PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Свързване с универсалния ум

Свързване с универсалния ум

  1. Свързване с универсалния ум
  2. Вашите мисли създават реалност
  3. Медитация - Свързване с универсалния ум

Вашите мисли създават реалност

Колкото по-разширени са вашите мисли, толкова по-разширена реалност вие създавате.

Вашето творчество и въображение са два важни ключа в създаване на по-добра действителност за вас. Вие трябва да бъдете съзидателен творец, за да работите с нещата като енергия и Вие трябва да използвате вашето въображение за да си обрисувате мислено резултатите, които искате. Когато вие използвате вашето творчество и въображение, вие можете да разширите вашите идеи, които е възможно да имате и така създавате по-добър живот за вас.

Вие можете да се научите да бъдете сътворител. Всеки е изпитвал моменти на сътворяване - внезапни прозрения, нови виждания за начина как нещо би могло да бъде направено, изблици на вдъхновение. Единствената разлика между хората, които смятат, че са творци и хората, които мислят, че те не са, са техните системи на вярване относно сътворяването.

Вие имате способността да създавате нови идеи, които ще ви отведат до по-високо ниво на вашата работа и живот. Спрете за момент и си помислете за нещо, което вие бихте искали да подобрите. След това бъдете творец и обрисувайте нещо дори по-добро, което вече сте си представили, че се е случило в тази област. Не смятайте вашите настоящи условия като най-доброто, което някога сте имали. Не вярвайте на хората, когато ви казват, че е невъзможно нещо да бъде създадено. Когато знаете как да създадете с енергия и светлина, всичко е възможно.

Вярвайте във вашия успех. Представете себе си, че имате това, което искате.

Научете се да използвате вашето въображение. Вашата способност да си представите нещо, което все още не съществува във вашата реалност е една от вашите най-висши способности. Вашето въображение ви позволява да мислите, че имате повече от това, което имате сега. Вашето въображение преминава това измерение и се свързва с Универсалния Ум, където всичко е възможно. Вашето въображение може да се свърже с това, което вие искате, като енергия, оформете това, прибавете светлина върху него и след това я отнесете във вашата реалност бързо и лесно.

Отделете време да мечтаете, фантазирате, релаксирате и мислете за това, което искате да създадете. Практикувайте да мислите по нов, неограничен начин. Неограниченото мислене ви поставя в докосване с по-широката картина на живота ви, и ви свързва с разширеното виждане на вашият Висш Аз. Разширете вашето виждане за това, което е възможно. Мислете позитивно и си представете, че имате повече, отколкото вие имате сега.

Ако искате една връзка да бъде изпълнена с повече любов, представете си тази връзка да бъде такава, каквато вие искате, вместо да се фокусирате към това, което тя не е. Ако искате пари, изобилие, вашата близка душа или добро здраве, въобразете си, че вие вече имате каквото искате и благодарете предварително на вашият Висш Аз, да ви донесе това до вас. Работете с енергията за това, което искате и вярвайте, че е възможно да имате това.

Използвайте потвърждения, положителни изказвания в сегашно време, което ви потвърждава, че вече имате това, което искате. Например вие можете да кажете: „Аз вече съм просветлен; сега аз имам изобилие; аз съм обичащ, мил и открит”. Макар че тези неща може да не са верни, когато вие ги казвате, когато вие продължавате да казвате тези неща, те ще станат верни.

Вярвайте, че щом веднъж потвърждавате да имате нещо, всичко, което се случва ви подготвя да го имате. Когато си представите вашия успех и потвърдите, че вие вече имате това, Универсалния Ум работи с вас, създавайки за вас съвършено нещата, за които мислите и вярвате.

Универсалния Ум може да създаде за ВАС само което той може да създаде чрез вас.

Вие сте съзидателна сила с Универсалния ум. Той създава за вас най-доброто, което е възможно в границите на вашата сегашна възможност, за да получите това, което вие искате. Ако мислите по един широк, творчески и открит начин, Универсалния Ум ще отрази това като ви даде много по-разширено нещата, за които мислите. Вие можете да имате най-чудесния живот, който може да си представите - един живот, изпълнен с радост, изобилие, любими приятели и отлично здраве. Помислете за една област във вашия живот, която бихте искали да подобрите; спрете за момент и си представете това точно както бихте искали това да бъде. Потвърдете това, че което вие искате, че ще се случи и вярвайте, че това ще се прояви за вас, във точното време и по съвършен начин. Създайте това като енергия и използувайте медитацията, която следва, за да донесе това във вашия живот.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Бог е Един и Вездесъщ.
Анонимен
shte opitam
ваня
Винаги се получава!Легнете или седнете в удобна позиция и започнете да си внушавате положителни формули ,и ще видите как ще се получи положителния ефект.Така излизам от неприятни ситуации вече 30 години.
Анонимен
pri men ne se polu4ava.......
Пенка Илчева
това ми се е случвало и то наскоро го открих,благодаря
Виж още отзиви
Коментирай
loading...