PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Същност на духовното развитие

8 признака, че се намираме в процес на духовно пробуждане

По същество духовното пробуждане настъпва във всеки момент, когато можем да направим избор. Един ден настъпва голяма възможност за пробуждане, което е способно да промени миналото, настоящето и бъдещето. Когато направим съзнателен избор да преминем отвъд старите вярвания и модели на подражание, започват да се появяват определени улики, които са сигурни знаци за нашето духовно пробуждане.

1. Питаме се кои сме ние – едно от основните неща, които поставяме под въпрос в началото на нашето духовно пробуждане е кои сме в действителност. Посредством различна информация от книги и интернет започваме да получаваме улики как да погледнем навътре към себе си. Правейки това ние осъзнаваме, че сме едни необхватни същества, които трупат физически опит в човешко тяло. Започваме да си припомняме, че винаги сме имали връзка със Създателя, но тя е била прекъсната от група хора, които искат да ни контролират. Осъзнаването, че сме един фрактал на всемогъщия Създател променя всичко, защото приемането на това което сме отразява любовта на Създателя.

2. Питаме се защо сме тук – след като сме осъзнали кои сме, започваме да търсим отговор на въпроса защо сме тук. Целта на живота е различна за всеки индивид, започваме да търсим духовни групи, които имат увлечения подобни на нашите. Някои хора са привлечени от извънземните същества и планетарните групи, докато други от духовните знания и медитацията.  В крайна сметка различните групи са едно и също нещо опаковано по различен начин. Това е страхотен начин да се свържете с хора с подобни възгледи. Да изпълняваме целите на живота си е най-задоволителното нещо, което можем да направим. Такова е съзнанието на всички духовно пробудени хора. Често сме свикнали да правим намирането на цел в живота по-сложно, отколкото е в действителност. В повечето случаи отговора на този въпрос е пред нас през цялото време, но енергията ни е била насочена в друга посока. Ако вършите неща, които ви карат да се чувствате щастливи, без да наранявате други хора, вие откривате важна улика към целта в живота си.

3. Животът ни се обръща с главата надолу – след като осъзнаем, че сме духовни същества във физическо тяло, ясно виждаме, че живеем в един свят в който всичко е обърнато с главата надолу. Тогава започваме да вършим правилно нещата и да изтегляме енергията си от системата, която е създадена да ни пороби и контролира.
Започваме да разбираме тайните кодове вплетени в символи и вградени с хитрост и магически заклинания, които не действат в наш интерес. Научаваме се как да заместим тази черна магия с бяла магия и започваме да виждаме себе си с по-голяма яснота и целеустременост.

4. Започваме да изпитваме синхроничности отвъд съвпаденията – синхроничностите са важна улика, че сте поели по най-високите духовни пътища. Например това може да е повтарянето на определен израз или дума, които виждате по няколко пъти на ден, продължителен период от време. Често хората поглеждат към часовника си точно когато часа е 11:11 или 22:22 и т.н.
Нещата в живота ни започват да се развиват безпроблемно и по-често имаме предчувствия или дежа ву. В крайна сметка разбираме, че реалността в която живеем е една матрица, сравнима с телевизионно шоу. Ако не ви харесва това което виждате се научавате да го променяте, чрез промяната на честотата или канала.

5. Губим много от старите си приятели, но печелим няколко много важни нови приятелства – тъй като духовното пробуждане е прогресивен процес, творческата енергия от която сме изградени, започва да вибрира с по-голяма честота. Това ускорение на частиците променя начина по който влияем на другите и дори може да накара хората да се чувстват некомфортно. Откриваме, че някои хора започват да се отдалечават от нас, защото се включва защитния им механизъм и егото им създава извинение за това, че не искат вече да са около нас. Пробуждането и развитието е избор, който не всеки ще направи, но онези които го направят ще изградят много близки отношения, основани на взаимно доверие.
Благодарение на универсалния закон на Вибрационното достигане (Vibrational Attainment), нивата на нашите вибрации ще привлекат като магнит хората, които са на същото вибрационно ниво. Процентът на духовно пробудените хора по Земята е по-малък от 51% и поради тази причина ние внезапно може да сменим работата си или да започнем да преследваме мечта, която винаги сме искали да осъществим. Може да сменим и местожителството си с място, където имаме възможност да срещнем повече духовни другари.

6. Освобождаваме се от елементарните материални притежания – пролетното почистване може да дойде по всяко време на годината, когато осъзнаем енергията свързана с излишните материални неща, които ни дърпат надолу. Древната практика Фън Шуй взема под внимание това, че положителния енергиен поток в една стая или къща може да донесе хармония на хората, които я обитават.
Хората минали през прехода осезаемо усещат намаляване на натоварването и освобождаване, при раздялата с ненужните материални вещи. Започваме да осъзнаваме, че манията за материални неща промива нашите мозъци и това ни тежи, като държи вибрационните ни полета на по-ниска честота.

7. Осъзнаваме, че любовта е основният градивен елемент – едно от най-големите постижения на духовното пробуждане  е премахването на защитните слоеве около нашите сърца. На повечето хора са им разбивали сърцата, без значение дали става въпрос за провалена интимна връзка, предателство от добър приятел или дори детето, което напуска дома, за да учи в университет. Положителните събития включват раждането на дете или намирането на здрава връзка, която да ви позволи да извървите заедно пътя на духовно пробуждане.
Способността да привлечете най-подходящия партньор или сродна душа започва с това да обичате себе си и това което сте. Верижна реакция от събития ще се случи и ще ви изчисти от заклещената негативна енергия, подготвяйки ви за една здравословна и любяща връзка. Ако сте открили вашата сродна душа преди духовното пробуждане ще знаете, че разполагате с човек до себе си, който ще ви подкрепя, докато израствате духовно.
Независимо дали го осъзнаваме или не ние засягаме всички, които се намират в близост до нас. Ние всички сме в една симбиоза на любов помежду си на душевно нивои когато това се превърне в една осъзната практика, чувството не може да се опише с думи. Ефекта, който имате върху вибрациите на другите може да не изглежда позитивен в началото, защото реалността на човека може да започне да се разпада на части, точно както е било при вас в началото. Скоро всеки, който се е пробудил ще погледне назад и ще осъзнае, че от вибрациите на любовта се получава един ефект на доминото, който променя света.

8. Запазваме спокойствие по време на трудните периоди – осъзнавайки, че сме се пробудили духовно в този живот ние започваме да променяме възприятията си от страх и борба за оцеляване към любов и прошка. Когато се освободим от страха за оцеляване и страха от смъртта ние създаваме едно пространство вътре в нас, което създава нашето бъдеще и променя нашето минало. Тогава обикновено се появява и силния копнеж да сме в услуга и да помагаме на другите.

Общата цел за свобода

Следвайки следите и потвържденията за духовното ви пробуждане, ще достигнете до най-високото състояние на любов и щастие. Промяната на света започва от всеки един отделен човек и отразява отговорността, информираността и намеренията на индивидуално ниво.

Човечеството е поробено от една малка група хора, които ни държат заключени в ниските нива на вибрации. Хората, които са наясно и осъзнаят това, получават инструментите с които да се освободят от този затвор.

Духовното пробуждане върви ръка за ръка с повишаването на вашето съзнание и навлизане на по-голяма част от душевната ви същност в този живот. Любовта лекува всичко и наистина е ключът към промяната.

Когато обичаме себе си ние създаваме пространство и за любовта към другите. Отпадат всички стремежи за господство, конкуренция и разногласия и отговорите на всички въпроси стават достъпни на индивидуално ниво. Увеличаването на броя на духовно пробудените хора оказва своето въздействие върху планетата. Този процес ще продължи, докато не се освободим напълно и колективно създадем една нова реалност.

Рейтинг:
4.4/5 на базата на 30 оценки

Отзиви

Здравка
Не съм съгласна с всичко написано.Кой човек на земята може да се нарече духовен? Трябва да има. Аланс между духовност и материя.Все пак ние живеем в материялен свят.Няма как да си 100% в духовното.Та нали за това сме тук на земята.Подложени сме на непрестанни изпитания,учим се от себе си към себе си.Има и друго нещо земните жители са на различни духовни нива.
Христо
Всичко е от Бога от нас е само това,което излиза от носа по време на настинка.
КОТКАТА
Неграмотно до безобразие! Може и да е интересно, но чета до първата грешка...
Точно и вярно
Янко
Много хубаво е казано в статията . Поздравления на събудените ! На останалите успех !
Виж още отзиви
Коментирай
loading...