Назад до Осъзнаване на вътрешните планове

Осъзнаване на вътрешните планове

  1. Осъзнаване на вътрешните планове
  2. Можете да чувствате енергии в други форми на живот
  3. Медитация - Осъзнаване на вътрешните планове

Медитация - Осъзнаване на вътрешните планове

Целта на тази медитация е да се отворят вашите по-висши центрове на телепатия и да срещнете Висшата общност от същества, които работят заедно на вътрешните планове, за да помагат на всички, които са пробудени или молят за ръководство.

Стъпки: Вие можете да поискате да имате наблизо един кристал, който вие можете да държите в ръката си.

  1. Призовете светлината към вас и си представете светлина, която ви заобикаля отвсякъде. Представете си, че сте в една топка от светлина и тя ви води до един храм, където има много висши същества. Тези висши същества работят заедно, за да издигнат вибрациите на човечеството и изравнят всички хора с техните Висши Азове. Те излъчват мир, любов и духовно пробуждане.
  2. Почувствайте мира, любовта и радостта, която е около вас, когато вие влизате в храма. Забележете колко красиви са храмът и заобикалящите градини. Чуйте звуците на природата, както и прекрасните тихи тонове на пеене.
  3. Вашият Висш Аз се приближава към вас. Почувствайте безусловната любов, мир и спокойствие, което се излъчва от вашият Висш Аз към вас. Когато вашият Висш Аз застане пред вас, то докосва вашия коронен център, на върха на главата ви, за да ви помогне да се пробудите духовно. После Висшият Аз докосва нежно вашето трето око, което се намира на челото ви, между очите ви. Това отваря вашето вътрешно виждане дори повече, и изравнява и двата центъра с вибрациите на вашият Висш Аз.
  4. Сега вашият Висш Аз ви отвежда в един красив двор, където много висши същества седят в кръг. Те изпращат навън едно разпространяване на мир, любов и радост, които са достъпни за всички, които слушат. Вие и вашият Висш Аз сте поканени да се присъедините към този кръг и да седнете в центъра. Когато седнете, вие се настройвате в тяхното предаване. Почувствайте любовта и радостта, изливащи се върху вас. Всеки път, когато поискате да се почувствате по-добре, всичко което трябва да направите е да представите себе си, седящ в този кръг, получаващ това предаване.
  5. Почувствайте горещото приветствие, изпратено към вас, както и радостта, която всеки има от вашето присъединяване към тази Висша общност. Всеки ви изпраща любов и подкрепа за вашата работа и духовно израстване. Насладете се за момент на любовта и светлината, която ви се изпраща.
  6. Три много висши и могъщи същества пристъпват напред и застават около вас и вашият Висш Аз, като образуват един триъгълник. Вие сте лекувани в тяхната светлина, получаване, възможности и любов. Почувствайте колко обичан сте. Много повече същества идват и застават около вас в постоянно увеличаващи се триъгълници. В тази светлина, почувствайте се още веднъж, как се сливате с вашият Висш Аз. Сега вие сте вашият Висш Аз.
  7. Тези същества сега се събират в един по-голям кръг, и вие сте поканени да се присъедините към тях, да изпратите светлина към царството на растенията. Когато изпращате светлина, умствено попитайте царството на растенията дали има нещо, което вие можете да направите точно сега, за да им помогнете и попитайте как царството на растенията би могло да ви помогне във вашето израстване. Когато свършите, представете си, че извършвате същото нещо с царството на животните.
  8. Сега вие се свързвате с всички тези същества, за да изпратите светлина и любов към минералното царство и към самата земя. Вие може би искате да държите вашия кристал и си представете светлина, която протича през него към земята. Почувствайте вашата любов и връзка със земята. Попитайте как бихте помогнали на земята точно сега и как вие можете да усилите вашата връзка с нея, за вашето израстване.
  9. Когато сте готови да напуснете, благодарете на тези същества за тяхната светлина. Оставете вашата топка от светлина да ви върне обратно в стаята, в която сте. Почувствайте увеличената връзка, която вие сега имате с Висшата общност от същества, растителното, животинското и минералното царства и със самата земя.
Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Маринова
Трябва да стигне статията до по- голям кръг от хора .
nevena
4udesni materiali,blagodaria ot sarce!!!!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...