PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Ускоряване на вашето развитие

Ускоряване на вашето развитие

  1. Ускоряване на вашето развитие
  2. Вие можете да израстете незабавно
  3. Медитация - Ускоряване на вашето израстване

Медитация - Ускоряване на вашето израстване

Всяка промяна към по-висше съзнание прави следващата промяна по-лесна.

Колкото по-близо сте стигнали до просветление, толкова по-често вие виждате знаци за своя прогрес. Може да прекарате години, поставяйки една основа, и след това внезапно да скочите напред в много места едновременно. За някои хора е възможно да отнеме години, за да вземе решение за развитие и да направи своите първи стъпки, но времето между успешните промени ще става все по-кратко и по-кратко.

Една от причините за вашето ускорено израстване е това, че на определено ниво вие придобивате начините да започнете да поемате задължения за своето собствено израстване. В началото вие сте по-малко съзнателни за това какво да се прави, за да се ръководи вашето израстване. В този етап отварянето на вашите енергийни центрове идва чрез вашето служене на други и вашето ежедневно учене чрез изживяното. Много от вашето учене е получено първо чрез личността ви и се увеличава под ръководството на Висшият Аз.

На едно определено ниво на развитие вие започвате да ръководите отварянето на вашите енергийни центрове. Това ускорява израстването ви, тъй като енергийните ви центрове променят вашата личност много по-бързо, отколкото ако се работи направо с вашата личност. Мнозина от вас се приближават към това ниво точно сега, когато вие работите върху вашите енергийни центрове, както и върху вашите емоционални, ментални и духовни тела чрез медитация и други техники.

Една от най-големите трудности за вашето развитие може да бъде вашата личност, която може да се почувства заплашена от нарастващата роля на вашият Висш Аз, което започва да играе роля в живота ви. Вашата личност може да опита всичко, което може, за да спре развитието ви, особено след като сте направили голям скок в някоя област. Личността може да ви каже да се защитавате сам или да ви посочи много причини защо не трябва да продължавате да се движите напред. Някои от тези методи включват гняв, депресия, емоционални олюлявания и просто да не се чувствате като себе си.

Ако сте чули спокойния глас на вашият Висш Аз и имате чувството, че всичко е добре, за да продължите по този специален път на развитие, изпратете любов на усещането, което имате и кажете на вашата личност, че вие възнамерявате да продължите напред. Помолете за сътрудничество и кажете на личността си, че тя ще изживее дори много по-прекрасен свят, когато вие станете своето Висш Аз.

Вашето ускорено развитие означава, че сте направили една нова и по-дълбока връзка с вашият Висш Аз. Това може понякога да създаде едно освобождаване от стари модели. Често, когато направите скок напред моделът, който ви е държал назад може да излезе на повърхността. Не обвинявайте външни условия за начина, по който се чувствате, погледнете вътре в себе си и се попитайте кой модел или вярване ви е бил показан. Помолете вашият Висш Аз за ръководство как можете да се избавите от този модел.

Проблемът, който изплува пред вас ви показва най-важните модели, с които да работите, за да ускорите своето израстване. Любов и признателност към тях за всички дарове които ви предлагат. Помнете, че всеки модел или събитие, които се случват, ви осигуряват възможност да действате по най-висшия начин, по който някога сте действали и се случва, за да ви донесе най-доброто за вас.

Дайте на себе си дарът на развитие. Не давайте другиму вашата сила, като очаквате някой друг да ви помогне да израстете. Някои от вас могат да кажат: “Ако моята съпруга, приятел, родители или децата бяха станали по-духовни, само ако те искаха да медитират с мен, да приемат здравословна храна и винаги да действат сърдечно, тогава аз щях да бъда по-духовна личност”. Не очаквайте други да станат по-духовни, така че това да бъде по-лесно за вас. Вие сте лидерът и учителят, направете вашето поведение един пример. Кажете си нещо подобно: “Аз ще медитирам през нощта, аз ще бъда спокоен, любезен и изпълнен с увереност”, или “Аз ще изуча тези нови способности. Аз ще изляза да се разходя в гората, ще установя, или променя моя начин на хранене. Не е необходимо моят партньор да ми съдейства, за да започна”.

Вашето духовно израстване е най-голямата помощ, която можете да дадете на себе си.

Когато вие растете духовно, ще спечелите много възможности да създадете реални резултати във физическия свят. Вашето духовно развитие ще съдейства на вашето умение да живеете, давайки ви възможност да живеете с повече радост, жизненост и любов. Всяка енергия, която влагате в израстването си, ще ви се върне многократно увеличена. Колкото повече работите за своето духовно развитие, толкова по-лесно ще проявявате това, което искате. Всеки момент, отдаден да обичате другите, да се развивате, като изразявате вашата бодрост, ще създаде огромни достижения.

Спрете за момент и се присъединете към своето развитие. Кажете на ум: “Сега аз се приобщавам към моето духовно развитие и правя това моя основна цел”. Мислете за духовното израстване като за един огромен дар за вас, едно чудесно богатство, което вие заслужавате сега да имате. Вярвайте, че можете да бъдете своето Висш Аз и да достигнете просветление в този живот - време - и вие ще го имате!

Ускоряване на вашето израстване - Медитация 

Целта на тази медитация е да се програмира на клетъчно ниво едно ускоряване на вашето израстване. Това ще ви помогне за промяната на вашите вярвания и ще ви позволи да достигнете вашата най-висша възможност в този живот - време.

Когато програмирате на клетъчно ниво, картината, която вие изпращате на вашата ДНК може да промени вашата вибрация, вашия магнетизъм, вашата аура и вашия живот.

Стъпки:

За тази медитация влезте в състояние на своето Висш Аз.

1. Представете себе си как ставате все по-малък и по-малък, докато вашето съзнание стане като една точка от светлина, до самата същност на всички клетки във вашето тяло.

2. Сега вие сте една точица от светлина, пътуваща между центровете на атомите на вашите клетки. Вие можете да бъдете в една от тях или във всичките заедно наведнъж. В атомите на вашите клетки е вашата ДНК, която съдържа вашия код на живота.

3. Помолете вашата ДНК да освободи всяка програма, решение или вярване, които не служат както на вас, така и на вашето израстване. Не е необходимо да знаете кои са тези вярвания, просто помолете те да бъдат освободени.

4. Изпратете любов чрез сърцето си към всички ваши ДНК. Заобиколете ДНК със светлина.

5. Умствено кажете на вашите ДНК, че вие искате да достигнете своя най-висш потенциал в този живот. Помолете за тяхната подкрепа да внесат нови програми, вярвания и мисли, да направят възможно това вие да достигнете своята най-висша възможност през този живот - време.

6. Когато свършите и върнете съзнанието си в стаята решете, че вие ще прегърнете всяка възможност, която ви се представи да растете. Потвърдете, че сте готови да достигнете до вашата най-голяма възможност в този живот и още по-дълбоко се обвържете с вашето духовно израстване. Започнете да обичате себе си и се приемете какъвто сте точно сега, като признавате светлината, любовта и силата, която вече имате вътре в себе си.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...