Назад до Промените на Земята

Промените на Земята

  1. Промените на Земята
  2. Мнозина от вас са чувствителни към енергия

Мнозина от вас са чувствителни към енергия

Вашата чувствителност ви позволява да усещате, и да работите с по-висшите, ръководите по-фини енергии, които идват. Вие доброволно предлагате да бъдете първи и да бъдете на върха на вълната, когато тя минава през земния план. Така, че вие бихте могли да намерите начини за израстване и самоизлекуване, а след това и да помогнете на други, когато те почувстват въздействието на вълната. Вие може и да сте забелязали, че през последните няколко години сте израсли бързо, преминавайки през много промени и сте научили много нови неща. Когато тази вълна от светлина става по-силна, все повече и повече хора ще бъдат пробудени за това, което вие вече сте изживели. И когато това стане с тях, вие ще имате все повече и повече възможности да бъдете учител и извор на светлина.

Идват вълна след вълна на Висше съзнание. Всяка една ще създаде едно огромно групово отваряне, последвано от период на интеграция, когато вълната се оттегли. Всяка вълна от Висша вибрация ще бъде по-силна от предшестващата. Нейните резултати ще бъдат повече забелязани, тъй като нивото на хората, способни да я изпитат, ще нарастне. Между другите неща, тези вълни ще увеличат вашето желание да се насочите към духовно развитие и да откриете вашата Висша цел. Тези вълни ще ви помогнат в откриване на по-висши измерения в самите вас и достигане Висше състояние на съзнание.

Когато най-напред дойдат нови вълни, те могат да бъдат почувствани като смущение; те могат да разклатят нещата във вашия живот, така че вие ще можете да направите промени, които ще ви позволят да отидете дори по-високо. Ще стане по-лесно да се устремите нагоре и да бъдете вашето Висше Себе си, когато всяка промяна става. Когато се изравните с вашето Висше Аз, вие повече няма да усещате смущения, когато тези вълни идват, но ще бъдете в състояние да използвате тяхната сила, за да ви издигнат по-високо и да се заемете с вашата цел по-бързо.

Много хора може да отхвърлят тези промени в началото, защото за да се обединят с тях, може да означава една пълна промяна на начина, по който те приемат и живеят своя живот. Някои може да чувстват, че те не са в състояние да издържат Висшата енергия и може да се опитат да притъпят нейното въздействие чрез алкохол или наркотици. Някои ще се опитат да се държат за старото и откриват, че като правят така, това е една увеличаваща се борба. Някои може да се противопоставят като критикуват новите вълни или скептично и със съмнение ги отхвърлят. Някои хора трябва да изживеят една трудна борба и страдание, преди да обърнат внимание и да последват вътрешното съобщение, което те получават. Във всеки случай, те могат да решат да последват вътрешните съобщения, които те получават и да растат чрез радост.

Като не приемете и не се влеете в тази Висша вибрация, това ще има все по-големи и по-големи последствия. Ако едно област във вашия живот е спряна, нещастна или просто не действа, това ще повлияе на всяка друга област в живота ви. Ако вие пренебрегвате някои области в живота си, и не желаете да работите с тях, това повече няма да продължи, с които вие не искате да работите. Ако не харесвате работата си, или имате затруднения във връзките си, или живеете в една неподходяща среда, това ще потисне вашата жизненост във всички други области.

Тази нова вълна от енергия ще има силен удар върху тези области на вашия живот, в които има най-малко яснота и хармония. Тази нова вълна добавя светлина във вашия живот но вие можете да задържите светлина само в тези места, където има яснота и хармония. Вие ще откриете, че областите, които не работят, стават най-важните да се разрешат и, че правейки така, това ви носи най-голямо израстване.

Вашето изравняване с тази вълна от светлина може да помогне на човечеството и на земята, като създадат едно спокойно мирно преминаване. Начинът, по който вие приемате промяната във вашия собствен живот, се насочва към вашето израстване и лесно оставяте тези неща, които повече не ви служат - това ще засегне посоката на човечеството и земята. Преминаването във тази по-висока честота на вибрации може да бъде направено с любов и радост, вместо със страдание и катаклизъм.

Светлината все още не разпределена равномерно върху планетата, тя става по-силна в тези места, които вие наричате „могъщи енергийни точки”. От тези могъщи енергийни точки, вълните се излъчват навън все по-големи и по-големи кръгове на влияние. Такива могъщи енергийни точки съществуват из целия свят, във всеки град и общност. Вие можете да ги разпознаете чрез вашата увеличена способност да се обърнете нагоре, когато вие сте при тях. Ние виждаме могъщите енергийни места да съставят една огромна мрежа от енергия, която се засилва и е способна да влияе все повече и повече на материята.

Макар че тези нови енергии се увеличават, те все още са невидими. За вас, които деликатно сте настроили вашето усещане чрез ченелинг, медитация и други саморазвити техники, тези енергии са по-забележими.

В тази вълна от Висша енергия вие ще откриете, че вие се нуждаете да подкрепяте себе си и да следвате вашия вътрешен подтик към радостни дейност и момент след момент. Когато вие възпитавате себе си, вашето желание да внесете това навън и да го разпространите към други, ще нарастне.

Новите времена, които идват, ще поставят като много важно, отколкото в миналото общност, семейство и връзки с любимите. Вие ще намерите себе си, че искате да се свържете с мрежа и връзка с други с еднакво мислене, тъй като много би било постигнато от хора, които работят заедно. Човечеството става все по-включващо се и групово ориентирано.

Вие видяхте вече началото на работата на човечеството, телепатично заедно в медитация, за да се създадат промяна във вашия глобален мир. Това колективно усилие на милиони вече е имало дълбоко влияние на духовното пробуждане на много хора и е ускорило духовната промяна на човечеството.

Тази Висша вибрация, която сега облива вашата планета, започва да бъде дори по-съвместима с вас, които сте на един път на духовното израстване, което никога в миналото до сега подобно нещо не сте изпитвали. Когато вие извършите промяната, вашето вътрешно съобщение подсказва, че вашата кариера се променя, плановете ви започват да успяват и вие ще имате каквото поискате и което е за ваше най-висше добро.

Повече не е въпрос да имате това, което вие искате, но да бъдете сигурен, че искате това, за което молите - тъй като вие ще го получите. Това, за което молите, ще се появи все по-бързо и по-бързо, тъй като законите на проявлението са поели аспекти от по-висши нива. В по-висшите измерения вие изживявате незабавно това, за което мислите.

Никога преди тук не е имало толкова много пътеки, толкова много възможности и благоприятни условия да изберете каква реалност вие искате да изживеете. Най-важния аспект от тези нови енергии е възможността, която те предлагат за радост, развитие, жизненост. Те ще ви помогнат да осъзнаете многоизмерното същество, което вие сте, проникнали в по-големия план на човешката еволюция, както и да откриете тази част, която вие дойдохте да изпълните в тези прекрасни, вълнуващи времена на преобразяване.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Елена Пейкова живее в София Кв. Витоша
Интересно е! Вълнуващо!
Елена Пейкова живее в София Кв Витоша до френския лицей Виктор Юго
При всеки идва по различен начин.При мен дойде като вихър даже тайфун.Промених си живота за двадесет дни.Оставих големия град изградих си нова къща еко от слама.Заживяхме в нея и промените дойдоха с пълна сила и продължават.Възпирах всичко ,но нещата стават по трудно оставете енергията да свърши това заради което е дошла.Променяш нещо в живота и ти идват хиляди възможности,но изчезват стари привички приятели,но идват нови ти започваш да вибрират на нови честоти.Търсете споделяйте така ще намерите като намерите ще се очудите ,че е било толкова просто и е било пред вас,но вие сте вибрира ли на друга честота.Имам много да ви споделя от дългия си опит,защото ако влизате сега аз съм от години в това и когато си първи в нещо ти си мислиш,че си загубил пътя,а ти си бил пътя ти си го правил.Това е ако има такива които сега влизат такива които нещо им мига а не знаят какво се случва споделете0884017832 има много хора които ще ви помогнат да се ориентирате в новото време.Повярвайте то е тук всеки ще мине през това няма къде да се скриете няма да ви помогнат нито връзки гледачки пари ще си помогнете само вие с напътствие от тези които сме вече в това.Колкото повече се дърпате по зле ще става.Има сега промените ли си своето сега променяте бъдещето и миналото по нашите представи макар,че няма време няма минало има само сега.
Кой ти каза, че си грешен...
Анонимен
Ние сме грешни заслужаваме наказание, но Христос поради любов умря за нас и ни изкупи.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...