Назад до Станете прозрачни

Станете прозрачни

  1. Станете прозрачни
  2. Разпознайте кога поемате енергии на други
  3. Медитация - Станете прозрачни

Разпознайте кога поемате енергии на други

Научете се да разпознавате, когато сте поели енергии на други хора

Някои от вас са толкова естествени лечители, че без да знаете, вие поемате енергии на другите и трябва да можете да разберете кога сте направили това. Вие може много време да се опитвате да оправите живота на други - мислите за техните проблеми, страдате като ваши собствени. Необходимо е висока степен на умение да правите това, без да намалите вашата собствена енергия. Някои от вас несъзнателно поемате в себе си по-ниските енергии на други, поради вашето голямо съчувствие и желание да им помогнете. Когато сте с някой, който е сърдит, възможно е вие да започнете да се чувствате сърдит. Хората могат по-лесно да оставят това усещане, но вие трябва да отстраните гнева във вас, който сте поели.

Научете се да разпознавате кога сте поели чужди енергии и научете начина да освободите тези енергии. Ако след като сте били с някой вие чувствате тъга, гняв, или някакво друго чувство, което е необикновено за вас, вие може да сте взели в себе си усещанията и емоциите на други хора.

Ако сте поели енергия, която не е ваша собствена, има начин да я освободите. Просто осъзнайте, че вие не се чувствахте така преди да се срещнете с този човек и това може да ви помогне да освободите чуждата енергия. На физическо ниво вие може да премахнете енергия на други от тялото си чрез дълбоко дишане, йога упражнения и физическа работа. Спирайте от време на време през деня и поемете няколко дълбоки вдишвания - това ще ви помогне за прочистване на вашата енергия. Когато вие повишите вашите вибрации, ще сте способен да видите моделите на енергиите в аурата си, които не са ваши - и когато умствено дадете команда, вие ги освобождавате.

Когато повишите вибрациите си, вие може да изберете да преобразите енергия, вместо да станете прозрачен за нея. На висша степен на мастерство, вие можете, когато знаете как да поемете по-тежките, нехармонизирани енергии на друг човек, да ги преобразите и да ги освободите. Вашият голям мастер - вие - желае и е способен да поеме отрицателното от други и да я превърне в по-високата честота на положителната енергия на любов и след това да я върне обратно. А докато вие достигнете огромното умение да можете да правите това, по-добре просто да бъдете прозрачен за енергиите на други, вместо да се опитвате да ги поемете в себе си и да ги променяте.

Мнозина от вас живеят в градове и около енергийните полета на много хора. Това създава внушително количество от емоционални енергии, които ви влияят. Тези емоционални енергии се превръщат във вихрови центрове, където подобни енергии се привличат едни други и преминават през обширни области като една маса от енергия. Такава една маса може да бъде сравнена с атмосферния фронт, който преминава през вашето измерение. Когато вие станете по-спокоен и по-прозрачен, вие сте по-малко уязвим, когато сте в тези енергии.

Вие може да знаете дали сте оставили тези енергии да ви повлияят, като станете по-наблюдателен за вашите мисли и емоции. Чувствате ли се в един момент чудесно и в следващия миг депресиран, тъжен или обезпокоен, без да има явна причина за тази промяна? Чувствате ли се муден цял ден, и откривате ли когато говорите с приятели, че те са имали същите състояния, по същия начин, без никаква причина? Енергийното упражнение в края на тази глава може да ви помогне да станете прозрачен за тези енергии или към каквато и да е негативна енергия, която вие не искате да изпитате.

Емоционалните енергии на големи групи хора създават това, което би могло да се определи като „атмосферно състояние”, както в други нива на реалност, а така също и във вашата собствена реалност. Когато понякога имате смущение при медитация или да творите, в действителност може да изживявате „астрални бури” и това може да направи по-трудно да достигнете по-висши измерения. Астралното измерение вибрира на малко по-различна честота от вашата вселена, и предимно се състои от емоционална енергия. Там има много нива. На своите по-ниски нива има плътни, отрицателни емоции, а в нейните по-високи нива се намират енергии на благословия и екстаз.

Когато вие изживявате радост, щастливи чувства, вие вибрирате с по-висшите нива на астралния план и в действителност това разтопява много от вашите по-малко хармонични емоции. Не е необходимо да живеете във вашите отрицателни емоции, за да ги разпръснете, защото всяка минута, когато вие усещате спокойствие и мир, това повишава вибрациите ви и започвате да оставяте вашите по-малко хармонични емоции.

Вие имате способността да чувствате начинът, който вие искате през цялото време

Вие може да се чувствате омиротворен, спокоен, съсредоточен, центриран в сърцето си и балансиран, без значение кой е около вас или какво се случва. Когато се научите да бъдете прозрачен, вие ще откриете, че вашата чувствителност е нарастнала, защото в това има голямо предимство - да бъдете способен да чувствате енергия в едно нарастнало пречистено ниво. Вашата чувствителност е един дар - той ви позволява да различавате какво става около вас с голяма точност, да определяте вашия начин на действие и вървите напред с по-пълно осъзнаване на обстоятелствата и възможности. Вашето спокойствие и омиротворяване ще бъдат един дар за други и ще допринесат за промяна на тяхното разбиране към едно по-висше съзнание.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Имах нужда точно от тази информация или истина за по спокоен живот . Благодаря!
Анонимен
Прекрасна статия! (Y)
Анонимен
RABOTI NAISTINA
Виж още отзиви
Коментирай
loading...