Назад  |   Начало  »  Духовно развитие  »  Духовно развитие  »  Станете вашият Висш Аз  »  Виждане на по-голямата картина  »  Научете се да вярвате на прозрението

Виждане на по-голямата картина

Виждане на по-голямата картина

Научете се да вярвате на прозрението

Научете се да вярвате на прозрението, което получавате.

Когато едно разкритие идва за първи път, то може и да не бъде напълно оформено. Вие може да получите мимолетно впечатление за нещо и почувствате, че вашето разбиране за това просто е недостижимо. Разкритията обикновено отначало се появява като неоформени, откъслечни мисли. Нека новите идеи протичат чрез вас, без да правите усилие да намерите смисъл в това или да ги разберете съвършено още при първия опит. Дайте пълна свобода на вашите прозрения. Вие ще разберете повече за тях, когато вие получите постепенно и стабилно допълнителни прозрения, които създават една завършена картина.

Някои идеи могат да дойдат до вас с едно избухване на голямо вълнение, което ви показва нови начини за да живеете вашия живот. Отначало вие може и да не видите начини да ги прилагате, но когато вие се задълбочите в тях, ще се появи една пътека, от която вие можете да тръгнете, където се намирате сега, към мястото, където искате да бъдете. Макар че е важно да действате според вашето прозрение, вие няма да пожелаете да започнете, докато идеите ви не са достатъчно оформени, така че вие да можете успешно да ги изпълните. Когато мислите за тези идеи, те стават по-завършени. Вие започвате да привличате към себе си условията, случайности, както и хора, които ще ги изпълнят във вашия живот.

Вие може да се почувствате като че сте били в едно издирване, търсейки отговори и значение. Вие може да искате така, че да може веднага всичко да ви бъде разкрито. За вас е необходимо да получите разкритията в една скорост, която е удобна за вас, за да има смисъл това, защото ако информацията е разкрита много скоро или много бързо, това може да причини смущение или да поискате да смените своята съществуваща система на вярване по един много драстичен начин. Вярвайте, че вие получавате толкова много разбиране от голямата реалност, с колкото можете да се справите точно сега.

Ако вие получите твърде много информация изведнъж, вие може да я отхвърлите. Вие може да бъдете способен да мислите за една идея, която сега считате нормална, но някога сте я отхвърлили, тъй като е изглеждала много необикновена. Всяко време вие получавате разкриване, което е необходимо да съвпада с вашата съществуваща система на вярване и сегашното разбиране. Някои разкрития ви предизвикват да се отворите към нови виждания на реалността и да видите живота си в по-различен начин. За да получите повече прозрения, започнете като ставате колкото е възможно по-гъвкав и отворен за нови идеи.

Важно е да използвате вашето прозрение, за да извършвате работата в живота по един по-добър начин.

Когато прозрения и разкрития най-напред дойдат до вас, те могат да донесат усещане за освобождаване, вълнение и радост. Това високо стимулиращо чувство може да бъде последвано с време, когато вълнението спада. Сега вие имате задачата да изпълните вашите прозрения и ги приспособите към вашия живот.

Например, вие може да получите една поредица от разкрития относно вашата работа в живота и нова посока, която е необходимо да поемете за вашата кариера. Вие може да решите да преразгледате вашата настояща работа и възможно да предприемете нови действия. Вие може да имате много вълнуващи идеи относно как вашият нов път ще създаде добрини за вас и други, и се почувствате много ентусиазиран, като действате с вашите прозрения.

След първоначалното вълнение относно новия път на кариера вие ще се нуждаете да го изпълните чрез действия които са определени. Не е достатъчно да получите само послания, вие израствате като ги прилагате. Творческите идеи, които получавате, ще ви отведат до ново ниво за лично израстване и изразяване, когато ги осъществите. Поставяйки вашите прозрения в действие, това може да изисква от вас да направите нови неща, да научите нови умения, да поемете опасност и работа в неизвестното. Поемайки вашия нов път, това ще предизвика да разширите вашите възможности, да бъдете творец и да мислите по различен начин, защото това е природата на разкритията.

Научете да действате се от прозрения и идеи, когато те ви показват как вие можете да живеете един по-добър живот. Процесът да изявявате вашите прозрения носи духовно израстване; овладяването на процеса е толкова важно, за да изпълните вашата цел. Хора, които не предприемат действия, не достигат ползата от техните прозрения и разкриване, които те би трябвало да им донесат. Като прилагате вашите прозрения, това ще ви даде и уменията от които се нуждаете, за да създадете по-добър живот, да има повече изобилие и се чувствате по-жизнен.

Не очаквайте одобрение от други хора, защото вие ще сте получили идеи, които са нови и просто извън масовото мислене. В някакъв момент всеки, когото познавате, може да ви похвали и да ви каже, че имате една чудесна идея, очаквайте от това подкрепа, за да повярвате и действие според вашата идея. Развийте смелостта да вярвате в себе си и вашата интуиция. Уреждайте нещата, както намирате за най-добре, а не както другите ви казват.

Имали ли сте напоследък интуитивно прозрение, за нещо, което е необходимо вие да предприемете действие? Попитайте себе си каква стъпка, макар и малка, вие трябва да направите, за да може това прозрение да работи за вас. Когато са комбинирани заедно действие и интуиция, разкритията създават могъщи резултати. Само идеи не са достатъчни, за да ви създадат успех в този свят; вие трябва да вярвате във вашите идеи, приложете ги и постоянствайте, за да ги изпълните.

Животът става по-лесен, когато по-голямата картина за вашия живот и значението на вселената ви станат известни. Вие имате едно водещо видение. Когато видите по-голямата картина, вие можете да направите много за кратък период от време, тъй като вие ще знаете какви действия да предприемете, за да създадете най-добър резултат. Вие ще знаете къде вашата енергия и време могат да направят най-много добро. Като виждате по-голямата картина вие ще извършвате по-радостно ежедневните практически неща, защото те ще имат по-голямо значение, когато знаете как те помагат на вашата по-голяма картина на живота ви.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 3596

Препоръчани продукти

Коментари за Виждане на по-голямата картина

  1. .

    Много Благодаря!

Подобни статии

Промените на Земята

Промените на Земята

Поздрави от Орин! Вие навлизате в едно драматично и вълнуващо време. Има една енергийна вълна, коят...
Бъдете вашият Висш Аз

Бъдете вашият Висш Аз

Когато израствате духовно, вие сте на едно чудесно пътуване към себеоткриване. Постепенно ще разбере...
За Орин

За Орин

Саная: Орин е нематериално лице, с което се свързвам, благодарение на съзнателно канализиране. Усеща...
Свързване с Висшата Воля

Свързване с Висшата Воля

Висшата воля е един аспект от Бог/Всичко Което Е. Това е една движеща се течаща енергия, която подкр...