PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Законът за любовта

Законът за любовта

  1. Законът за любовта
  2. Идеалният партньор
  3. Изкуството да бъдеш сам
  4. Пътя към истинската любов

Изкуството да бъдеш сам

Някои хора обаче се страхуват от самотата. Без партньор те се чувстват нежизнеспособни, не са в състояние да са щастливи сами и се надяват, че самотата им ще изчезне, ако живеят с някого другиго. Двама нещастни души не стават щастливи само от това, че са заедно. Още повече, че към това после се прибавя страхът да не изгубиш отново другия. Страхът не е основа за истинска любов.

Да бъдеш сам е задача, която все някога бива поставена на всеки човек, и от която той не може да избяга, която трябва да бъде решена. Това не означава да си отшелник или саможивец. Такова самотничество не е и мъчителна самота или изолация. Ако владея изкуството да бъда сам, това означава да бъда в будно само-съзнание, сливане на всичко в едно, съдържащо се в Едното. В това си съзнание съм обвързан с другите, и по този начин с цялото, по много интензивен и дълбок начин, който не се корени в мисленето, а обхваща всички области на битието. Едва тогава съм свободен. Едва тогава е възможна истинска любов.

Мога да срещна обаче идеалния партньор едва когато сам съм се превърнал в идеален партньор. Мога да срещна голямата си любов една тогава, когато съм я намерил вътре в себе си. Тогава всъщност нямам повече нужда от нея в света извън мен, но едва по този начин я правя възможна, привличам я според закона за резонанса. Смисълът на едно партньорство е в това, другият да ме изправи лице в лице с моите недостатъци. Да ми покаже, къде още не съм съвсем цялостен. Пренията с другия, при когото оставам, защото го обичам, трябва в края на краищата да ме отведат при самия мен. Така партньорът, когото имам, е идеалният партньор за мен. И аз за него. Заедно извървяваме пътя към нас самите.

Не откривам голямото щастие в това да получавам колкото се може повече любов от моя партньор, а в това да развия по-добре способността си да усещам и дарявам любов. Докато аз самият не обичам, душата ми остава празна. Целта на едно партньорство следователно не е любящо гугукащата си двойка, в която единият не може да живее без другия, а в идеалния случай това са двама души, които за станали цялостни съвместно и редом с другия. Които поради това не се нуждаят повече един от друг, тъй като всеки е поел в себе си аспектите на другия.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Chris Foy
СТРАХОТНА НОВИНА: ИМЕТО МИ Е КРИС ФОЙ, ТОЛКОВА СЧАСТЛИВАМ, ЧЕ МОЯТА СЪПРУГА МИ СЕ ВРЪЩА ТЯ СЕГА ОБИЧА И САМА МЕ УВАЖАВА. НИЩО Я ПИТАМ, ЧЕ ТОЙ ПРАВИ. ВСИЧКО БЛАГОДАРЯ НА Д-Р ОГУНДЕЛЕ, ГОЛЯМИЯТ МАГАЗИН ТОЗИ ЧОВЕК Е НАЙ-ДОБРИЯТ И ПРАВИЛЕН НАПРЕД МАЛОГОЛИВ КАСТЪР, КОЙТО ВИ КАЗВА ИСТИНАТА И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ РЕЗУЛТАТ ПОД 24 ЧАСА, МОЩЕН Е Д-Р ОГУНДЕЛЕ Е МНОГО ДОСТОЯНЕН ЧОВЕК, КАЗВАХ му, ВИНАГИ ЩЕ СПОДЕЛЯ МОЯТЕ СВИДЕТЕЛСТВА, ЗАЩО ТОВА СПОДЕЛЯМ ТУК. АКО ВАС СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ ВАШАТА ЛЮБОВ, ИЛИ ИМАТЕ ЛИЧНИ ЖИВОТНИ ПРОБЛЕМИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДР. OGUNDELE НА ЧАТ ЧАЙНО ИЛИ VIBER: +27638836445. Имейл: OGUNDELETEMPLEOFSOLUTION(AT)GMAIL.COM
niki
love
Tochno taka Mari
мари
Съвременната църква няма нищо общо с християнството изобщо. Това, че ходиш на черква, палиш свещи по празниците и знаеш една-две молитви не те прави нито вярващ, нито "близък" с Бог. Той е вътре във всеки един от нас, всеки носи частица от него, от вселенския разум и любов. Самото съществуване на душата дава това начало у всеки. Но... всеки трябва сам да намери пътя си за да преоткрие в себе си тази частица. Дали бил християнски този сайт? Що за глупави са тези въпроси? Нима преди да има християнство не е имало Бог? Или бог е само с името Христос? Та той е навсякъде и във всичко!!! Какво значение има как ще го наречете? Първо всеки трябва да повярва в себе си като част от Него, да знае, че е дошъл на този свят само благодарение на Него, защото не можеше да се родиш без да ти е дадено от неговото зрънце вяра и любов в мига, в който поемеш първия си дъх... Тогава, ти приемаш всъщност да си неговото земно превъплащение на земята, в този живот. И това да си точно тук, точно с тези родители, точно в тази държава, точно сега .... е началото на твоето изпитание... чрез любовта ти дадена от Него... да намериш себе си. Отново...
NE VQRVAITE NA APOKRIFI
http://vbox7.com/play:8de58a6d
Виж още отзиви
Коментирай
loading...