Назад  |   Начало  »  Духовно развитие  »  Духовно развитие  »  Станете вашият Висш Аз  »  Бъдете вашият Висш Аз  »  Медитация - Да бъдете вашият Висш Аз

Бъдете вашият Висш Аз

Бъдете вашият Висш Аз

Медитация - Да бъдете вашият Висш Аз

Целта на тази медитация за вас е да се свържете с тази част от вас, която е вашият Висш Аз и почувствате вашият Висш Аз като вас самия.

За всички медитации, седете спокойно, фокусирайте се върху ума, релаксирайте тялото и започнете да дишате дълбоко. Вие може да искате да пуснете музика, която ви успокоява и ви издига по-високо. Вие можете да направите медитацията, като я четете на себе си или приятел, който да ви я чете, или да бъде записана и после изслушана. Вие можете да искате да имате молив и хартия или пишеща машина, за да запишете вашите отговори.

Стъпки:

 1. Седнете със затворени или отворени очи. Седнете много удобно, може и да поставите ръцете си отстрани. Започнете като поемете няколко пъти дълбоки дишане.
 2. Представете си цялото ваше тяло отпуснато, започвайки то пръстите на краката. Почувствайте едно усещане на релаксация в краката, мускулите на краката, бедрата, после се насочете към коремната област, долната част на гърба, гърдите, горната част на гърба и лицето. Нека мускулите около челюстите и очите са отпуснати. Правете това, докато се почувствате спокоен, съсредоточен и физически удобно.
 3. Останете в поза, която позволява вашата енергия да може да протича по-лесно нагоре и надолу по гръбнака ви. Поемете дълбоко въздух в горната част на гърдите, движейки вашата по-долна диафрагма и корема толкова малко, колкото е възможно. Поемете въздух в горната част на гърдите няколко пъти, вижте как се чувствате. След това няколко пъти дишайте в коремната област, последвайки това с няколко дишания и в горната част на гърдите и корема.
 4. Изправете и издигнете горната част на гърдите с едно дълбоко вдишване, така че гръбнакът ви да е по-изправен. Забележете, че когато правите това, вие искате също да чувствате задната част на главата и вратът ви да бъдат на най-удобно изправено положение. Това помага за създаване на променливост на вашето емоционално тяло, отваря вашия сърдечен център и прави това по-лесно да се мисли по по-висш начин.
 5. Сега вие сте се свързали с много висши същества, които седят в един кръг около вас. Почувствайте мир, радост и любов около вас. Тези същества са тук, за да ви помогнат в срещата с вашият Висш Аз.
 6. Представете си вашият Висш Аз в далечината, което започва да се приближава към вас. Вие може да го видите като една красива, трептяща сияеща светлина. Поздравете и приветствайте вашият Висш Аз и го поканете да дойде по-близо. Умствено помолете вашият Висш Аз да ви помогне да създадете една по-силна връзка. Почувствайте излъчването на неговата любов да ви обгръща и прегръща. Почувствайте лъчите на светлината, идващи до вас от вашият Висш Аз. Когато тези лъчи от светлина ви докоснат, усетете увеличаване на вашите вибрации. Сега вашият Висш Аз се слива и става едно със вас. Почувствайте вашите молекули и атоми да се сливат с него, сякаш вие го обявявате за част от вашата енергия. Нека вашият Висш Аз да се слее дори напълно с вас, докато целите ваши модели на енергия приемат излъчването на вашият Висш Аз. Вие и вашият Висш Аз сега сте едно.
 7. Като ваше Висш Аз, освободете вашето дишане, за да създадете по-голям приток на енергия във вашето тяло. Приспособете вашата стойка, така че вие седите като вашият Висш Аз. Като ваше Висш Аз оправете вашите рамене и гърди, да отразяват вашата увереност и мъдрост. Какво изражение на лицето имате като ваше Висш Аз.
 8. Мислете за една ситуация, за която вие искате ръководство. Като ваше Висш Аз вие ще дадете на себе си съвет относно тази ситуация. Представете си, че сте мъдър учител и съветник. Какъв съвет бихте дали на себе си за тази ситуация? Вие може би искате да отговорите на глас или да напишете вашия отговор.
 9. Като ваше Висшо Аз имате ли някакви други съобщения, може би за вашето духовно развитие, вашата Висша цел или нещо друго?
 10. Благодарете на вашият Висш Аз да стане едно с вас и да остане толкова дълго, колкото вие искате да сте ваш Висш Аз.

Аз наричам това състояние на „Висшият Аз”. Вие можете да искате да използвате стъпките описани за тази медитация, само като кажете „Стани в състояние на твоят Висш Аз за тази медитация”. Вие ще намерите, че колкото повече упражнявате това състояние, толкова повече вие ще искате да мислите за вашето бъдеще и важни решения, само когато сте в това състояние. Когато вие сте в състояние на вашият Висш Аз, вие спечелвате уменията и способности, необходими за да живеете вашия живот като ваше Висш Аз.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 6566

Препоръчани продукти

Коментари за Бъдете вашият Висш Аз

 1. .

  Много благодаря,много благодаря беше ми много полезно и сякаш разбрах себе си,научих доста.БЛАГОДАРЯ ВИ!

 2. 1.

  звучи доста обещаващо. дано "работи"

 3. 2.

  4ETA OT DNI VSI4KO BLAGODARIA VI 4I VI IMA BLAGODARIA

 4. 3.

  Не знам, до колко всичко това е вярно, но със сигурност знам, че се срещнах с моето висшо Аз. И много неща от тази статия съвпадат. Благодарен съм!

Подобни статии

Законът за мисленето

Законът за мисленето

Всяка една мисъл променя нашата съдба, причинява успех или неудача, болест или здраве, страдание или...
Законът за въображението

Законът за въображението

Всяка образна представа, която ни изпълва, се стреми да се реализира. Ако при това една на друга се ...
Законът за съдбата

Законът за съдбата

Човек има свободата на избора. Обаче обратната страна на тази свобода е сблъсъка с последиците от со...
Законът за щастието

Законът за щастието

Нищо, което можем да притежаваме в света извън нас, не ни прави истински щастливи. Човек не може да ...
Законът за вярата

Законът за вярата

Твърде много вярваме в практическата стойност на знанието и знаем твърде малко за практическата стой...
Промените на Земята

Промените на Земята

Поздрави от Орин! Вие навлизате в едно драматично и вълнуващо време. Има една енергийна вълна, коят...