Назад до Като избирате действителност, създавате бъдеще

Като избирате действителност, създавате бъдеще

  1. Като избирате действителност, създавате бъдеще
  2. Няма граници, за това което може да имате
  3. Медитация - Избиране на вашата действителност

Няма граници, за това което може да имате

Вие можете да създадете всяка действителност, която искате; няма граници за това което вие може да имате.

Вие можете да създадете вашата лична действителност така, както вие искате. Точно преди да заспите е едно могъщо време, за да създадете една нова реалност. Помислете за един бъдещ ден. Представете си вашия идеален ден, представете си, че се разхождате изпълнен с енергия. Тези мисли ще отидат в бъдещето и ще се срещнат с вас следващия ден. Поканете себе си да си представите, че имате много повече изобилие, отколкото в миналото - повече енергия, добри чувства, яснота и фокус - обич към себе си и състрадание към други. Когато вие се усъвършенствате в създаване на вашия идеален ден, започнете да си представяте дори по-големи неща. Позволете си да мечтаете и фантазирате чувствайки радостта и приятните усещания, които ще имате, когато вие създадете реалността, която искате. Дори пет минути, два или три пъти в седмицата, могат да създадат огромни промени в действителността, която живеете.

Вие можете да изберете да живеете в една реалност, където вашите любими осъществяват своите възможности и стават всичко, което те могат да бъдат. Вие можете да вибрирате в реалността, в която те правят това, обичайки ги и приемайки ги такива, каквито те са, и едновременно поддържайки мисълта за тяхното израстване и като проявяват техните възможности. Ако вие си представите хората, не сполучили и вие не успявате или вашето същество е разочаровано от тях, вие ще вибрирате с възможната действителност, където това става. Това не означава, че вие можете да ги накарате да действат по начин, който вие искате. Вашите картини за тяхната по-висша цел и как те биха действали, ако изразяваха тяхната възможност, и може би е различна от тази действителност. Вие обаче можете да живеете в една вселена, където вашите обичани същества растат и се развиват, като ги обрисувате (умствено), че правят това.

Когато вие си създавате видение за действителността, която искате, не правете грешката да мислите къде сте сега, но поздравете всеки знак, който новата реалност, която сте избрали, влиза във вашия живот. Когато отначало вие започнете да обрисувате какво искате, обикновено минава време, за да може видението да се промени от енергия във форма и да се появи във вашия живот. То трябва да дойде от по-висшите измерения на Вселенския Ум, във вашата физическа реалност. Като мине време, вие ще изпитате увеличаване резултатите от вашите нови, неограничени мисли.

Вие можете да промените вашата реалност, като отново опишете миналото

Един друг начин да промените вашата сегашна действителност и да създадете действителност, която желаете, е да опишете отново миналото. Всичко, което имате сега е резултат от избор или решение, което сте взели. Всеки път, когато вземете едно важно решение, вие определяте какво бъдеще вие създавате за себе си. Например вие може би напущате вашата работа и се връщате в училище. Това ви дава едно различно бъдеще, отколкото ако бяхте продължили вашата работа и не бяхте се върнали в училище.

Ако вие умствено промените вашето минало, вие променяте вашата вибрация и започвате да привличате към себе си едно ново бъдеще. Ако вие искате да бъдете богат, създайте една картина на едно минало, в което вие бяхте богат. Ако вие искате да бъдете по-умен, повече творящ, механик, дисциплиниран или обичан, въобразете си едно минало, в което вие бяхте точно такъв. Няма значение дали това беше вашето „реално” минало; вашият подсъзнателен ум не знае разликата. Той ще привлече условия към вас, които са подобни на вашето въображаемо минало.

Например, един мъж извърши една регресия - медитация, която го заведе обратно в неговото детство, за да проучи защо той е имал един модел на постоянно повтарящи се модели. Изглеждаше, че всеки път, когато той стигаше до създаване на успешна връзка, всеки път той ненадейно започваше да върши неща, които да саботират и накрая да я прекратят. Тъй като той имаше една добра връзка и не искаше стария модел да го засегне отново, реши да погледне в миналото за отговори.

Когато, върнат в миналото, той видял себе си като дете, което вижда и разбра, че една нощ е видял родителите си да се карат, тогава той взел строго решение никога да не се жени. И това решение все още действаше, много години по-късно! Умствено той промени миналото; той прости на родителите си за скандалите и поправи тази сцена, като видя родителите си да се държат мило и нежно един към друг. Умствено той „заличи” своето предишно решение. Този път той не саботира своята връзка, той израстна по-богат и по-сърдечен, отколкото някога е бил.

Това което приемате като истина, това ще създаде вашата реалност

Изберете информация и ситуация, с които сте съгласни и я пожелайте като ваша истина. Това, което вие приемате като ваша истина, това ще създаде вашата действителност. Ако вие четете нещо и то не ви харесва, или не сте съгласен с него, не го приемайте, то не е истина за вас. Това може да бъде истина за други, но вие не трябва да го направите част от вашата реалност. Вместо да приемете мненията на други за реалността, кажете „Аз избирам моята действителност”. Да избера ли реалността, за която чувам и за която чета? Това дава ли ми възможност, служи ли ми по един практичен начин, за да направи живота ми по-добър?

Вие не трябва да приемете други възгледи за действителност, които се основават на страх и оскъдица; вие не трябва да се подготвяте за едно страховито бъдеще. Дори и да има една икономическа криза или земни катаклизми някъде, това не трябва да ви засяга. Вие можете да създадете ваша собствена лична икономика на изобилие, като вярвате в изобилието и избирате това като ваша действителност. Вашето бъдеще може да бъде изпълнено с любов, веселие и вътрешен мир. Вие можете да създадете вашето собствено положително бъдеще и можете да изберете всяка действителност която искате.

Рейтинг:
3.0/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Анонимен
Да.. тук в тази статия става въпрос за закона за привличането.. който винаги работи безотказно! Ние сами определяме нашето бъдеще тук и сега с нашите мисли..
..
много ми хареса статията .
Виж още отзиви
Коментирай
loading...