Назад  |   Начало  »  Духовно развитие  »  Духовно развитие  »  Духовни закони за живота  »  Как да използваме Закона на Привличането

Как да използваме Закона на Привличането

Как да използваме Закона на Привличането

Законът на привличането гласи, че всяко положително или отрицателно събитие, което ни се случва, всъщност е привлечено от самите нас. Например близък приятел ви дава пари назаем, когато се нуждаете от тях. Вие всъщност привличате това, без да осъзнавате, че използвате закона на привличането. Ако например през деня имате тежки моменти в училище или на работното място, това също е свързано със закона на привличането и зависи от вас. Този закон е валиден всеки ден и всяка секунда. Той оказва въздействие върху вас, дори докато четете тази статия. Законът се състои от три основни стъпки – ПОИСКАЙ, ВЯРВАЙ, ПОЛУЧИ. Целта на настоящата статия е да разбие тези три стъпки на действия, които трябва да извършите.

1. Отпуснете съзнанието си – Почнете да медитирате всеки ден, за около 5-10 минути. Така ще увеличите силата на мозъка си и съзнанието ви ще се наслаждава на едно приятно и отпуснато състояние. Тази стъпка не е задължителна, но е препоръчителна.

2. Решете какво искате и когато го направите не се колебайте – Не забравяйте, че можете да изпращате желания на Вселената, която е създадена от мисъл и следователно отговаря на мислите. Трябва да знаете точно какво искате. Ако не сте сигурни Вселената ще ви изпрати неясни честоти и ще се получат нежелани резултати. Затова трябва да бъде нещо, за което имате силен ентусиазъм.

3. Помолете Вселената за това, което желаете – визуализирайте това което желаете и го изпратете на Вселената, и тя със сигурност ще ви отговори. Представяйте си, че нещата, които желаете са вече ваши. Колкото по-детайлна е визуализацията ви, толкова по-добри резултати ще постигнете. Ако например някой човек ви привлича силно си представяйте как се разхождате с него, държите се за ръце, галите лицето му, целувате го. Същото важи и за материалните неща. Ако например сте си харесали нова кола си представете как стоите зад волана, превключвате скоростите и се наслаждавате на пътя.

4. Водете си списък с желанията – Започнете изречението с „Аз съм толкова щастлив и благодарен, че сега....“ и довършете като кажете на Вселената какво желаете. Напишете го в сегашно време, все едно, че вече го имате. Всеки ден, докато желанието ви се сбъдне затваряйте очи и си представяйте, че се случва точно в този момент.

5. Усетете го – Усетете начина по който бихте се чувствали, когато желанието ви се сбъдне. Трябва да действате, говорите и мислите все едно се случва точно сега. Това всъщност е най-важната и мощна стъпка в използването на закона на привличането. По този начин вие не се чувствате все едно се нуждаете от това нещо, а все едно, че вече го притежавате. Вселената ще усети тези ваши мисли и в крайна сметка вашите желания ще се проявят физически.

6. Покажете благодарност – Записвайте си всички неща, които получавате от Вселената и бъдете благодарни за всичко. Вселената прави толкова много неща за нас. Показването на благодарност ще съдейства за това още повече положителни неща да бъдат привлечени към живота ви. Показването на благодарност ще даде тласък на Вселената да изпълни вашите желания по-бързо.

7. Доверете се на Вселената – Представете си едно друго измерение, което е точно като реалния свят, но всичко което си пожелаете се сбъдва на мига. Вижте себе си в това измерение. Не търсете това, което искате, точно тук хората се объркват най-много. Ако постоянно търсите това, което искате, вие все едно казвате на Вселената, че го нямате и ще го привлечете....., но няма да го имате. Бъдете търпеливи. Не се разстройвайте, когато нещата не се случват веднага. Не пресилвайте нещата, оставете Вселената да направи всичко за вас. Когато се тормозите с въпроси от рода на: „Как ще се случи всичко това?“ вие показвате липса на вяра и все едно задължавате Вселената да направи нещо. Не забравяйте, че тя има много по-големи знания и сила от човешките същества.

Съвети свързани със Закона на Привличането

 • Ако реалността не ви харесва, опитайте се да не мислите прекалено много за нея. Повечето хора обръщат внимание на моментното си състояние и по този начин привличат едни и същи неща в живота си. Съсредоточете се върху това, което искате, а не върху това, което преживявате и резултатите няма да закъснеят.
 • Ако дадено събитие ви прави много щастливи и искате да привлечете още от него в живота си се опитайте да си спомните вътрешната емоция, която сте изпитали. Това ще възпроизведе вибрационната енергия, която сте почувствали в радостния миг и ще помогне за това да го привлечете отново.
 • Фокусирайте се колкото е възможно повече върху това което искате, а не върху това, което не искате. Например ако сте ядосани или разстроени от някой от военните конфликти днес, опитайте се да мислите за мира, а не срещу войната. Мислите за мира са свързани с позитивните неща, които той носи. Мислите срещу войната ще ви насочат към разрушенията и страданията, които тя носи.
 • Добрите чувства носят добра реалност. Правете каквото трябва, за да се чувствате добре. Пуснете любимата си песен, забавлявайте се с домашния си любимец, мислете за любимия човек или неща, които ви правят щастливи. Просто затворете очи и си ги представете.
 • Най-добре е да се съсредоточите само върху едно желание в даден момент.
 • В началото може да отнеме доста време, докато се постигне някакъв положителен резултат. Това не бива да ви отчайва с течение на времето ще се усъвършенствате и нещата ще се случват по-бързо.
 • Започнете с желания, които са по-лесни за изпълнение. По-този начин ще засилите своята вяра и последващите желания ще се сбъдват по-лесно. 

Какво не трябва да правите, за да действа Закона на Привличането 

 • Когато имате някакво желание, например да имате нов велосипед не си повтаряйте постоянно, че искате колело. Вместо това си представете как го карате. Ако изпитате някакви съмнения бързо променете мислите си към нещо позитивно. 
 • Не използвайте отрицателни термини, като „Не“, „Няма“, „Вън“ и други подобни да изпълват мислите ви. Ако например имате дългове не мислете за тях. Вместо това си повтаряйте, че сте щастлив и разполагате с достатъчно пари. 
 • Ако постоянно се притеснявате за лошите неща, които ви се случват или отрицателните резултати, тогава вие използвате закона на привличането срещу себе си. Когато се притеснявате вие прилагате всички стъпки описани по-горе, но в негативен план. По този начин вие визуализирате отрицателните резултати и в резултат ще получите още от тях. Спрете да се притеснявате и се доверете на Вселената. 
 • Внимавайте какво си пожелавате, защото можете да го получите. Този закон е толкова мощен, че можете да получите това което пожелаете веднага, без никакво предупреждение. Запомнете, че този закон може да бъде използван за създаване на нещо положително или за унищожение. 
 • Не можете да използвате закона за привличането, за да контролирате други хора. Например ако искате да се видите със стар приятел не трябва да си мислите: „Искам той/тя да се появи на вратата ми“. Вместо това си представете как се разхождате по улицата и се срещате.
Рейтинг: 4.3/5 на базата на 10 оценки
прегледи 45463

Препоръчани продукти

Коментари за Как да използваме Закона на Привличането

 1. .

  Затова казвам ви: не се грижете за душата си, какво да ядете и да пиете, ни за тялото си, какво да облечете. Душата не струва ли повече от храната, и тялото от облеклото?
  26. Погледнете птиците небесни, че не сеят, нито жънат, нито в житници събират; и вашият Отец Небесен ги храни. Не сте ли вие много по-ценни от тях?
  27. Па и кой от вас със своята грижа може да придаде на ръста си един лакът?
  28. Защо се грижите и за облекло? Взрете се в полските кринове, как растат: не се трудят, нито предат;
  29. а казвам ви, че нито Соломон във всичката си слава не се е облякъл тъй, както всеки един от тях;
  30. и ако полската трева, която днес я има, а утре се хвърля в пещ, Бог тъй облича, колко повече вас, маловерци!
  31. И тъй, не се грижете и не думайте: какво да ядем, или какво да пием, или какво да облечем?
  32. Защото всичко това търсят езичниците, и защото вашият Небесен Отец знае, че имате нужда от всичко това.
  33. Но първом търсете царството на Бога и Неговата правда, и всичко това ще ви се придаде.
  34. И тъй, не се грижете за утре, защото утрешният ден сам ще се грижи за своето: доста е на всеки ден злобата му.

 2. 1.

  Tova e toshno taka

 3. 2.

  Имам въпрос. В началото се казва: "Ако например някой човек ви привлича силно си представяйте как се разхождате с него, държите се за ръце, галите лицето му, целувате го." - това не е ли неправилно, имайки предвид, че засягаме личната свобода и воля на съответния човек? Неговата душа може да иска да изживее съвсем различни неща. Не се ли трупа карма по този начин? Някак безотговорно ми се струва това да привличаш човек по този начин. За предметите съм съгласна, но за личните взаимоотношения не съм много убедена...:/

 4. 3.

  Да.Много уместен въпрос.Може да се изпраща само обич.Повече изглежда като магия.

 5. 4.

  Не се притеснявайте за нищо! Приемете себе си преди всичко като духовна същност, като самата същност, която не е отделена от нищо! Силата, мощта и възможностите на Интелекта, който прониква цялата Вселена ще разпознае и осъществи нашите истински духовни намерения! Истинската същност не е материална, а чиста творческа енергия, с която именно творим чудесата във физическия, видимия свят! Закона за привличането е закон на чувството и мислите, породени от него, с което привличаме всичко в живота си! Да, това е Истинската магия, с която си служим всеки миг от живота си, без да осъзнаваме каква отговорност поемаме! Ето за това става въпрос тук - да се научим да творим с добри чувства и осъзнаем, че това е достатъчно за да привлечем всичко, което пожелаем! Възможностите са безкрайни!!!

 6. 5.

  Може би все пак когато си пожелаваме нещо ,трябва и здрав разум...?Защото ако аз искам да видя например починалия си любим човек ,никой закон не би ми го върнал ,независимо колко е мощен...И не става дума за сънища и хипнози ,а за реалност....

 7. 6.

  pomolete vselenata... pochitaite vselenata 4isto ezi4estvo, Tvorecut se izmestva s tvarta, VSEVISHNIQT BOG se izmestva ot bezlika vselena

 8. 7.

  ZAKONNA NA PREVLICHENE TO NAISTINA RABOTI MN SILNO VQRVAI TE V TOVA I SHTE USPEE TE V JIVOTA SI

 9. 8.

  Честита Нова Година Всеки, името ми е Синтия, искам да споделям добрата новина от живота си, как съм си върнал съпруга, разведена съм със съпруга си от 7 години и страдам сама със сина си исках го обратно, но знам, че може да ми помогне, Миналата седмица видях коментар в интернет от един мъж, който казваше на хората как той е върнал съпруга си с помощта на заклинателя, наричан д-р Огунделе, трябваше да се свържа спешно с молителя. да ми помогне и той ми отговори и ми каза, че ще ми помогне и съпругът ми ще се върне обратно и ще ме обича само за 24 часа. Мислех, че той е за шега, защото вече 7 години не сме виждали и не сме говорили помежду си, защото имам нужда от съпруга си и трябва да му вярвам и го помолих да ми помогне. в продължение на 7 години ми се обадиха в рамките на 24 часа и ме помоли да му простя, след като го заклинаха? Този човек е мощен, нямах друг начин да го оценя, казах му, че ще споделя името му в интернет и по радиостанциите, за да могат хората да търсят неговата помощ, споделям историята си, защото искам всеки, който се нуждае от помощ, да се свърже Той, така че за всеки, който се нуждае от някаква помощ, за да върне бившия си любовник или някакви проблеми с живота, свържете се с д-р Огундели днес и той ще ви помогне да ги решите бързо. Тук са неговите данни за контакт. WhatsApp и Viber Чат: +27638836445. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com

 10. 9.

  Казвам се Елизабет Джеймс, съм от САЩ, аз съм тук, за да свидетелствам за добрата работа на AROZA SPELL CASTER & SPIRITUAL TEMPLE.
  Бях женен за десет добри години и нямаше дете и съпругът ми заплаши да се разведе с мен и да се ожени за друга жена.
  Срещам един приятел, който ме запозна с д-р Ароза, който ми помага да хвърля заклинание, а аз бях бременна и сега живея щастливо с моя съпруг и деца.
  Преминавате ли през проблеми като .....
  Духовни проблеми
  Традиционни ритуали
  Брак проблеми
  Пари заклинания
  безплодие
  Решения за развод
  Атракция
  Наемане на работа
  Съдебно дело
  Revevge
  Здравословни проблеми
  Смятате ли, че нямате бъдеще?
  Загубил ли си ревността за живота?
  Чувствате ли се, че го губите?
  Непрекъснато ли сте засегнати от лош късмет?
  Търсите ли любов, приятелство; искаш да се върнеш в миналото любовник или да се представиш като любовник?
  След това се свържете с AROZA SPELL CASTER и SPIRITUAL TEMPLE
  Обадете се или WhatsApp +79267785378
  Електронна поща. arozatemple@gmail.com
  Skype. Храмът на Ароза
  Facebook: Arozatemple2

 11. 10.

  СВИДЕТЕЛСТВО: КАК СЕ НАПРАВИМ СВОЯ ЕКСПОЗИКНА ГОСПОДА.

  Казвам се Bukky, искам да разкажа на света как съм получил помощ от този велик човек, който ме заклина да си върна съпруга, а днес съм щастлив със съпруга си, съпругът ми замина за 3 години и той е с друга жена, докато страдах от самота, колко болезнено. Моите братя и сестри там ви съветвам да поправите живота си и да имате добър дом, отколкото да страдате, казах на този човек, че ще споделя добрата му работа в интернет, затова правя това сега. Той донесе на съпруга ми, който напусна за 3 години за по-малко от 24 часа, той е наистина мощен човек, така че ако някой от вас се нуждае от помощ от всякакъв вид, аз вярвам и знам, че д-р Огунделе може да ви помогне 100%. Можете да се свържете с него на имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. За директни обаждания и Viber чат: +27638836445.

 12. 11.

  Истинската история на живота на Нанси Форбс.

  Казвам се Нанси, живея в Полша. Искам да споделя моята истинска житейска история тук, за да се присъедините към мен, благодаря на великия човек, който донесе щастие в живота ми, съпругът ми ме остави преди 9 години. по цял свят, за да го върне, аз бях излъгана много пъти от фалшиви хора, миналия месец видях онлайн реклама от една дама от Германия, споделяща името на д-р Огунделе, тя каза, че е голяма магия, която връща загубена любов и възстанови връзката и също донесе решение на всякакъв проблем, бързо се свързах с него, за да ми помогне, д-р Огундели ми каза, че ще върне съпруга ми, който ме напусна преди 9 години само за 24 часа, бях толкова щастлив да го чуя от него и чаках да го видя, след като работата му се върна само за 24 часа, както каза той, казах му, че ще споделя името му в интернет и дори на радиостанцията, затова споделям името му за хора, които се нуждаят от помогнете да се свържете с него, ако имате някакви въпроси на връзката, свържете се с този човек Уверявам ви, че д-р Огунделе ще донесе решение и щастие на връзките ви, защото той ми направи само за 24 часа. Тук са неговите данни за контакт с тези, които искат да се свържат с него. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp и Viber Чат: +27638836445. Всеки, който иска да се свърже с него или му благодари за помощта ми, трябва да използва информацията за контакт, която съм предоставил тук, този човек е реален и мощен.

 13. 12.

  МОЯТА СВИДЕТЕЛСТВО КАК ПОЛУЧАВАТ МОЯТА МЪЖ:

  Моето име Роуз съм от Норвегия, искам да споделя историята си тук онлайн за това как съм върнал бившия си съпруг с помощта на велик човек, който ме заклина в рамките на 24 часа, когато съпругът ми се върна при мен, името му е Д-р Огунделе. Чух някой да разказва историята си по радиото за д-р Огундели за това как този мъж й помага с целия му проблем, така че бързо се свързах с него за помощ, защото съм бил измамен твърде много пъти от фалшиви хора, но веднага щом се свързах с д-р Огунделе, хвърли магия за мен и той ми каза, че съпругът ми ще се върне при мен в рамките на 24 часа, това е като чудо за мен, аз му вярвах и чаках, а в рамките на 24 часа съпругът ми ми се обади по телефона и помоли ме да простя него и днес съм щастлив да ви кажа, че съпругът ми се е върнал при мен и и двамата живеем щастливо. Моля, искам думата да ми помогне да благодаря на д-р Огундели за великата му работа в живота ми, аз се съгласих с него, за да информирам света за неговата добра работа, затова споделям историята си, за да ми помогне да му благодаря за тези който се нуждае от помощ, за да се свърже с него за помощ, той има силата да донесе щастие и да даде решение на всякакъв проблем, аз го препоръчвам на всеки, който има нужда от помощ, той е 100% оригинален и тук е неговата информация за контакт за тези, които се нуждаят от неговата помощ , Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp или Viber Чат: +27638836445.

 14. 13.

  Здравейте всички тук, Моето име е Дария, аз съм от Сърбия, искам да споделя историята си тук онлайн за това как съм получил помощ д-р Аде велика магия, която може да помогне на всеки с неговите проблеми, д-р Аде върна бившия ми съпруг само за 24 часа съпругът ми ме напусна и си тръгна с друга дама в продължение на 9 години, но миналата седмица имах предвид рекламата на д-р Аде в интернет, свързах се с него за помощ и той ми каза да не се тревожа, че ще помогне ми с всичките ми проблеми, аз му се доверявах, защото търсех помощ от цял ​​свят, д-р Аде донесе съпруга ми обратно за мен днес ние живеем заедно, толкова съм щастлив да споделя тази история със света, казвам това, защото съм съгласен с д-р Аде, че ще информирам света за него, след като ми помогна, така че казвам това днес, защото на тези, които се нуждаят от помощ, за да се свържат спешно с д-р Аде и ви уверявам, че той ще ви донесе щастие, точно както той помага с всичките ми проблеми. Аз ще се откажа информация за контакт на д-р Аде за тези, които се нуждаят от всякакъв вид помощ аз съветвам да се свържете с него спешно с неговия имейл: adetempleofsolution@gmail.coma и WhatsApp или Viber Чат: +27710187753.

 15. 14.

  МОЯТА ИСТИНСКА ИСТОРИЯ:

  Казвам се Анна, съм от Великобритания, искам да споделя историята си с вас и как съм си намерила собствено решение, от д-р Огундели голям заклинател, бях женен в продължение на 9 години без дете, губя надежда, докато Видях коментар онлайн от една дама, която говори за това как д-р Огундели й помогна, така че се свързах с него и за помощ, първата дума, която ми каза, беше, че той ще ме накара да се усмихвам и аз отново ще бъда щастлив, след работата му няколко седмици По-късно забременях за първи път и днес имам собственото си бебе, което ме нарича мумия, аз ще продължа да споделям свидетелските му показания, заради тези, които се нуждаят от помощ, той е много мощен и реален. Имейл за контакт: ogundeletempleofsolution@gmail.com Номер на WhatsApp: +27638836445

 16. 15.

  ЖИВОТА МИ:

  Добър ден Всички тук на тази група, името ми е Елиза, аз съм от Верона, искам да споделя моята истинска житейска история тук в интернет, за да могат хората да разберат как съм получил помощ от д-р Огундели, който ми е донесъл голяма магия. бивш съпруг за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми ме остави за друга жена повече от 8 години и аз го обичам толкова много, търся помощ от цял ​​свят, но други хора ме изневеряват и никой не ми помага, но миналата седмица видях друга жена да говори за д-р Огунделе в интернет. така че бързо се свързах с него, за да помоля за неговата помощ, първата дума, която ми каза, е, че ще ти помогна с проблемите ти. Бях толкова щастлив в рамките на 24 часа, съпругът ми ме повика по телефона и ме помоли да му простя за цялата болка, която ми причинява, бях толкова щастлив и днес отново заедно. Казах на д-р Ogundele, че ще споделя неговото име и данни за контакт в интернет, за да могат хората да научат повече за него, затова правя това сега, за тези от вас, които имат същия проблем или някакъв друг проблем, свържете се с д-р Огунделе днес и той ще донесе 100% решение за него. тук са неговите данни за контакт Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com и WhatsApp или Viber Chat: +27638836445.

 17. 16.

  Казвам се Ангелова, аз съм от Австрия, искам да разкажа на света как получих помощ от този велик заклинател, който ме заклина да върна съпруга ми и заклинанието ми да бъда повишено в моя офис, а днес аз щастлив съм със съпруга си и животът ми е страхотен, съпругът ми е заминал преди 11 години и е бил с друга жена, докато страдах от самота, колко болезнено. Моите братя и сестри там ви съветвам да поправите живота си и да имате добър дом, отколкото да страдате в мълчание, сега съм мениджър на собствената си компания днес заради д-р Огундели, получих данните му за контакт от друга жена, която беше споделяйки и нейните показания, казах на д-р Огундели, че ще споделя добрата си работа в интернет, за да каже на света, затова правя това сега. Той донесе на съпруга ми, който напусна за 11 години за по-малко от 24 часа, той е 100% реален и честен. Така че, ако някой от вас се нуждае от помощ от какъвто и да е вид, за да спаси брака ви и да внесе решение на вашата връзка, аз вярвам и знам, че д-р Огунделе може да ви помогне 100% да го решите и да бъдете щастливи отново като мен. Свържете се с него на WhatsApp / Viber Чат: +27638836445. имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com.

 18. 17.

  Свидетелство на Анна:

  Казвам се Анна, съм от Обединеното кралство, искам да споделя историята си с теб и как съм си намерила собствено решение, от д-р Огундели голям заклинател, аз съм женен от 9 години без дете и съпругът ми ме остави, губя надежда, докато когато видях коментар онлайн от една дама, която говори за това как й помага д-р Огундели, така че се свързах с него и за помощ, първата дума, която ми каза, беше, че той ще ме накара да се усмихвам и аз ще бъда щастлив отново, след работата му в 24 часа съпругът ми се върна при мен и няколко седмици по-късно забременях за първи път и днес имам собственото си бебе, което ме нарича мумия, аз ще продължа да споделям свидетелските му показания, заради онези, които се нуждаят от помощ , той е много мощен и истински заклинател. Свържете се с него на имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com Whatsapp / Viber Чат: +27638836445

 19. 18.

  Истинската история на Соня:

  Здравейте всички, Моето име е Соня и съм от Канада, искам да споделя моята истинска житейска история тук заради страданието от същия проблем като мен, бях без дете от 9 години след моя брак, а съпругът ми ме остави. защото не можех да му дам дете и излизах с друга дама, плачех ден и нощ, защото толкова много обичах съпруга си, докато миналия месец видях подобен коментар в интернет, споделен от жена, която иска от хората да се свържат с д-р Огунделе за всякакъв вид помощ, така че бързо се свързах с него, за да ми помогне, д-р Огундели отговори и ми каза, че проблемите ми са свършили, така че му повярвах след 24 часа, той ми каза, че е направил незабавно обаждането ми от съпруга ми ме пита за да му простя, аз го помолих да се върне у дома днес, аз съм най-щастливата жена, защото аз имам собственото си бебе и д-р Огундели върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия и ми даде билки, за да почистя тялото ми днес собствено дете, казвам това, защото му казах, че ще го направя споделят името му на радиото и в Интернет, за да могат хората да знаят за неговата добра работа, за тези, които искат да му благодарят за мен или за тези, които се нуждаят от решение на техните проблеми, свържете се чрез Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp и Viber Чат: +27638836445.

 20. 19.

  Истинската история на Соня:

  Здравейте всички, Моето име е Соня и съм от Канада, искам да споделя моята истинска житейска история тук заради страданието от същия проблем като мен, бях без дете от 9 години след моя брак, а съпругът ми ме остави. защото не можех да му дам дете и излизах с друга дама, плачех ден и нощ, защото толкова много обичах съпруга си, докато миналия месец видях подобен коментар в интернет, споделен от жена, която иска от хората да се свържат с д-р Огунделе за всякакъв вид помощ, така че бързо се свързах с него, за да ми помогне, д-р Огундели отговори и ми каза, че проблемите ми са свършили, така че му повярвах след 24 часа, той ми каза, че е направил незабавно обаждането ми от съпруга ми ме пита за да му простя, аз го помолих да се върне у дома днес, аз съм най-щастливата жена, защото аз имам собственото си бебе и д-р Огундели върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия и ми даде билки, за да почистя тялото ми днес собствено дете, казвам това, защото му казах, че ще го направя споделят името му на радиото и в Интернет, за да могат хората да знаят за неговата добра работа, за тези, които искат да му благодарят за мен или за тези, които се нуждаят от решение на техните проблеми, свържете се чрез Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp и Viber Чат: +27638836445.

 21. 20.

  Внимание!!!

  Казвам се Morris, аз съм от Норвегия. Пазете се от фалшиви заклинатели, които ви молят да изпращате пари, без да ви помагат при проблемите ви, наскоро бях измамен от един от тях, но д-р Огундейл е най-добрият. току-що вчера имах предвид свидетелство на друга дама в Интернет, говорейки за д-р Огундейл, страхотен заклинател, който й помага при нейните проблеми, така че се свързах с д-р Огундейл, защото имам нужда от помощ, за да си върна съпругата, която ме напусна преди 11 години, тя е майка на 4-те ми деца и д-р Огундейл ми каза, че ще донесе решение на живота ми, чаках го да ми помогне, хвърли заклинание за мен и ми каза, че жена ми, която напусна преди 11 години, ще се върне в рамките на 24 часа, в началото мислех, че това е шега, така че чаках и за голямо чудо жена ми ми се обади по телефона с молба да й простя за всичките й грешки, бях толкова щастлива и той ми каза, че има сила да всякакъв вид човешки проблеми, за които можете да се сетите. Съгласих се с него, че ще споделя името му в Интернет, за да могат хората да знаят повече за него и да го уважават за неговите правомощия. Така че информирам всички в този форум, ако имате нужда от някаква помощ, не търсете другаде къде, свържете се с д-р Огундейл и ви уверявам, че ще бъдете щастливи като мен сега. Можете да се свържете с него чрез: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp и Viber Chat: +27638836445.

Подобни статии