Назад до Вие сте сътворени със светлина

Вие сте сътворени със светлина

  1. Вие сте сътворени със светлина
  2. Изпращайте светлина и създайте хармония
  3. Медитация - Създадени със Светлина

Изпращайте светлина и създайте хармония

Когато изпращате светлина, вие можете да създадете хармония във вашите връзки

Ако вие се чувствате разделени от някой, когото обичате поради някаква причина, вие можете да промените енергията между вас, като работите със светлината. Например, ако някой ви е сърдит, вие можете обикновено да работите упорито, за да успокоите тази личност. Затова останете спокоен и призовете светлината към вас, като се изпълните с толкова много светлина, колкото можете. Създайте своя собствена енергия, толкова красива, колкото можете да си представите, че тя може да бъде. Тогава изпратете светлината от вашето сърце към сърцето на другата личност. Продължете да извършвате това и скоро или късно, вие ще забележите една положителна промяна в чувствата между вас. Съпругът на една жена се опитваше да я контролира като й крещеше и сърдейки се, когато тя не правеше това, което той искаше. Тя винаги се стараеше да му угоди, но нейните усилия сякаш правеха нещата още по-зле. Един ден, по време на един спор, една идея я изпълни. Вместо да се карат, тя се оттегли в друга стая и си представи своята енергия да бъде толкова красива и ясна, колкото е възможно. Тя обгърна себе си с тази светлина и скоро почувства себе си, изпълнена със спокойствие.

Тя започна да изпраща на съпруга си спокойствие, мисли на обич, но не направи физическо усилие да го успокои. Тя му изпращаше светлина. Малко по-късно той идва при нея, за да приказват, сякаш никога не е имало спора между тях. Това беше най-бързия начин, който някога те бяха открили - разрешаване на спорове. И всичко, което тя направи, беше да успокои, да създаде красива своята собствена енергия и да излъчи светлина към него. В миналото нейните физически и словесни усилия да го успокои правеше нещата само още по-лоши.

Има много практически начини, когато вие можете да използвате светлината. Когато пътувате, вие можете да пожелаете да поставите светлина около себе си и превозното средство, в което сте, така вие се чувствате сигурен и защитен. Вие също можете да пожелаете да поставите светлина около дома, в който живеете.

Когато вашите деца и любими тръгват за училище, или напускат дома всеки ден, поставете светлина около тях. Вашите любящи, изпълнени с любов мисли и образи от светлина ще бъдат с тях през целия ден, служейки да ги опазват и подобряват тяхната способност да привличат по-добри неща към тях.

Един човек представил светлина около себе си, когато бил с един труден клиент, който отправял неразумни въпроси и се оплаквал високо. Вместо да се опита да успокои своя клиент, той представил себе си целия в светлина и направил своята енергия толкова хубава, колкото е възможно. Поел дълбоко въздух и изпратил на клиента светлина от своето сърце. Само за няколко минути енергията между тях се променила поразително и клиентът станал по-умерен и спокоен.

Съпругата на един мъж неочаквано го напуснала, взела техните деца и се преместила. Той се почувствал опустошен, тъй като обичал жена си и децата си. Макар че не вярвал, че това може да свърши работа, той призовал светлина за себе си и всеки ден изпращал любов на своята съпруга. Вместо да се обърне към съда или да се разсърди, той призовал светлина за себе си, когато бил с нея. Преди да се премести, тя се държала студено и резервирано. Когато той призовал светлината, тя станала по-отстъпчива и разумна и след няколко месеца тя се завърна.

Вие можете да промените вашето бъдеще, като си представите какво искате да се случи и като прибавите светлина по картината. Вие можете да мислите за бъдещата дата - ден, месец или година - и изпращате светлина към това време. Светлината ще направи всичко, което ще изпитате през тази дата по-добре.

Светлината е могъщ извор на излекуване. Ако има някое място във вашето тяло, което не се чувства добре, изпрати му светлина.

Вие можете да призовете светлина да излекува вашето тяло. Спрете за момент да се успокоите и се настроите на вашето тяло. Има ли някое място на безпокойство? Фокусирайте се на това място и получете ясен образ на болката. Колко голяма или дълбока е тя? Сега помислете за светлината, и я призовете към вас. Поставете светлина около мястото на неразположението. След като направите това, попитайте тази част от вашето тяло има ли още нещо, което вие можете да направите и което би му помогнало да се освободи от тази болка или неразположение.

Една жена със силни болки в гърба посетила няколко лекари, които не бяха в състояние да намерят никаква физическа причина. Тя започнала да изпраща светлина на гърба си и не само почувствала по-малко болки след малко, но всеки път, когато болката започвала отново, тя била по-слаба. Когато увеличила светлината в своя живот, тя също осъзнала, че се чувства натоварена като се опитва да направи всеки щастлив и усещаше сякаш всичко пропадаше, ако тя оставаше това дори за една минута. Тя носеше „тежестта на света на своите рамене” и чувстваше, че тя носеше всеки на гърба си. Променяйки своето отношение като реши - нека всеки научи своя собствен урок, вместо да се опитва да ги спаси или да живее техния живот вместо тях. С тази промяна болката в гърба й изчезна напълно. За нейна изненада, нещата не се разпаднаха, а хората край нея започнаха да поемат повече отговорност да свършат своята собствена работа в живота.

Вие можете да искате да излекувате други, но не знаете как да направите това по най-ефективния начин. Колкото по-силно излъчвате светлина, толкова повече ще сте способен да помогнете на други в тяхното развитие, просто чрез вашата увеличена светлина. Вие просто можете да им помогнете като им изпращате светлина. Когато правите това, вие увеличавате дори по-силно вашето собствено излъчване.

За да излекувате други със светлина, започнете да си представяте, че привличате колкото можете повече светлина и да я поставяте около вас. След това представете себе си толкова прозрачен като един кристал, така че вие сте един чист предавател на светлина. Изпратете на другия човек един образ на светлина. Представете си светлината, излизаща от ръцете ви, сърцето ви, или от върха на вашата глава, сякаш вие изпращате един поток от светлина от вас до него/нея. Това е всичко, което е необходимо; вашият Висш Аз ще извърши всички подробности. Вие трябва само да имате намерението да изпратите лекуваща енергия, като изпращате светлина и вие ще успеете.

Една приятелка на Саная се обади от болницата, за да каже, че един друг приятел е имал инцидент и е в критично състояние. Тя искаше нашата помощ за своята приятелка. Аз инструктирах Саная да призове светлина за нея самата, обгръщайки и натоварвайки себе си със светлина. Когато се почувства изпълнена със светлина, тя я изпрати с един силен порив на жената в болницата. Няколко жени бяха със Саная и бяха помолени да направят същото. Пострадалата приятелка в болницата щеше да бъде способна да използва тази светлина за целта на нейното по-голямо добро; и дали ще стане по-добре или ще умре спокойно и тръгне към светлината. Всички останаха спокойно и излъчиха силен порив от светлина. Приятелката се обади от болницата десет минути по-късно и каза, че почти незабавно жизнените показатели на жената се подобрили и тя повече не била между живота и смъртта.

Ако някой, който познавате е в някаква мъка - емоционална, ментална или физическа - вие можете да помогнете като изпращате светлина. Всеки път, когато вие мислите за него или нея. Мислите на другите често идват във вашия ум, тъй като на дълбоко ниво те молят за вашата любов и светлина.

Светлината, която вие изпращате на други, ще се върне при вас увеличена (мултиплицирана)

Увеличеното количество на светлина, която вие можете да държите и излъчите е огромен дар за вас и за света. Когато станете по-излъчващ и изпълнен със светлина, хората ще бъдат привлечени към вас. Тези, които са готови, ще се обърнат към Висше съзнание, просто когато са във ваше присъствие.

Цялата светлина, която изпращате на други, ще се върне при вас мултиплицирана. Изпращайте светлина чрез очите си, като си представите светлина да изтича от очите ви, когато погледнете към друга личност. Представете си, че светлината изтича през ръцете ви, когато докоснете друга личност. Вие можете да направите това всеки път, когато виждате някой да се нуждае от подпомагане - когато очаквате реда си в магазина, или в пощата, когато сте с приятели или просто когато си спомните да направите това. Всеки момент, когато използвате да изпращате светлина, вие увеличавате вашето излъчване.

Всеки път, когато направите вашата енергия красива, изпълвате себе си със светлина и след това я излъчвате, вие ставате вашият Висш Аз.

Рейтинг:
3.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...