Назад до Станете извор на светлина

Станете извор на светлина

  1. Станете извор на светлина
  2. Медитация - Станете извор на светлина

Медитация - Станете извор на светлина

Вие сте носители на видението за това, какво е възможно човечеството да изпълни. Вие може би сте чудили защо мислите различно от другите, или защо вие понякога сякаш не се чувствате добре на мястото си, както останалите. Някои от мислите и идеите, които имате са тези, които сега са необикновени и необичайни, но ще бъдат мислите, които носят промените към по-висше съзнание в идващите години. Вие може да бъдете привлечени към области, свързани с екология, движение за мир, наука, технология, метафизика или други, които съдействат за едно ново виждане за човечеството.

Представете си, че се изкачвате по една планина. Има много хора пред вас и много хора след вас. Сега си представете, че хората пред вас се обръщат назад и ви изпращат лъчи от светлина, любов и енергии, осветявайки вашия път и правейки вашето пътуване по-лесно. Вие виждате с нарастваща яснота накъде вие отивате. Вашите стъпки стават по-сигурни. Вие сте способни дори да се катерите по-бързо. Сега си представете, че се обръщате назад, и изпращате вашата светлина и мъдрост към тези, които са зад вас, разпространявайки насърчаване, окуражавания и познание за пътя, който току-що сте поели.

Не е необходимо да поемете вашето духовно пътуване сам. Безброй души във вашата действителност и в по-висшите измерения са преминали преди вас и са осветили пътя за вас. Когато вие израствате, вие ще помогнете това да стане по-лесно и бързо за другите. Тъй като само вие можете да направите стъпките за израстване, все пак има много светлина и достъпна помощ.

Една стъпка зад вас са стотици хиляди, които са пробудени. Споменете си когато бие бяхте по тази пътека на израстване, преди да се пробудите. Има много, много хиляди в света, които са на точката на пробуждане. Те може да не знаят все още накъде да се обърнат или дори каква информация да потърсят. Те точно сега започват да запитват, да слушат и да чуват. Когато вие повдигнете воала и се пробудите за вашия път и истина, вие ще протегнете ръка, за да им помогнете, а те на свой ред ще протегнат ръка за други.

Човечеството е в процес да направи един еволюционен скок.

Вашите енергийни тела еволюират; вие добивате духовно блещукане и нови енергии във вашата аура, когато вие израствате духовно. Тъй като новото човечество ще има едно тяло от светлина, което е способно да вибрира на една по-висока честота и излъчва светлина, вие, вашите деца, вашите внуци ще донесете едно трансформиране на съзнанието извън всичко, което вие сега можете да си представите.

Това, за което вие сега толкова стремително се борите - да бъдете повече обичащ, да вярвате в себе си, да прощавате, да бъдете състрадателен, и да оставите мъка и негативност - ще бъде по-лесно в бъдещите времена, когато енергийната система на човечеството стане по-еволюирала. Човечеството ще има много по-цялостно оформено тяло от светлина и ще стане един излъчващ извор от светлина.

Мнозина от вас искат това да бъде вашият последен живот на земята, и вие говорите “последния живот”, сякаш това беше последната духовна цел. Когато вие достигнете по-висши или по-висши нива на мастер в живота на земята, вие може да изберете да се върнете след като умрете или да не се върнете. Земния план е едно красиво място; вие може да изживеете небесата на земята, когато станете един мастер на живеене в по-висше съзнание. Много високо еволюирали души избират да дойдат, макар че биха могли да живеят в други измерения, защото те обичат човечеството и самата Земя. По-високи нива на мастерство също ви дава една увеличаваща се възможност да помагат е на други в тяхното развитие, а също дори още по-голяма възможност вие да растете заради вашата възможност да служите.

Вие не сте на земята, понеже сте много “ниско ниво”, за да живеете в по-висши измерения. Вашият Висш Аз е изпратило една част от себе си - вас - в това измерение за да научи повече за неговото съзнание, когато се изразява в един свят на форма и материя. Вярвайте, че сте тук точно сега, тъй като това е най-доброто място за вас и ви предлага най-много възможности за еволюиране. Когато вие растете и се развивате, вашият Висш Аз расте и се развива. Обичайте вашето човешко съществуване също както и вашата божественост. Това, което изживявате във вашия ежедневен живот - предизвикателствата, усещания и връзки - точно това са нещата, които вие сте дошли да научите.

Усещанията и мислите, които имате - цялата ваша човечност - ви предлага една богата и чудесна възможност да се развивате и станете един извор на светлина за други. Когато вие станете много повече изпълнен със светлина, вие помагате на човечеството за достигане на “критичната маса”. Когато достатъчно хора мога да поддържат и излъчват по-голямо количество светлина всеки един, заедно ще направят един квантов скок и достигнат една нова еволюционна фаза. Колкото повече хора се развиват, толкова по-лесно те ще намерят да бъдат тяхното Висш Аз и да достигнат просветление. Колкото повече хора се научат да поддържат и излъчват повече светлина, това ще бъде възможно и за мнозина други да достигнат тяхната пълна възможност в това време-живот.

Медитация - Станете извор на светлина

Целта на тази медитация е да повдигне булото на незнанието. Това ще ви помогне да си спомните кои сте вие и да придобиете един много по-неограничен поглед за самите вас.

Това е един много прост, и все пак много дълбок процес. Вие може да поискате един приятел да задава тези въпроси да ги задават умствено) или записани на касетофон и да се прослушат, като се оставя пауза, за да ви даде време да отговорите. Ако вие сте сам, вие можете да отговорите на тези въпроси умствено, като отговаряте на висок глас и ги записвате на касета или написвате вашите отговори.

Стъпки: Влезте в състояние на вашият Висш Аз за тази медитация.

1. Седнете спокойно, отпуснете тялото си, затворете очите си и поемете дълбоко дъх. Мислите ви са ясни и фокусирани, емоциите спокойни и омиротворени. Попитайте себе си:

А) Кой съм аз? (ако питате един приятел, попитайте “Кой си ти?”)

Б) От къде съм аз? (ако питате приятел, попитайте “Откъде си ти?”)

В) Аз защо съм тук? (ако вие питате приятел, попитай “Ти защо си тук?”)

Всеки път, когато задавате тези въпроси, поставяйте ударението на различна дума, например може да кажете “Кой съм аз?” първия път, “Кой съм аз?” втория път и “Кой съм аз?” третия път. Повторете няколко пъти тази последователност и си представете, че творите, играете -с вашите отговори.

2. Занимавайте се с това колкото искате. Когато вие сте към завръщане в стаята, определете един момент като си припомняте прозрението, което сте получили. Запишете си, ако искате това.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Дете Кристал
Който твърди, че това са глупости той е глупака. :) Ние не сме тук случайно, а сме тук за да ви помогнем. Приемете това на което имаме да ви научим. :) Бъдете поне една идея по-позитивни.
Николай Стоев
Най-трудно е отпускането :)
Katy Baby
touch my soul
Пенка Илчева
незнам дали е истина ,но докато го четях,плаках...
mimito
pylni glupusti tova sa izme6lwteni
Виж още отзиви
Коментирай
loading...