PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Духовни закони за живота

5 тайни за закона на привличането

Всъщност закона на привличането е една доста лесна концепция: важно е какво мислите, за да можете да управлявате живота си. Въпреки, че го нарекохме прост процес, много хора не смеят или не искат да споделят нещата, които наистина искат. Това е така, защото повечето хора живеят в свой собствен затворен свят или с течение на времето са приели затвореното поведения на околните. Факт е, че много хора не знаят за закона на привличането или забравят да спазват неговите правила редовно. Ето и някои малки тайни, които ще направят нещата във вашия живот много по-лесни:

Положителeн изказ – не се поддавайте на изкушението да говорите какво нямате и какво ви липсва, вместо това посочете какво искате и какво ви харесва. Силата на думите е много голяма, тя отразява нашите вибрации. Когато говорим на глас за това, което искаме, ние го привличаме. Когато говорим за това, което не ни харесва, то ни съпътства по-често.
За да получите това, което искате, говорете за него по-често. Това е един лесен трик, който наистина работи.

Вярвайте в знаците – освободете съзнанието и вярвайте в знаците. Приемайте за знак всяко нещо, което ви направи впечатление. Няма нищо срамно в това да си пожелаете нещо, когато видите падаща звезда или когато духнете свещите за рождения си ден. Вероятно често засичате 4 еднакви цифри на часовника или на някой автомобилен номер – пожелавате ли си нещо?!

Мечтайте - да, мечтите са безплатни и те са само ваши! Много от хората не смеят да мечтаят за невъзможни според тях неща и така блокират тяхното привличане. Мечтаят просто за нова кола, а биха могли да поискат нова скъпа кола и вместо почивка за уикенда в близка дестинация – ваканция в Париж. Радвайте се на това, което имате и винаги мечтайте за още. Освен това някои учени смятат мечтите за една от най-добрите терапии против стрес, депресия и нервно напрежение.
Много често хората си мислят, че не могат да получат нещата, които искат докато не завършат своето висше образование, не натрупат опит и прочее. Да, образованието и кариерата са наистина важен фактор, но мечтите не бива да бъдат ограничавани.

Визуализирайте – точно както в мечтите, вие можете сякаш да докоснете онова към което се стремите. Въображението може всичко. Отразете вашите мечти като на невидима кинолента.
Щом Вселена е безкрайна, всичко трябва да е възможно, таке че просто редовно мислете за това, което искате, а след това предайте мечтата си на вселената.

Работете върху това да се чувствате добре - колкото по-добре се чувствате, толкова вашата енергия я по-добра и толкова по-силно ще привличате нещата, които искате. Направете собственото си щастие ваш приоритет. Отделяйте повече време за любимите си хора, насладете се на щастливите моменти заедно. Намерете си хоби, което да ви кара да се усмихвате и работа, която да ви носи удовлетворение.
Всеки има своите трудни моменти, такива в които се чувства тъжен или депресиран, дори и да сте в застой това не е краят на света. Все пак помислете, че това няма да ви накара да се чувствате по-добре.

С разбирането на тайните на Закона за привличането, ние можем да променим навиците си, да станем по-осъзнати и по-добри.
Това са само 5 от тайните, но има и други. Вие открихте ли някоя?

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 14 оценки

Отзиви

Румен Милчев
Основната тайна е - правете нещо!
Знайте истината и тя ще ви направи свободни и... щастливи!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...