PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Същност на духовното развитие

Как да разпознаваме и помагаме на сменящите се души

Има ли определени признаци, които да подсказват, че даден човек е с нова душа? Какво бихте направили, ако разпознаете тези признаци?
Енергията измерена по време на Хармоничната Конвенгенция през 1987г. доказа, че има достатъчно голям процент хора, готови да продължат еволюционния си път, чрез повишаване на своето съзнание. Хората, които не са се развили достатъчно в крайна сметка ще решат да напуснат планетата. Те ще направят това по два начина. Единият е като напуснат тялото си, за да може то да бъде рециклирано в Земята, а другия е като позволят на друга душа да „влезе” в тялото им, докато правят прехода си към нов житейски опит, различен от земния.

Кръговрата на живота

Земята навлиза в епохата на Водолея, но тя също така се движи през един пълен цикъл на издишване Брахма, известен още като кръговрата на живота. Завръщането към Източника започва сега с експанзията на светлината, която досега привидно беше откъсната от Източника. Тъй като Земята също се придвижва към Светлината тя създава една огромна възможност за духовно израстване. Много души стоят и чакат възможност за ново прераждане, но има само 8 милиарда тела на разположение.
Някои души са дошли тук за да постигнат израстване, други вече са минали през земното училище за духовно израстване, но са се завърнали, за да помагат на останалите хора.
Настоящият кръговрат на живота приключва и Земята се опитва да се пречисти, за да създаде пространство на светлината. Някои хора вече са изпълнили задачите на настоящия си живот и са готови да напуснат Земята, заедно с онези, които не искат да се развиват. Има много хора, които правят този преход, оставяйки своите физически тела, за да навлязат в духовното. Поради голямата нужда от физически тела все повече души приемат телата на душите, които желаят да напуснат.

Споразумения за смяна на душите

Голямата промяна на съзнанието се очаква да стане през този период и поради тази причина много души нямат необходимото време да се преродят по стандартния начин. Душите, които не са достигнали достатъчно високо ниво, за да направят прехода на Земята сключват споразумения на душевно ниво с онези, които искат да са тук за ускорената еволюция или имат специална мисия. В крайна сметка те решават да разменят местата си.
Всяка размяна е предварително договорена между душите на етерно ниво. Става въпрос само за доброжелателния растеж на душата. Има и други недоброжелателни преживявания, които включват енергийни блокажи или наслоявания и не са част от разглеждания тук феномен на размяна на душите. Размяната на душите включва всички договорености, които не са били изпълнени, преди самата смяна. Душата която се разменя няма необходимите знания, за да осъзнае, че размяната се е осъществила, докато не натрупа достатъчно духовна мъдрост, за да изследва това явление.

Има три основни типа на размяна на душите:

  • Временна размяна – Ако душата ви има нужда от друго преживяване, което не е свързано с Земята, може друга душа да дойде за кратко за да ви „задържи”. Това се случва, за да може вашата душа да изпълни земните си задачи и да получи изцеление.
  • Смяна на душите – това е най-трудния начин за прераждане. За да могат душите напълно да разменят местата си, често се налага наличието на инцидент, който да е свързан със загуба на памет (амнезия). При този метод има известно извинение за новата душа, която не познава семейството или съпруга си. Въпреки това все още има останали малки частици от първоначалната душа, които помагат на новата душа по-бързо да се адаптира към някои основни неща на Земята, като хранене, говорене и др.
  • Душевно вплитане – процеса по размяна на душите е много сложен и объркващ, поради това новата душа постепенно въвежда своите енергии, докато старата си тръгва. Старата душа се счита за „пазач” и помага на новата да се интегрира по-лесно в ежедневието.

Как да разпознаем кога е настъпила размяна на душите

Постоянната и незабавна размяна на души обикновено се случва, когато настъпи тежък инцидент, свързан с амнезия. В този случай новата личност може да бъде напълно различна от старата.
Преплитането на душите обикновено се проявява през определен период от време, тъй като новата душа постепенно навлиза в живота на старата душа. Акцента в живота им обикновено се пренасочва към това да служат на другите и мисията им става основен приоритет, който понякога води до мания. Колкото повече новата душа навлиза в тялото тя започва да вижда нещата от нивото на своето по-високо съзнание и ще си спомни как да получи достъп до способностите на своето шесто чувство. По време на душевното преплитане двете души започват да вибрират като една енергия. Обикновено по-високата същност постепенно заема тялото все повече и повече от старата душа, докато се приготвят за пълната промяна на съзнанието.
Много от душите идващи тук за размяна са свързани с по-високите нива на съзнание и бързо се научават как да носят информация и светлина за човечеството. Те обикновено стават лечители, писатели, учители по духовни, езотерични или метафизични теми. Тяхната основна цел е да помогнат на човечеството, като му дадат необходимата информация за промяната към по-добро.
На ниво взаимоотношения може да бъде трудно общуването с човек, който има различни нива на вибрации. Това може да е проблем в отношенията между партньорите, но може и да помогне на другия партньор да вибрира с по-висока честота, за да съжителстват в една по-висока духовна връзка. На ниво приятелство много от старите приятели ще бъдат загубени, но за сметка на това ще се създадат нови приятелства.

Видове влизащи души

Влизащитe души идват от различни места, измерения, вибрационни нива и категории. На планетарно ниво те могат да идват от Плеадите, Сириус, Арктур и т.н. От йерархично ниво те могат да бъдат от Ангелското царство или Христовото съзнание и определено са тук, за да помогнат на планетата и нейните обитатели да достигнат до по-високите светове.

Как да помогнем на влизащите души

Влизащите души са чужденци в чужда земя и се нуждаят от всякакъв вид подкрепа. Комуникацията обикновено е трудна, но трябва да бъде насърчавана. Те често се самоизолират и това може да доведе до т.н. синдром на „животно в клетка”. Понякога те се чувстват потиснати от факта, че са хванати в капана на едно непознато тяло и имат нужда от отдушник на тези емоции. Признаването на нуждата от такъв отдушник е полезно и спомага за напредъка  и адаптацията на влизащите души към социалните вярвания и обичаи.
Влизащите души могат да бъдат прекалено чувствителни. Те идват от светове с много по-високи вибрации и им е трудно да се приспособят към суровата реалност и крайната поляризация на настоящето. Те трябва да бъдат предпазени от тези негативни енергии, като им се позволи да бъдат изразени и освободени посредством човешкото емоционално тяло.
Повечето влизащи души идват от измерения или вибрации, където не присъства страх. Те идват тук, за да помогнат на човечеството да замени този страх с мир и любов.Тяхната мисия е да помогнат на хората да преодолеят пропастта между себе си и по-високите измерения.
Най-добрата подкрепа, която можете да дадете на тези души е да приемете безусловната им любов.

Рейтинг:
4.7/5 на базата на 15 оценки

Отзиви

Дете Индиго

Няма размяна на души ,но има обсебване и точка по въпроса.

Георги Петров

Това описание, за размяна на души е вярно, само частично. Единственият начин при който се случва размяна на душите, е НАСИЛСТВЕН. Този процес, се извършва единствено от души на рептили, при катастрофа или тешка болест, когато Човекът изпадне в безсъзнание, при което душата (ДУХЪТ), на рептила, истласква духът на Човека и (ОБСЕБВА) тялото. По този начин, Рептилите живеят хиляди години в човешка форма, подменяйки телата си. Всичко останало за договорено размяна на душите (ДУХОВЕТЕ), е нечия фантазия. - Езотерик.

Рут
Това е напълно вярно, но не е всеки ден, спокойно хора. Има договор, така че всичко е точно.Най-голямата подкрепа, разбира се, е от Ангела Хранител, само го помолете.
Земен човек
Трудно е да убедиш някого в истината.Почти невъзможно е.Повечето хора вяртат,когато им казваш лъжи.Може би,прекалено много хората са били лъгани и не им се вярва,когато се зблъскват с фактите и истината за света,в който живеем.
Дете Кристал
Ако престанете да сте толкова прости, да се ограничавате по такъв начин и ако приемете тази информация и вашето съзнание ще се пробуди и ще стане нещо от вас, а не само да сте част от Консуматорите. :)
Виж още отзиви
Коментирай
loading...