PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Като избирате действителност, създавате бъдеще

Като избирате действителност, създавате бъдеще

  1. Като избирате действителност, създавате бъдеще
  2. Няма граници, за това което може да имате
  3. Медитация - Избиране на вашата действителност

Медитация - Избиране на вашата действителност

Избиране на вашата действителност - Медитация 

Целта на тази медитация е да създаде реалността на вашето пробудено сърце, където вие живеете един живот, който вие обичате и където вашите мечти стават истина.

Стъпки. Влезте в състояние на вашият Висш Аз за тази медитация.

1. Като ваше Висш Аз, създайте видение за вашия живот, какъвто бихте искали той да бъде след няколко години. Позволете на себе си да усетите приятните усещания, които тази действителност ще ви даде. Започнете с вашите връзки, като си представите, че всички те ви носят любов и радост. Мислете за вашата работа, финансово положение, здраве, духовен живот, почивка, социална дейност, енергия, начин на живот и място, където вие бихте искали да живеете. Какво бихте желали да правите през деня? Позволете на себе си да мечтаете и си фантазирате за един живот, който е приятен и подкрепящ ви. Нарисувайте си умствено света, какъвто бихте желали да бъде - чиста околна среда, омиротворен свят и т.н. Когато си нарисувате (мислено) тези неща, вие вибрирате с действителността, в която те се случват.

2. След като сте създали едно видение за вашия идеален живот, въобразете си, че вие работите с това видение, като една неизявена енергия, както направихте с медитацията за Универсалния Ум. Като създавате тази по-висша възможна реалност като енергия, вие създавате вашия идеален живот като енергия, която е прекрасна, изпълнена със светлина и хармонична, както вие можете да си представите. Вие може да поискате да си създадете един символ за това и играйте с този символ.

3. Пренесете енергията на вашето най-добро възможно бъдеще във вашата ДНК. Нека тя промени вашата вибрация и честотата на клетъчно ниво, така че вие да вибрирате с тази по-висша реалност. Излъчете тази енергия през вашето тяло, емоциите и ума.

4. Представете си, че са изминали няколко години и сега вие сте вашето бъдещо същество, което живее в тази по-висша възможна действителност. От перспективата на вашето бъдещо същество, как ви изглежда вашият живот? Опишете вашите условия, и как ги чувствате. Говорете за бъдещето в сегашно време. Например, кажете на себе си „Сега аз имам ____”, когато описвате живота като ваше бъдещо аз.

5. Като ваше бъдещо същество, изпратете енергия обратно през времето, за да ви помогне за постигане на тази действителност, дори по-бързо. И попитайте вашето бъдещо аз дали то има някакво съобщение за вас?

6. Когато сте свършили, бавно се върнете в стаята, донасяйки със себе си чувството от тази нова реалност.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Да.. тук в тази статия става въпрос за закона за привличането.. който винаги работи безотказно! Ние сами определяме нашето бъдеще тук и сега с нашите мисли..
..
много ми хареса статията .
Виж още отзиви
Коментирай
loading...