PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Комуникирайте като вашия Висш Аз

Комуникирайте като вашия Висш Аз

  1. Комуникирайте като вашия Висш Аз
  2. Когато се развивате думите ви придобиват сила
  3. Медитация - комуникирайте като ваш Висш Аз

Медитация - комуникирайте като ваш Висш Аз

Вие можете да имате това, което искате. Изразявайте се с прецизност.

Хората преценяват това, което чуват чрез своите системи на вярване. Те ще оцветят вашето съобщение с техните мисли и емоции. Вие може да кажете на вашата съпруга: „Бих искал ти да приготвиш яденето довечера”. Вашата съпруга може да чуе това като заплашване „Ти никога нищо не правиш; аз искам ти да помогнеш сега и после” или дори „Аз наистина съм нещастен от нашата връзка”. Съобщението може да има различно значение за тях всичките, макар че вие мислите за това, колко уморен сте. Много често това, което казвате и какво другите хора чуват вие да казвате, са две различни неща.

Кажете каквото искате. Обикновено хората предпочитат определено ръководене при неясни, неопределени очаквания. Например, вие може да искате децата ви или чистачката да ви помогнат да почистите вашия дом. Ако почистването включва много малки детайли, което е невъзможно за вас, помолете и обяснете точно какво вие искате. Мнозина то вас очакват другите да имат същата картина за „чиста къща”, която вие имате. За някои хора чиста кухня означава чиниите да са поставени на място и масата да е чиста. За други това означава приборите да са излъскани, вратите на шкафовете да са чисти и пода да е полиран. Ако вие не сте точен, вие може да бъдете разочарован от недоброкачествената работа, която те са извършили според вашите стандарти, докато в действителност те са направили една перфектна работа според тях.

Вие може да се свързвате като ваше Висш Аз. Спрете за момент, преди да кажете и попитайте себе си „Как бих говорил като мое Висш Аз? Какво ще кажа и как бих казал това?” Когато вие направите това, вие поемате енергията на вашият Висш Аз във вашия гърлен център на свързване. Изследвайте какво вашият Висш Аз би могло да каже. Поемайки вашият Висш Аз във всички ваши общувания, това много ще повиши хармонията, мира и любовта във вашия живот. Ако вие го правите, вие можете да направите един истински принос за други, когато ги упълномощавате с вашите думи и мисли.

Медитация - комуникирайте като ваш Висш Аз

Целта на тази медитация е да отвори вашия гърлен център, за да го свържете с вашият Висш Аз.

Стъпки: Достигнете вашето състояние на Висш Аз за тази медитация.

1. Насочете вашето внимание в областта на вашето гърло и нека висшата, фина вибрация на вашият Висш Аз изпълни всяка клетка и атом в тази сфера.

След това изпратете любов от вашето сърце към областта на гърлото ви, така че всяко нещо, което казвате, идва от сърцето ви.

2. Започнете да говорите, като ваше Висш Аз. Вие бихте могли да искате да започнете с „Ом” или с едно удължено аххххх. Забележете дали гласът на вашият Висш Аз е по-бавен, по-нисък, по-резониращ или по-богат, отколкото е вашият нормален глас.

3. Като ваше Висш Аз дайте на себе си съобщение относно това, как вие можете да комуникирате по един по-висш начин и как можете да отворите вашия гърлен център. Изговорете отговорите високо, като отбележите тоналните качества на вашето По-Висш Аз.

4. Вие можете да завършите с една серия от „Ом, ом, ом...” Изпълнявайте ги и ги направете толкова хубави и мелодични, колкото можете. Почувствайте енергията на Ом, ом, когато те докосват цялото ваше тяло. Звукът на Ом може да ви помогне в отварянето на вашия духовен център и свърже вашето гърло с вашият Висш Аз. Намерете възможност днес или утре, да говорите като ваше Висш Аз, когато говорите с някой.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Благодаря!
Защо изключително рядко, почти никога не се упоменава източника на информацията, когато е ясно, че е взета от някъде? Просто от Благодарност.
Правиш го с много обич и не чакаш резултат.Като да обичаш дете без да му за раняваш да бъде себе си
Всико написано е един полезен.урок.,как да общуваме. Много рядко ми се случвало,да не знам ,как да.общувам с някого. Благодаря.
Юлияна
Аз обичам да се усмихвам и съм създала впечатление в моите близки и познати,че съм щастлив и волеви човек !!! Така да бъде !!!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...