. ето и ето Големият Велик алашира ми помогна. Стив и аз се оженим скоро. Голямата Алашира е толкова хубав човек, и освен това ми помогна да спре проблемът ми със сърдечния арест, Благодаря на него и благодаря на Бога за дадения му подарък, ако имате някакъв проблем, свържете се с него на този имейл:

  Свържете се с него за следното и вижте страхотната работа на имейла на великия алашира dr.alashirao1@gmail.com whatsap +2348034395438
  (1) Ако искате бившия си обратно.
  {2} Ако искате да бъдете много успешни
  (3) Ако търсите работа
  (4) Искате да бъдете повишен в офиса си.
  (5) Искате жени / мъже да тичат след вас.
  (6) Ако искате дете.
  (7) Искаш да си богат.
  (8) искате да получите омъжени магии
  (9) Премахнете болестта от тялото си магии
  (10) Бизнес заклинание
  (11) Номери за спечелване на лотария
  (12) Върнете изгубената любов дори за да намалите теглото си ..
  и много други …… .email dr.alashirao1@gmail.com whatsap +2348034395438

 23. 22.

  Помислих си, че Бог ме е забравил да се оженя, тъй като бях подложен на много подигравки от приятели, защото на много от 40 все още съм несемеен ... Прокълнах се, колега в офиса ми ми каза за това, моля ме да го пробвам и направих ... Казах му всичко, което той каза само няколко дни по-късно един мой приятел ми се обади, аз му казах, че съм щастлив да се срещна с него и го направих, преди да разбера, че е свален и се е подготвил за мен .. ако ще се омъжа за него мислех, че това е шега, но не и шега gmail.com WhatsApp +2348034395438 благодаря ...

 24. 23.

  Помислих си, че Бог ме е забравил да се оженя, тъй като бях подложен на много подигравки от приятели, защото на много от 40 все още съм несемеен ... Прокълнах се, колега в офиса ми ми каза за това, моля ме да го пробвам и направих ... Казах му всичко, което той каза само няколко дни по-късно един мой приятел ми се обади, аз му казах, че съм щастлив да се срещна с него и го направих, преди да разбера, че е свален и се е подготвил за мен .. ако ще се омъжа за него мислех, че това е шега, но не и шега gmail.com WhatsApp +2348034395438 благодаря ...

 25. 24.

  Животът ми се разруши, а съпругът ми беше опакован изпратен, 13 години преди, бяхме заедно. Изгубих предишния И какъв безпомощник след толкова много опити по начин, по който съпругът ми се връща в моя. Един ден на работа бях разсеян , като не знаех, че шефът ми се обади, тъй като той седна и ме попита каква е думата, аз му казах и той се усмихна и каза, че това не е проблем. Не разбрах какво означава да кажа, че това е Бивш непроблематизиранBackmyhusband , той каза, че човек използва заклинание, за да си върне съпругата, и тя остави за мъж друг ООН, и сега те са заедно до дата Ипарафраза и СОЦАТ Бивш от CEVA, чувайки шефа ми. Той ми даде имейл адрес от Dr alashi, грижата помогна на съпругата си Назад, не мислех, че тази работа ще работи, но не съм имала грижовна бира да влиза в контакт с думите, по които се грижих за тях, и той поиска моята информация. И МАЙ МУХУСБАНД БЕШЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ПРЕДПОЛАГА СПРЕЙ И ИЗПРАЩАХ ПОДРОБНОСТИТЕ, НО СЛЕД ДВЕ ДНИ, МОЯТА МАМКА ИЗВЪНРИВА МА, ЧЕ МОЯТ ХУБАНД РЕ ИЗПИТВАНЕ, ЧЕТО МИ ИЗПОЛЗВАХ, тогава не повярвах, защото Бивша САМО Една мечта и аз трябваше да се втурна към мястото на майка ми и КАКВА е най-голямата ми изненада, бивш коленичък съпругът ми ме помоли да ми прости и исках дома на бебето, и тогава Дадох на д-р Алашира разговор с един поглед Внезапно променящ се съпруг И той ме накара да направя яснотата си НАПРАВЕТЕ ХУБАНДИНСКАТА ЛЮБОВ ДО КРАЯ НА СВЕТА, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ЗАДЪРЖА ЗА ДРУГА ЖЕНА. ЗА ДА НЕ СЕ МНОГО забавни неща да се правят преди, той щастливо се сблъсква с мен и прави това, което човек трябва да направи за бездомник. МОЛЯ, АКО ИМАТЕ ТРЯБВА ДА ПОМОГНЕ ... свържете се с д-р alashira e-maildr.alasiro1@gmail.com orWhatsApp +2348034395438 Благодаря ти.

 26. 25.

  всички, които съм тук, за да споделя моето свидетелство за велик човек, човек на мира и любов на домашен реставратор, казвам се (г-жа Джулиан), имам здравословен проблем (затлъстяване). Като затлъстяване, тежах 176 кг. всичко възможно да се справя с теглото си, но безсмислено "Приех всички начини на чай от китайски чай Липтън, зелен чай дори чай от Австралия и някои свързани хранителни добавки, теглото ми продължава да се увеличава в деня, когато се свързах с много лекари и приятели за помощ, но всички се възползват , Видях свидетелство на човек, който е свободен от (ХИВ) чрез помощта на лекар Алашира и много други свидетелства като дама, която д-р Алашира помага при възстановяването на дома си, казах си, нека да го опитам и се свързах той и аз му казах за състоянието ми, той ми каза, че не трябва да се притеснявам, че състоянието ми няма да остане отново същото. Тогава той ме попита дали вярвам и аз казах: Да, вярвам, той ми каза какво да правя и той каза, че ще изпрати някои билкови неща, които ще взема, ето само няколко дни виждах някои промени, с които билките започнаха работейки мен, започнах да отслабвам, сега тежа 100 кг ,,, тук съм, за да призная добротата на доктор Алашира за страхотната му работа. Обещавам да споделя добрата работа на света за неговата намеса върху моето тегло, можете да изпратете му имейл dr.alashirao1@gmail.com или WhatsApp +2348034395438 моля, повярвайте, че той ще ви помогне във всякакъв вид проблеми с брака, бизнес, богатство на мощност разширяване на пишка и много други имейли dr.alashirao1@gmail.com WhatsApp +2348034395438 .свържете се с него, той ще ви помогне..Благодаря ....

 27. 26.

  всички, които съм тук, за да споделя моето свидетелство за велик човек, човек на мира и любов на домашен реставратор, казвам се (г-жа Джулиан), имам здравословен проблем (затлъстяване). Като затлъстяване, тежах 176 кг. всичко възможно да се справя с теглото си, но безсмислено "Приех всички начини на чай от китайски чай Липтън, зелен чай дори чай от Австралия и някои свързани хранителни добавки, теглото ми продължава да се увеличава в деня, когато се свързах с много лекари и приятели за помощ, но всички се възползват , Видях свидетелство на човек, който е свободен от (ХИВ) чрез помощта на лекар Алашира и много други свидетелства като дама, която д-р Алашира помага при възстановяването на дома си, казах си, нека да го опитам и се свързах той и аз му казах за състоянието ми, той ми каза, че не трябва да се притеснявам, че състоянието ми няма да остане отново същото. Тогава той ме попита дали вярвам и аз казах: Да, вярвам, той ми каза какво да правя и той каза, че ще изпрати някои билкови неща, които ще взема, ето само няколко дни виждах някои промени, с които билките започнаха работейки мен, започнах да отслабвам, сега тежа 100 кг ,,, тук съм, за да призная добротата на доктор Алашира за страхотната му работа. Обещавам да споделя добрата работа на света за неговата намеса върху моето тегло, можете да изпратете му имейл dr.alashirao1@gmail.com или WhatsApp +2348034395438 моля, повярвайте, че той ще ви помогне във всякакъв вид проблеми с брака, бизнес, богатство на мощност разширяване на пишка и много други имейли dr.alashirao1@gmail.com WhatsApp +2348034395438 .свържете се с него, той ще ви помогне..Благодаря ....

 28. 27.

  Внимание:

  Казвам се Patty, аз съм от Берлин, искам да изпратя важна информация на всеки, който чете това сега, пазете се от фалшиви заклинатели, търся помощ повече от 7 години, никой не успя да ми помогне. Съпругът ми ме напусна и си отидох с друга жена, бях сама 7 години, преди няколко дни имах предвид свидетелство на друга дама тук в интернет, която говори за д-р Огундейл, тя каза, че този мъж е страхотен заклинател, затова имах да вземе смелост и да се свържа с DR Ogundele за помощ, и той беше толкова любезен, че ми отговори веднага и му обясних проблемите си и той ми каза да не се притеснявам, той каза, че ще върне съпруга ми за мен в рамките на 24 часа , бях изненадан и чаках да видя, след всичко, трябва да уведомя всички, че се е случило като чудо, мъжът ми ми се обади и ме молеше да му простя ... Веднага го прощавам и казах на д-р Огундейл, че съм споделил името му тук в Интернет и по радиостанциите, така че сега правя всичко това, така че ако някой от вас има нужда от помощ за връзката ви, брака или какъвто и да е вид човешки проблеми, свържете се с него за разрешаване. Уверявам ви с живота си, че този човек д-р Огундейл е истински и мощен. Свържете се с него: Email: ***ogundeletempleofsolution@gmail.com*** WhatsApp и Viber Chat: ** +27638836445 **

 29. 28.

  OMG, аз просто не знам как да изразя това, аз съм толкова щастлив, че ми върна любовта, която ме остави за 4 години. Тази дама направи много в живота ми, и аз я обичам толкова много, защото тя внесе светлина в живота ми и ние и двамата живеят заедно в любов и от щастие, един ден тя просто дойде и ми каза, че вече не се интересува от мен, бях толкова изненадана, защото никога не съм й направила нищо лошо, но реших да се пледирам с нея, но тя настоя да не бъде с аз отново, толкова я обичах и обещах да не си тръгвам, защото тази дама е като благословия за живота ми, така че търсех как да я върна, контактувах с някои фалшиви заклинатели, които се случиха с измами , но в един верен ден гледах телевизията си и видях дама на име SARA, която дава показания как д-р Огундейл й помогна, бях толкова изненадан веднага, че взех телефонния номер на д-р Огундейл и го написах на WhatsApp и му казах как получих номера му и аз също имам нужда от помощ, тогава му казах моите проблеми, които той просто се разсмя и ми каза, че тя ще се върне при мен в рамките на 24 часа, стига да съм се свързала с него, изобщо не се съмнявах в него, защото това, което видях, ме накара да му повярвам, и вярвах, че и той може да ми помогне, тогава реших да изчакам , в следващите 24 часа, които той ми каза, че получих обаждане от нея, молейки ми се за прошка, бях толкова изненадан и аз също бях щастлив, сега отново сме заедно влюбени и в щастие, приятелите ми навън по-скоро ще го направя казвам това в радиостанция, за да знаят хората повече за него, защото този човек е страхотен. ако имате нужда от помощта му, можете да се свържете с него чрез имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com и WhatsApp или Viber Chat: +27638836445.

  Моето име: Harry
  Държава: Финландия

 30. 29.

  НЕ ИЗПЪЛВАЙТЕ КАКВО СЪМ ЗА НАПИСАНЕ Е 100% РЕАЛНА ЖИВОТНА ИСТОРИЯ.

  Прибрах се с бившето си гадже с помощта на DR OGUNDELE най-добрия колесник за заклинания и горещо препоръчвам DR OGUNDELE на всеки, който се нуждае от помощ! .. Моето име е Pamela am от Германия, искам да свидетелствам как се върнах на гаджето си, след като се раздели с мен, бяхме заедно от 3 години, наскоро разбрах, че приятелят ми има афера с друго момиче, когато се сблъсках с него, това доведе да се караме и той най-накрая се раздели с мен, опитах се всичко възможно, за да го върна, но всичко безрезултатно, докато не видя пост във форума за отношения за заклинател, който помага на хората да си върнат изгубената любов чрез любовно заклинание, от първо се усъмних в това, но реших да го опитам, когато се свързах с това заклинание заклинание чрез Whatsapp +27638836445 и той ми каза какво да правя и го направих, след това направи любовно заклинание за мен. 24 часа по-късно приятелят ми ми се обади и ме помоли за прошката ми, така невероятно !! Така той се върна същия ден с много любов и радост и се извини за грешката си и за болката, която ми причини. Тогава от този ден връзката ни сега беше по-силна, отколкото преди, Всичко благодарение на DR OGUNDELE. той е толкова мощен и реших да споделя моята история, DR OGUNDELE е истински и мощен заклинател, който винаги ще се моля да живея дълго, за да помогна на света му в момент на беда, ако сте тук и имате нужда от бившия си гръб или съпругът ви се премести при друга жена, ако също се нуждаете от решение на какъвто и да е проблем, не плачете повече, свържете се сега с този мощен заклинател. Ето неговия контакт: Добавете го в WhatsApp или Viber: +27638836445. Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com БЛАГОДАРИМ ДР ОГУНДЕЛЕ

 31. 30.

  Толкова съм щастлив, че споделям моя опит и показания тук за това как получих помощ от д-р Огундейл. Am Mrs. Shelley Hanes от Тексас, САЩ. Имах хубаво семейство след брака си; бях женен 6 години за съпруга си и изведнъж друга жена влезе в снимката, на която съпругът ми ме обичаше, преди да започне да избира кавги с мен, че беше толкова насилващ, че когато се опитвам да му кажа истината за това как чувствам и това, което прави, не е подходящо за семейството, той се ядосва много и ме удря с всяко нещо, което вижда около него. но аз все още го обичах с цялото си сърце, въпреки всичко, което ми направи и исках да го върна на всяка цена. след това той подаде молба за развод, през който целия ми живот се разкъсваше и не знаех какво да правя ...... той се измъкна от къщата и изостави мен и децата от 3 години. Така че един мой близък приятел ми каза за любовното заклинание на д-р Огундейл, за да върне съпруга ми, тя също използва любовното заклинание на д-р Огундейл, за да си върне бившия си приятел, който я напусна преди. И ми каза, че сега са много доволни от отношенията. И тя ме въведе в заклинанието, първоначално бях изненадан и уплашен, затова реших да го опитам. Въпреки че не вярвах във всички онези неща, тогава когато той направи специалните молитви и хвърли заклинанието, бях толкова изненадан, след 24 часа съпругът ми се върна и се молеше за моята прошка, той разбра грешките си, просто не можех да повярвам, така или иначе отново сме заедно и вече сме едно голямо щастливо семейство, както беше преди. Сключих споразумение с д-р Огундейл, за да информирам хората за добрата му работа, така че ако имате нужда от каквато и да е помощ, ви съветвам да се свържете с д-р Огундейл Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com и за WhatsApp или Viver Chat: +27638836445.

 32. 31.

  Казвам се Ted Volan, аз съм от Италия. Съпругата ми и аз сме женени от около 7 години. Бяхме щастливо женени с две деца, момче и момиче. Преди 3 месеца започнах да забелязвам някакво странно поведение от него и няколко седмици по-късно разбрах, че жена ми вижда някой. Започна да се прибира късно от работа, едва ли се грижи за мен или децата вече, Понякога излиза и дори не се връща у дома за около 2-3 дни. Направих всичко възможно, за да разреша този проблем, но всичко безрезултатно. Станах много притеснен и имах нужда от помощ. Докато преглеждах интернет миналата седмица, попаднах на статия, която предполагаше, че д-р Огундейл може да помогне за решаване на брачни проблеми, възстановяване на разрушени отношения и така нататък. И така, почувствах, че трябва да го опитам. Свързах се с него и той направи заклинание за мен и ми каза, че жена ми ще се върне с 24 часа, какво чудо дойде жена ми при мен и се извини за грешките, които е направила, и обещавам никога повече да не го правя. Оттогава всичко се върна към нормалното. Аз и моето семейство живеем отново щастливо заедно .. Всичко благодарение на д-р Огундейл. Ако имате нужда от заклинател, който може да хвърли заклинание, което наистина работи, той ми каза да споделя показанията в интернет, за да знаят хората добрите неща, които предлага, предлагам да се свържете с него, ако имате нужда от каквато и да е помощ, Д-р Огундейл може да предложи всякакъв вид помощ като, Лечение на всички видове болести, съдебни дела, заклинание за бременност, духовна защита и много други .. Той няма да ви разочарова. Това е неговият имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp и Viber Chat: +27638836445.

 33. 32.

  Казвам се Хуана, аз съм от Мексико
  Много съм благодарен на д-р Пелар за голямата работа, която свърши за мен и семейството ми. Бях женен 19 години, преди една жена да дойде и да разруши брака ми и семейството ми. Последните няколко години са тъжни за мен без съпруг. Много съм благодарна и благодарна на д-р Пелар, защото той свърши работата за мен, съпругът ми се върна при мен и нашите деца ни помолиха да му простим. Докато работата на Dr.Pellar съпругът ми ме ненавиждаше. Бях много разстроен, разочарован и самотен, преди да се върна при мъжа си. Винаги е имало пречки за друга жена. Д-р Пелар ми разкри, че тази жена не позволява на мъжа ми и дори ме разболява. Намерих лекар по препоръка на приятел, за Dr.Pellar. в началото не бях сигурен, защото се съмнявах в заклинанието. Тази дама за съпруга ми го защитаваше само за себе си. 2 дни след като д-р Пелар хвърли заклинанието, мъжът ми беше с мен. Съпругът ми ми казва и ми показва колко ме обича и аз благодаря на Dr.Pellar. Животът ми, помислих си, приключи, сега щастлив живот със съпруга ми и нашите деца. Моля, ако имате големи проблеми като мен или дори развод, незабавно се свържете с Dr.Pellar. Той ще промени живота ти завинаги и най-хубавото е, че неговите произведения не нараняват никого. Свържете се веднага с него по имейл. Имейл: drpellar@gmail.com

 34. 33.

  Бих се радвал да споделя опита си с вас. така че можете да научите и да го използвате, за да решите проблема си, ако има такъв, Моето име е Verónica от Лос Анджелис.
  Сърцето ме боли и сърцето ми се разби, когато се появи голям проблем в брака ми със съпруга ми преди седем месеца. толкова ужасно, че той отиде на съд за развод. той каза, че никога повече не иска да остане с мен и че вече не ме иска. Така той напусна дома и накара мен и децата ми да изпитвам силна болка. Опитах се с всички възможни средства да го възстановя след много молитви, но всичко излишно и той потвърди, че е взел решението си и никога повече не искаше да ме вижда. Така една вечер се върнах от работа и срещнах стар приятел, който попита съпруга ми. Затова му обясних всяко едно нещо и той ми каза, че единственият начин да върна съпруга си е да посетя заклинание, наречено Dr.Pellar, защото това наистина работи и за него. Въпреки че никога не съм вярвал в правописа, нямам друг избор освен да следвам съветите му. След това ми даде имейла на гостуващия писател. Имейл адрес. Така на следващата сутрин изпратих писмо до адреса, който ми дадоха, и писателят ме увери, че ще върна съпруга си в следващите 48 часа, веднага щом го направя. Какво прекрасно изявление !! Никога не съм вярвал. Затова той ми говори и ми каза всичко, което трябва да направя. След това, работейки за мен и 48 часа по-късно, изуми съпруга ми, който не ми се е обаждал през последните 7 месеца, ми се обади, за да ме уведоми, че се връща. Толкова прекрасно !! Затова той се върна този ден с любов и радост, извинявайки се за грешката си и за болката, която той и децата ми причиниха. Тогава от този ден връзката ни беше по-силна, отколкото беше с помощта на д-р Пелар. Затова ви съветвам, ако имате проблем, свържете се и ще ви дам 100% гаранция, че ще помогне.
  Имейл до нея. Имейл: drpellar@gmail.com

 35. 34.

  Казвам се Маргарита, аз съм от Албания
  Съпругът ми и аз сме женени сега от около 15 години. Щастливо се оженихме с четири деца, две момчета и две момичета. Преди 12 месеца започнах да забелязвам странното му поведение и няколко седмици по-късно разбрах, че мъжът ми вижда нещо. Започна да се прибира късно от работа, едва ли повече се занимава с мен или децата. Понякога той напуска и дори не се прибира за около 2-3 дни. Направих всичко възможно да коригирам този проблем, но всичко излишно. Бях наистина развълнуван и имах нужда от помощ. Един ден, докато сърфирах в интернет, попаднах на уебсайт, който предполагаше, че д-р Санго може да помогне за разрешаване на проблеми с брака, възстановяване на разбити връзки и други подобни. И така, почувствах, че трябва да го опитам. Свързах се с него и той направи заклинание за мен. Два дни по-късно съпругът ми дойде при мен и се извини за грешките, които е направил, и обеща никога повече да не го правя. Оттогава всичко се е нормализирало. отново живеем заедно щастливо. Ако имате нужда от смяна на заклинания, която може да произнесе заклинание, което действително работи, предлагам да се свържете с него. Той няма да ви разочарова. Това е неговият имейл. spellspecialistcaster937@gmail.com

 36. 35.

  С удоволствие ще споделя моите показания тук. Казвам се Алехандра. Аз съм от Косово. Омъжих се за съпруга си преди около седем години, когато той има проблеми вкъщи, когато спира да спи на едно и също легло, бори се с малки неща, винаги се прибира късно вечер, пие твърде много и спи с други жени, с изключение на него. той е баща на детето ми и не искам да го загубя, защото работихме толкова усилено заедно, за да станем това, което сме днес. Преди няколко седмици той реши да остави мен и децата ми на мира и да бъда с несемеен и да бъде жена е трудно. понякога и така нямам към кого да се обърна и имах сърдечен удар. Обадих се на най-добрата си приятелка и й обясних всяко нещо, а моят приятел ми разказа за д-р Санго, как той й е помогнал да реши проблема между нея и съпруга си. те бяха един с друг през всички тези години и беше като чудо как се стигнаха един до друг. Бях насочен към Dr.Sango и му обясних всичко чрез имейла му, така че той ми обещава да не се притеснявам, че ще хвърли заклинание и ще накара всичко да се върне към това как се влюбихме отново и че моят мъж е управляван от друг женски дух, той ми каза, че проблемът ми ще бъде решен в рамките на два дни, ако вярвам, че казах добре, така че той ме заговори и два дни по-късно любовта ми се върна с молба за прошка, че сега съм толкова щастлива. затова реших да споделя опита си с всяка институция, която има този проблем, да се свържа с великия писател д-р Санго в имейла си. spellspecialistcaster937@gmail.com

 37. 36.

  Днес съм най-щастливият човек в света благодарение на д-р Огундейл. Той използва духовните си сили, за да възстанови разрушения ми дом и да направи мира между мен и съпруга ми по-силен от всякога в рамките на 24 часа, защото съпругът ми ме напусна повече от 7 години. Имате ли проблем с отношенията? Имате ли проблеми в брака? Имате ли здравословни проблеми? Какъвто и да е проблемът, Dr.Ogundele има решение. Аз съм жив свидетел. Можете да се свържете с него чрез ogundeletempleofsolution@gmail.com или WhatsApp и Viber Chat: +27638836445.

 38. 37.

  Истински и мощен любовен писател, който иска да възвърне „Предлагам ви да прочетете моето свидетелство“
  Благодаря ви за това, което ми направихте, д-р Пелар! Съпругата ми прекрати молбата ми за развод, след като се свързах с вас, за да помогнете при развода. Сега при мен и жена ми нещата са много по-добри. Както казахте, целият процес на развод беше отменен и злото, което причини моя брак, беше изпратено и сега сме щастливи заедно. Препоръчвам Dr.Pellar на всеки, който има проблеми с брака / отношенията. Ето неговия имейл за контакт
  drpellar@gmail.com

 39. 38.

  Моля, прочетете и се свържете с д-р. Dr.Sango е, ако се нуждаете от силно любовно заклинание, за да разрешите развалена връзка.
  Когато бях шест месеца бременна с второто си дете, се разведох със съпруга си. Откакто бебето ни забременя, бяхме в несъгласие и спорехме, тя вече нямаше любов или доверие в него, затова той се разведе с мен. И с всички тези свирки опитах всички различни средства, за да го възстановя, а също пробвах няколко различни вълшебни колела в родината си, но никоя от тях не можа да върне Джеймс при мен. Само д-р Санго гарантира спешна колекция от 48 часа магия и ме увери, че съпругът ми отново ще бъде с мен. Пиша, за да благодаря и благодаря за спазването на обещанието и за използването на вашия талант и голяма сила, за да го върнете у дома. С удоволствие разбрах, че сте специализирани в любовните връзки. Благодаря ви, господине, че ми помогнахте през най-тежките моменти от живота ми, че бях толкова велик вълшебен магьосник и за това, че ми предадохте магията на любовта, която ми донесе толкова радост по време на брака ми. Съпругът ми се завърна и той обеща никога повече да не ме напуска. Ако се съмнявате в неговите възможности, повярвайте ми. Трябва да можеш. Изплаща се по начини, които дори не сте могли да си представите. Ако сега сте по-силни и се нуждаете от силна и неотложна любов на любовта, за да върнете любезно контактувания д-р Санго в момента е единственият отговор за възстановяване на развалена връзка или брак. свържете се с Dr.Sango на неговия имейл spellspecialistcaster937@gmail.com

 40. 39.

  моето име е Гател от Съединените щати Америка. Искам да споделя моето свидетелство пред света за това как се върнах приятелката си, името на приятелката ми е Мачи, ние се срещаме през последните шест Месеца и опитах всичко възможно да се уверя, че тя е доволна от мен, но изведнъж дойде друг отнякъде и привличам моята Maci с богатство и луксозни неща и въпреки това я обичам със своето огнище и купувах всичко за нея, всъщност използвах да й давам пари в брой всяка седмица, но не знам какво още иска в тази връзка.
  За да съкратя историята, тя продължи с непознат мъж и ме блокира във всички социални медии и аз не успях да се свържа отново с нея и опитах всичко възможно, за да я върна, но всичките ми усилия бяха напразни. Изпитвах болка и споделям проблема си с най-добрия си приятел на мястото на работата ми и че приятелят ми ми дава имейла на доктор Санго, човекът на заклинанието, който му помага много отдавна, когато този мой приятел има проблем с жена му, той се свързва с д-р Санго и той накара съпругата си да се възстанови в кратък период от време и въпреки че аз не вярвах в каквито и да било заклинания, но се опитах и ​​се свързвам с този заклинател, наречен Dr.Sango, и обяснявам всичко за хин и той обеща ми да не се притеснявам, че той ще ми помогне да възстановя бившия си момиче и следвам всичките му инструкции, че ме е получил, като изпрати снимка и информация и т.н., до изненада ми току-що забелязах, че приятелката ми започна да ме добавя отново нейният фейсбук, whatapp, badoo, histagraph и на втория ден някой натиска бутончето ми в къщата и аз отидох до вратата, отварям вратата, това беше моята приятелка, тя ме започна да ме целува с целувка и ме помоли за прошка и тя обеща никога повече да не ме напуска и сега очакваме о ур трето бебе.
  ако имате някакъв проблем с отношенията, моля, свържете се с Dr.Sango чрез неговия имейл. Това е имейл на Dr.Sango spellspecialistcaster937@gmail.com

 41. 40.

  годеникът ми и аз се разбунтувах и той ми каза, че вече не се интересува от връзката и иска да се разделим и бракът ни идва, защото му казах, че се е променил и вече не прави това, което обикновено обича да ходи из парковете, за да покани ме да гледам и всичко останало, което прави връзката ни уютна. Помолих го да ми прости, но той беше глух за моите обаждания и дори се измъкна от къщата. Това ме накара да потърся помощ от различни източници. Преглеждах мрежата, когато видях показанията на една дама, която каза, че магьосник, наречен Dr.pellar, й помагал при брачните си проблеми, докато е търсила матката и е била в състояние да зачене, използвайки заклинание. прекратяване, наречено Dr.pellar, сега тя и съпругът й живеят щастливо досега. Свързах се с писателя и написах д-р Пепел чрез неговия имейл, за да му обясня проблема. Той ми каза няколко неща, които направих, и за моя изненада годеникът ми Джон ми се обади, поиска прошка и каза, че никога не знае какво става с него. , благодарение на D.r.pellar, сега съм омъжена и очаквам първото си дете. Ако имате проблем с отношенията, за който имате нужда от помощ, свържете се с Dr.pellar днес за бързо отстраняване. Отначало си мислех, че е фалшиво, докато не го опитах, и ми действаше и знам, че ще работи и за вас. Можете да се свържете с писателя на правописа с имейл Dr.pellar чрез drpellar@gmail.com

Подобни статии

Свързване с Висшата Воля

Свързване с Висшата Воля

Висшата воля е един аспект от Бог/Всичко Което Е. Това е една движеща се течаща енергия, която подкр...