PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Правилното използване на волята

Правилното използване на волята

  1. Правилното използване на волята
  2. Приемете енергия от сърцата на други хора
  3. Медитация - Правилно използване на волята

Медитация - Правилно използване на волята

Целта На тази медитация е да се научи как да се използвате вашата воля, за да достигнете вашата по-висша цел по един по-лесен, по-радостен, любящ и лек начин.

Стъпки: Влезте в състояние на Висш Аз за тази медитация.

  1. Представете си още веднъж, че можете да видите вашия по-висок път, проточил се пред вас по целия път до върха на планината, както вие направихте това в медитацията „Свързване с По-висшата Воля”. Вие се опитвате да привикнете вашата воля да повиши своята способност да премине този път радостно, лесно и мъдро. Като ваше Висш Аз вие можете да се свържете направо с вашата воля. Помолете вашата воля да работи с вас, да ви помогне в изкачването до върха на планината за да достигнете вашата най-висока възможност, изпълнявайки вашите цели за служене на света и духовно израстване по най-лесния и радостен начин.
  2. Започнете изкачването по този път сега, като си представите протичане на енергията от сърцето ви към вашата воля. Това свързва волята ви с вашето сърце. Сега вие лесно отивате към това, което вие обичате, като следвате пътя на сърцето си. Мислено си нарисувайте как всичко, което не е на пътя на вашето сърце, да отпада. Пътят, който се простира пред вас изкачващ планината, сега е пътят на вашето сърце, изравнен с вашата воля.
  3. Когато поглеждате този път, помислете как вие обикновено използвате вашата воля. Колко енергия или сила обикновено вие използвате, за да успеете да бъдат направени нещата. Приспособете това така, че вие да влагате само точното количество и оставете себе си да бъдете носен от по-висшето течение, а също и от вашата собствена воля. Как другите хора влияят на вашата воля? Как вашата воля е повлияна от вашите усещания. Когато вие решите да направите нещо, кои неща правят това по-лесно да започнете да действате и използвате вашата мъдра и обичаща воля? Как вашата воля става по-силна? Попитайте вашата воля как вие бихте могли да работите с това, за да бъдат нещата направени по един по-бърз и по-висш начин.
  4. Вижте себе си изминаващ този път с вашата воля, мъдро ръководеща ви. Нищо не ви спира да достигнете до върха. Вие се учите да използвате вашата воля по най-висшия начин, откривайки по-висшето течение и се издигате в него.
  5. Когато вие изкачвате пътя, вие може да се нуждаете от различни оръдия. Представете си, че вашата воля е магнетична и че по всяко време, когато вие се нуждаете от нещо за да изпълните вашите цели, вие го магнетизирате за вас. Вие просто изпращате един зов за това, от което се нуждаете и го привличате право към вас, в точното време и по съвършения начин.
  6. Има ли нещо във вашия живот, което вие сте искали да направите, но чувствате, че ви липсва силна воля да го направите? Отделете един момент да попитате вашата мъдра воля защо тя не работи с вас за изпълнение на целта. Има ли един по-добър начин за изпълнение на тази цел, или дали целта е правилна за вас?
  7. Продължете по целия път нагоре към върха. Сега вече вие сте на върха. Още веднъж си представете, че вашата воля се свързва с Висшата Воля, така че вие се вливате в течението и достигате вашата най-висша еволюция в това време.
  8. Когато сте готови, върнете се в стаята, чувствайки едно ново усещане на радост, когато вашата мъдра и магнетична воля сега действа с Висшата Воля, за да изпълни вашите цели и духовно развитие.
Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Благодаря
Виж още отзиви
Коментирай
loading...