PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Осъзнаване на вътрешните планове

Осъзнаване на вътрешните планове

  1. Осъзнаване на вътрешните планове
  2. Можете да чувствате енергии в други форми на живот
  3. Медитация - Осъзнаване на вътрешните планове

Можете да чувствате енергии в други форми на живот

Вие можете да чувствате енергии в кристали и други форми на живот, като растения и животни.

Като ваше Висше Себе, вие сте свързан със съзнанието на душата на всички форми-живот, чрез вътрешните планове. Вие може да се научите съзнателно да се свързвате с душите на минерали, растения и животни като използвате вашето въображение и способности на Висша телепатия. Когато станете по-осъзнаващ вашия вътрешен свят, вие ще бъдете способен да знаете вашето единство и разбирете съзнанието на други форми-живот. Вие все пак ще поддържате вашата индивидуалност и чувство за себе си. Усещане за единство означава да имате способността да изживеете живот чрез перспективата към всичко, в което се фокусирате, което и да е, и където е. Вие ще спечелите състрадание, мъдрост и едно по-дълбоко разбиране на самия вас, като се научите как да гледате живота през „очите” на други форми-живот. Вие може да използвате вашето въображение, за да се свържете с други форми живот. Следващ път когато вие сте близо до едно дърво, седнете спокойно до него и се престорете, че сте дървото. Когато се престорите, че сте дървото, настроите се на другите растения като си представите, че ще се появят до дървото. Какво изпитва дървото през нощта и през деня, студено и топло? Как дървото ви възприема? Когато направите това, вие може да почувствате тънки усещания, впечатления и образи, които са извън думите.

Това е началото да станете един с целия живот, и изживеете този аспект на съзнанието на вашият Висш Аз.

Вие може да вземете образи от дървото и усетите до известна степен неговата действителност, тъй като вие и дървото имате единение на едно по-дълбоко ниво. С вашия Ум и въображение вие можете да станете едно с една скала, дърво, растение, или някое животно, към което се настроите и спечелите по-голямо разбиране на съзнанието им. Не се тревожете, ако не сполучите в това, което правите. Вярвайте на впечатлението, което получавате.

Вие можете да започнете да разбирате съзнанието на един кристал. В сегашно време, мнозина от вас са привлечени към минералното царство и по-специално към кристали. Това е понеже техните кристални молекулярни модели увеличават вашата способност да се настроите към други измерения чрез вътрешните планове на действителността. Вътрешните планове се състоят от една мрежа от светлина, което е много подобно на кристални структури. Когато имате кристали наблизо до вас, това може да увеличи вашата способност да предавате енергия телепатично и да работите във вътрешните планове и по-висши измерения.

Вие можете да изпратите и получавате телепатични известия чрез вътрешните планове

Вие можете да допринесете за световния мир или да помогнете на други телепатично, като им изпращате светлина към тях или към цялото човечество чрез вътрешните планове. Когато вие правите това, вие повишавате количеството светлина в света също толкова много, колкото и чрез всяко физическо усилие.

Вие може да си обрисувате вътрешните планове като една обширна мрежа - много подредена фина мрежа от светлина. Колкото е по-високо измерението, толкова е по-фина мрежата от светлина. Съобщението може да пътува чрез тази мрежа от вашият Висш Аз до Висшият Аз на другите по-висши Същества. Вие можете да изпратите телепатично съобщение към човек, когото познавате. Съобщения, изпратени от вашият Висш Аз към Висшият Аз на друг.

Вие можете да изпращате телепатични съобщения към хора, които познавате. Съобщения, изпратени от вашият Висш Аз до Висшият Аз на друга личност ще донесе резултати. Помислете за някой, с когото бихте искали да се свържете. Останете спокоен и си представете една фина мрежа на светлина около вас, разширена право нагоре. След това представете си една линия от светлина, излизаща от вашето сърце, до сърцето на този човек. Умствено кажете на тази личност, че вие го обичате и приемате (него или нея) точно какъвто е. Изразете всички други съобщения на любов, които искате да изпратите.

Един мъж направи точно това със своята съпруга, когато те имаха конфликт за едно от техните деца. Той смяташе, че тя беше много снизходителна, а тя смяташе, че той е много груб. Те достигнаха едно безизходно положение. Никой не беше готов да отстъпи. Те дори достигнаха до точката, когато не говореха помежду си. Той изпрати на своята съпруга едно телепатично съобщение чрез вътрешните планове от своето Висш Аз, казвайки й, че той я обича и искаше помирение между тях. Скоро след като той изпрати своето съобщение, съпругата му дойде за да каже, че тя беше готова за едно ново решение и те достигнаха до компромис в едно общо съгласие.

През тези времена на планетарна промяна, хората бързо се променят и нови идеи, форми и информация заливат планетата. Ако вие се опитвате да намерите сигурност във външния свят, вие може да се чувствате смутен и несигурен. Но когато вие влезете вътре и се свържете с по-висшите измерения и вашият Висш Аз, вие ще намерите любов, стабилност и мир. Едно постоянно разпространяване на мир, успех и духовен фокус; а и други изразявания на светлина винаги са възможни. Всичко, което е необходимо вие да направите е да останете спокоен и си представете, че се настройвате в това предаване, за да го получите.

Във вътрешните нива има не само висши същества, но също има и много различни и красиви места вътре в тези планове. Например, има места, където чистите нотки на любов, състрадание, смелост и други качества съществуват. Всяко място притежава една постоянна тоналност, като радост, която разпространява през много измерения. Тези места се състоят от енергия, звук, светлина и вибрации. Вие можете умствено да пътувате към тях и погълнете качествата, които те излъчват. Те действат като една насочваща точка за чиста вибрация на това чувство - тон, през много вселени. Винаги, когато искате повече от тези качества, вие можете да пътувате до тези места и поемете повече от което и да е качество вие желаете.

 Понякога вие може да чувствате едно смазващо силно желание да останете спокоен, последвано от едно чувство на енергия или сила, изливаща се от вас. Това са времената, когато вашият Висш Аз извършва огромна световна работа, помагайки в изпращане на светлина и енергия чрез вътрешните планове. Отговорете на това, като останете спокоен и оставете тези висши вибрации на енергия да се излеят през вас. Когато това става, вашето излъчване ще се увеличи, дори още по-сияйно.

Когато вие отворите вашето разбиране за вътрешните планове, вие ще бъдете изключително чувствителни за телепатични отпечатъци от по-висшите области и вашият Висш Аз. Вие ще спечелите една увеличаваща се възможност да помагате на хората по телепатичен път, както и да получите ръководство и съдействие за вас. Вие ще имате по-голяма роля като изпълнявате Висшата Воля и ще станете по-разбиращ за по-големия еволюционен план за човечеството. Вие ще бъдете оценен като един член на по-висша общност, която подпомагат цялото човечество и живота за да достигне тяхната най-висока възможност, като дават много подкрепа и любов за вашето духовно израстване и работата за живота.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Маринова
Трябва да стигне статията до по- голям кръг от хора .
nevena
4udesni materiali,blagodaria ot sarce!!!!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...