Назад  |   Начало  »  Духовно развитие  »  Духовно развитие  »  Духовни закони за живота  »  Законът за енергията  »  Енергийното поле около нас

Законът за енергията

Законът за енергията

Енергийното поле около нас

Всичко, което ви заобикаля, притежава енергийно поле. Ще установите, че след разговор с някои хора винаги сте уморени. При други напротив се чувствате заредени с енергия. Има енергийни полета, които ви отнемат от силите и енергийни полета, които ви зареждат със енергия. Гледайте да се обграждате с все повече и да създавате все повече енергийни полета (в интимните си партньорства, дейността си, жилището си), които да ви зареждат със сили.

Когато влезем в дадено помещение, или се чувстваме добре или не. Когато срещнем човек, той или ни е симпатичен или не.

Това означава, че непрекъснато улавяме енергии и реагираме на тях. Като осъзнаете това, можете съзнателно да променяте енергии и по този начин събития: във всеки момент и във всяка желана от вас посока.

Като насочвам вниманието си към нещо, поемам неговата енергия в моята битност. По този начин моята енергия се променя. Ето защо е важно да внимавам, към какво насочвам съзнанието си, какви енергийни вибрации поемам по този начин в енергийното си поле. Към това се числи и това, което гледам по телевизията, което чета, с кого общувам, какво ям. Всичко променя моята енергия. Или се замислете поне веднъж за това, до какви последствия води това да изядеш приготвената с много любов храна по време на вечерните новини. При това заедно с храната „изяждате" енергийно и новините - и това често трудно се смила!

Понякога усещаме, че казаното от другия не е истина, макар че всъщност изобщо не можем да го знаем. И въпреки това е така. Енергийно сме го доловили като лъжа. Само че обикновено не вярваме на собствените си възприятия. По късно си казваме: „Да бях послушал вътрешния си глас!" (или стомаха си, или сърцето си – както и да формулирате това енергийно възприятие).

От значение е да се научим, отново да долавяме нашите възприятия. Да възприемаме това, което наистина възприемаме, и да му се доверяваме. Това е действителността зад привидното (напр. лъжата зад думите), което определя всички обстоятелства, което създава реалността.

Всички информации са запечатани в енергийното поле на всеки човек и всяко нещо и по всяко време може да бъде извикано от паметта, както това, което някога е било, така даже и това, което тепърва ще бъде. По този начин е възможно дори припомняне на бъдещето.

Можем да възприемем даже всичко това едновременно: Как е било, как е сега и какво развитие ще претърпи? По този начин мога да открия на какво енергийно ниво е причината за някаква болест, която би се проявила в бъдеще. Така мога да прилагам разчитане на енергии като здравна профилактика или като „изкореняване на плевелите" на бъдещето. Мога да приведа енергията отново в хармония и изобщо да не допусна да се случи нежеланото.

Рейтинг: 4.3/5 на базата на 3 оценки
прегледи 12498

Препоръчани продукти

Коментари за Законът за енергията

 1. .

  БОГ Е ВЕЧНАТА ЕНЕРГИЯ СЪТВОРИЛА ВСЕЛЕНАТА

 2. 1.

  Bog e suzdatel na vselenata koqto e jiva energiq a ne murtva materiq.

 3. 2.

  Rumen

 4. 3.

  Ru.en
  Формулата на Айнщайн говори, че материя и енергия по принцип са едно и също - затова между тях стои знака за равенство (E=m.c2). Но в първичната еманация в Сътворението има две неща - енергия и същност. Така че не всичко е енергия.

 5. 4.

  якога тези покрай мен пиеха енергията ми ,но намерих свой начин с четене.Сега нещата се обърнаха.Истина и само истина е това ,но за онези ,които успеят сами да я открият.Всеки е индивидуален.Трудно е.

 6. 5.

  Много общи приказки.

 7. 6.

  Abe molq te Anonimen stiga s tozi Bog toi ne sushtestvyva

 8. 7.

  Ateist ако Бог не съществува, то тогава ти не си душевно създание .

 9. 8.

  Няма племе без религия.

 10. 9.

  http://books.ekipirane.com/50-нобелови-лауреати/увод/

Подобни статии