Назад до Законът за енергията

Законът за енергията

  1. Законът за енергията
  2. Усещането за енергията
  3. Да влезем в резонанс с намеренията
  4. Енергийното поле около нас
  5. Да разгърнем собствения си потенциал

Да влезем в резонанс с намеренията

Съзнателно мога да вляза в резонанс или пък не с всяко нещо, което искам да постигна. Моето намерение и моята вяра са достатъчни, за да накарам това да се случи. Ако външно имам определено намерение, но вътрешно съм убеден в точно обратното, моето намерение естествено не може да се осъществи, тъй като силите вътре в мен си противостоят и взаимно се блокират.

Така би трябвало да се науча да влизам в резонанс преди всичко с успеха, тъй като всеки в живота има нужда от успех. Това е повече от парите и благосъстоянието, тъй като никой не предприема нещо с намерението да не постигне успех. Тогава въобще няма нужда да го прави.

Но учудващо много хора имат отрицателна нагласа към успеха и така много сигурно го възпрепятстват. При неуспехи те стават тъжни или агресивни, според личността и характера си, без да знаят, че те самите са причината за това и преди всичко, че могат по всяко време да променят това.

По този начин мога енергийно да настройвам като телевизионна програма моите житейски обстоятелства, качеството на събитията и ситуациите, случайността и също както при телевизора мога с дистанционното да ги превключвам според желанието си, и то по всяко време. Следователно ако „жизнената ми програма" в сегашния й вид не ми харесва, просто превключвам на друга честота и програмата веднага се променя.

Моята променена вибрация може да се появи например като харизма, така че от небето да ми падне това, за което другите напразно полагат толкова много усилия. Това е като при мисленето: не мога да ви обясня, как се прави това, как една мисъл се случва, а друга не, как едно нещо го мислим, а друго не, но всеки го може и просто го прави!

Намерението е достатъчно то да се случва. Но така, както през цялото време и без това в мен протичат мисли, така несъзнателно променям непрекъснато моята енергийна вибрация. Сега става въпрос за това да го правя преднамерено и съзнателно по желания начин. Без възможността да боравите с енергии вашите житейски обстоятелства не биха съществували, дори и вас самите нямаше да ви има.

Вие сте тук, защото сте в състояние да давате на енергиите на мислите възможност за проявление в реалността, да „предизвикате" проявата на нещо. Променили сте основно вашия образ, може би вашия характер, вашите навици, вие го правите постоянно, следователно го можете. Във вашата власт е да трансформирате енергията.

Тъй като всеки човек има различна вибрация, той и възприема нещата по различен начин, но вярва, че нещата изглеждат така, а не по друг начин.

При боравенето с енергията най-напред се научавам да не предизвиквам и да не привличам повече нежеланите събития. След това се научавам да предизвиквам и привличам желаните събития. Все някога забелязвам, че и това не е достатъчно, и започвам да предизвиквам това, което е правилно сега, и така живея в съ-звучие със себе си и света, живея в правилната ситуация.

Ако мога да вярвам в това, тази промяна на енергийно ниво става незабавно, в същия момент, защото на това ниво тя може да се случи само веднага и не изисква време.

Трябва следователно най-напред да се науча да осъзнавам моето енергийно състояние, моята енергийна ситуация, за да проумея, че нещата въобще не могат да бъдат различни от това, което са. Само след като променя своята вибрация, мога да променя нещата. Ако остана такъв, какъвто съм, ще продължавам да изживявам това, което изживявам сега. Но ако се променя, животът също трябва да се промени.

Така мога да „изпробвам" и своето бъдеще, като предприема промяна на енергията и вече „надникна" в бъдещето: Съответства ли резултатът на моите очаквания? И още: В коя честота би трябвало да навляза, за да постигна желания резултат? И тогава създавам съответната вибрация на енергията, и то се случва.

По този начин естествено мога да променя всяка симпатия и антипатия. Така мога да променя всяка нагласа към дадено нещо.

За да възприема съответната вибрация, първо осъзнавам: Какво обичам особено? И как се усеща това нещо чрез сетивата? И какво въобще не харесвам? И как това се усеща енергийно? Сега имам сетивност за енергията на отхвърлянето и на притеглянето. Правя си списък на това, което обичам и не обичам и така изработвам усет за различните степени на отхвърляне и привличане. Какво обичам, какво обичам повече, какво най-много?

Ако насоча такова чувство за симпатия и антипатия към друг човек, отсрещната страна естествено съзнателно или несъзнателно ще реагира на това. По този начин променям и поведението на околните, веднага привличам други обстоятелства и събития.

Но всяка енергия има и определени „странични въздействия". Ако например обичам един човек, защото е нежен, изглежда добре, защото ме обича, но този човек несъзнателно изпитва антипатия по отношение на парите и успеха, като избирам него, то избирам също живот в бедност и отсъствие на успех. И може би от това той ще се отчая, ще бъде недоволен, агресивен и ще загуби всичките качества, заради които го обичам. Следователно винаги трябва да вземам под внимание също страничните въздействия, цялото енергийно поле, което привличам.

Така се научавам все повече сам да определям и направлявам енергиите и мога все повече сам да си избирам моите житейските обстоятелства. Следователно тогава мога да определям целия си живот, това, какви опитности искам да придобия.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Ludnicata Tarsi Talanti
http://books.ekipirane.com/50-%d0%bd%d0%be%d0%b1%d0%b5%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%bb%d0%b0%d1%83%d1%80%d0%b5%d0%b0%d1%82%d0%b8/%d1%83%d0%b2%d0%be%d0%b4/
Няма племе без религия.
Ludnucata Tarsi Talanti
Ateist ако Бог не съществува, то тогава ти не си душевно създание .
Ateist
Abe molq te Anonimen stiga s tozi Bog toi ne sushtestvyva
той
Много общи приказки.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...