PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Духовни закони за живота

Как да използваме Закона на Привличането

Законът на привличането гласи, че всяко положително или отрицателно събитие, което ни се случва, всъщност е привлечено от самите нас. Например близък приятел ви дава пари назаем, когато се нуждаете от тях. Вие всъщност привличате това, без да осъзнавате, че използвате закона на привличането. Ако например през деня имате тежки моменти в училище или на работното място, това също е свързано със закона на привличането и зависи от вас. Този закон е валиден всеки ден и всяка секунда. Той оказва въздействие върху вас, дори докато четете тази статия. Законът се състои от три основни стъпки – ПОИСКАЙ, ВЯРВАЙ, ПОЛУЧИ. Целта на настоящата статия е да разбие тези три стъпки на действия, които трябва да извършите.

1. Отпуснете съзнанието си – Почнете да медитирате всеки ден, за около 5-10 минути. Така ще увеличите силата на мозъка си и съзнанието ви ще се наслаждава на едно приятно и отпуснато състояние. Тази стъпка не е задължителна, но е препоръчителна.

2. Решете какво искате и когато го направите не се колебайте – Не забравяйте, че можете да изпращате желания на Вселената, която е създадена от мисъл и следователно отговаря на мислите. Трябва да знаете точно какво искате. Ако не сте сигурни Вселената ще ви изпрати неясни честоти и ще се получат нежелани резултати. Затова трябва да бъде нещо, за което имате силен ентусиазъм.

3. Помолете Вселената за това, което желаете – визуализирайте това което желаете и го изпратете на Вселената, и тя със сигурност ще ви отговори. Представяйте си, че нещата, които желаете са вече ваши. Колкото по-детайлна е визуализацията ви, толкова по-добри резултати ще постигнете. Ако например някой човек ви привлича силно си представяйте как се разхождате с него, държите се за ръце, галите лицето му, целувате го. Същото важи и за материалните неща. Ако например сте си харесали нова кола си представете как стоите зад волана, превключвате скоростите и се наслаждавате на пътя.

4. Водете си списък с желанията – Започнете изречението с „Аз съм толкова щастлив и благодарен, че сега....“ и довършете като кажете на Вселената какво желаете. Напишете го в сегашно време, все едно, че вече го имате. Всеки ден, докато желанието ви се сбъдне затваряйте очи и си представяйте, че се случва точно в този момент.

5. Усетете го – Усетете начина по който бихте се чувствали, когато желанието ви се сбъдне. Трябва да действате, говорите и мислите все едно се случва точно сега. Това всъщност е най-важната и мощна стъпка в използването на закона на привличането. По този начин вие не се чувствате все едно се нуждаете от това нещо, а все едно, че вече го притежавате. Вселената ще усети тези ваши мисли и в крайна сметка вашите желания ще се проявят физически.

6. Покажете благодарност – Записвайте си всички неща, които получавате от Вселената и бъдете благодарни за всичко. Вселената прави толкова много неща за нас. Показването на благодарност ще съдейства за това още повече положителни неща да бъдат привлечени към живота ви. Показването на благодарност ще даде тласък на Вселената да изпълни вашите желания по-бързо.

7. Доверете се на Вселената – Представете си едно друго измерение, което е точно като реалния свят, но всичко което си пожелаете се сбъдва на мига. Вижте себе си в това измерение. Не търсете това, което искате, точно тук хората се объркват най-много. Ако постоянно търсите това, което искате, вие все едно казвате на Вселената, че го нямате и ще го привлечете....., но няма да го имате. Бъдете търпеливи. Не се разстройвайте, когато нещата не се случват веднага. Не пресилвайте нещата, оставете Вселената да направи всичко за вас. Когато се тормозите с въпроси от рода на: „Как ще се случи всичко това?“ вие показвате липса на вяра и все едно задължавате Вселената да направи нещо. Не забравяйте, че тя има много по-големи знания и сила от човешките същества.

Съвети свързани със Закона на Привличането

  • Ако реалността не ви харесва, опитайте се да не мислите прекалено много за нея. Повечето хора обръщат внимание на моментното си състояние и по този начин привличат едни и същи неща в живота си. Съсредоточете се върху това, което искате, а не върху това, което преживявате и резултатите няма да закъснеят.
  • Ако дадено събитие ви прави много щастливи и искате да привлечете още от него в живота си се опитайте да си спомните вътрешната емоция, която сте изпитали. Това ще възпроизведе вибрационната енергия, която сте почувствали в радостния миг и ще помогне за това да го привлечете отново.
  • Фокусирайте се колкото е възможно повече върху това което искате, а не върху това, което не искате. Например ако сте ядосани или разстроени от някой от военните конфликти днес, опитайте се да мислите за мира, а не срещу войната. Мислите за мира са свързани с позитивните неща, които той носи. Мислите срещу войната ще ви насочат към разрушенията и страданията, които тя носи.
  • Добрите чувства носят добра реалност. Правете каквото трябва, за да се чувствате добре. Пуснете любимата си песен, забавлявайте се с домашния си любимец, мислете за любимия човек или неща, които ви правят щастливи. Просто затворете очи и си ги представете.
  • Най-добре е да се съсредоточите само върху едно желание в даден момент.
  • В началото може да отнеме доста време, докато се постигне някакъв положителен резултат. Това не бива да ви отчайва с течение на времето ще се усъвършенствате и нещата ще се случват по-бързо.
  • Започнете с желания, които са по-лесни за изпълнение. По-този начин ще засилите своята вяра и последващите желания ще се сбъдват по-лесно. 

Какво не трябва да правите, за да действа Закона на Привличането 

  • Когато имате някакво желание, например да имате нов велосипед не си повтаряйте постоянно, че искате колело. Вместо това си представете как го карате. Ако изпитате някакви съмнения бързо променете мислите си към нещо позитивно. 
  • Не използвайте отрицателни термини, като „Не“, „Няма“, „Вън“ и други подобни да изпълват мислите ви. Ако например имате дългове не мислете за тях. Вместо това си повтаряйте, че сте щастлив и разполагате с достатъчно пари. 
  • Ако постоянно се притеснявате за лошите неща, които ви се случват или отрицателните резултати, тогава вие използвате закона на привличането срещу себе си. Когато се притеснявате вие прилагате всички стъпки описани по-горе, но в негативен план. По този начин вие визуализирате отрицателните резултати и в резултат ще получите още от тях. Спрете да се притеснявате и се доверете на Вселената. 
  • Внимавайте какво си пожелавате, защото можете да го получите. Този закон е толкова мощен, че можете да получите това което пожелаете веднага, без никакво предупреждение. Запомнете, че този закон може да бъде използван за създаване на нещо положително или за унищожение. 
  • Не можете да използвате закона за привличането, за да контролирате други хора. Например ако искате да се видите със стар приятел не трябва да си мислите: „Искам той/тя да се появи на вратата ми“. Вместо това си представете как се разхождате по улицата и се срещате.
Рейтинг:
4.2/5 на базата на 11 оценки

Отзиви

Chris Foy
СТРАХОТНА НОВИНА: ИМЕТО МИ Е КРИС ФОЙ, ТОЛКОВА СЧАСТЛИВАМ, ЧЕ МОЯТА СЪПРУГА МИ СЕ ВРЪЩА. ТЯ СЕГА ОБИЧА И САМА МЕ УВАЖАВА. НИЩО Я ПИТАМ, ЧЕ ТОЙ ПРАВИ. ВСИЧКО БЛАГОДАРЯ НА Д-Р ОГУНДЕЛЕ, ГОЛЯМИЯТ МАГАЗИН. ТОЗИ ЧОВЕК Е НАЙ-ДОБРИЯТ И ПРАВИЛЕН НАПРЕД МАЛОГОЛИВ КАСТЪР, КОЙТО ВИ КАЗВА ИСТИНАТА И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ РЕЗУЛТАТ ПОД 24 ЧАСА, МОЩЕН Е Д-Р ОГУНДЕЛЕ Е МНОГО ДОСТОЯНЕН ЧОВЕК, КАЗВАХ му, ВИНАГИ ЩЕ СПОДЕЛЯ МОЯТЕ СВИДЕТЕЛСТВА, ЗАЩО ТОВА СПОДЕЛЯМ ТУК. АКО ВАС СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ ВАШАТА ЛЮБОВ, ИЛИ ИМАТЕ ЛИЧНИ ЖИВОТНИ ПРОБЛЕМИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДР. OGUNDELE НА ЧАТ ЧАЙНО ИЛИ VIBER: +27638836445. Имейл: OGUNDELETEMPLEOFSOLUTION(AT)GMAIL.COM
Rita Berry
МОЩНИ ПРОДАВА: СПОДЕЛЯМ ТОВА ИЗПИТВАНЕ НА ВСИЧКИ, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ В СВЪРЗВАНЕТО СИ, МАРИА ИЛИ ЛИЧНИЯТ ЖИВОТ, ЗАЩОТО ИМА РЕШЕНИЕ. МОИТЕ ИМЕТА Е РИТА БЕРИ, МОЯТ ХУБАНД НАЛЯВА МЕН И НАШИТЕ 2 ДЕЦА ЗА ДРУГА ЖЕНА ЗА 3 ГОДИНИ. ОПИТАХ СЕ СИЛНО САМО ЗА ДЕЦАТА СИ, НО НЕ МОГА ДА КОНТРОЛИРАМ БОЛКИТЕ, КОИТО МЪЧАТ СЪРЦЕТО МИ. Бях болна и объркан, аз се нуждаех от помощ, така че аз дадох проучване в интернет и дадох форум, където видях добрата работа на DR OGUNDELE, страхотен разпръснат кастител, който е помогнал на хората преди това. КОНТАКТИХ НЕГО И НЕГО ПРЕСТАВЛЯВА СЕ ПРЕПРАТИ ЗА МЕН, ДА СЕ СУПРИЗИ СЛЕД 24 ЧАСА, МОЯТА ХУБАНДА ИЗГЛЕЖДА ДОМА И ИСКА ИЗПОЛЗВАНЕ ЗА МОЯТА ЗАБАВЛЕНИЕ, ДР ОГУНДЕЛЕ Е МОЖЕН ЧОВЕК И НЕГО СПРЕЩАЕ СЕ ХАРМЕС, АКО ТРЯБВА ДА ПОМОГНЕТЕ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ СЪВЕТЕТЕ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НЕГО ВРЕМЕ НА КАКВОТО СЕ ИЛИ ВИБАТА: +27638836445. Д-р ОГУНДЕЛЕ Е ИСТИНСКИ, БЛАГОДАРИМ ДА МИ ПОМОЩ.
michelle
Съпругът ми се върна при мен след помощта на свещеник кала след 48 часа, той се специализира в излекуването на всички видове заболявания и съгласува всички въпроси във всякакъв вид отношения или домашни проблеми, до които можете да стигнете до него чрез lovetemple0001
AHMED SEBAYDIN
ZAKONNA NA PREVLICHENE TO NAISTINA RABOTI MN SILNO VQRVAI TE V TOVA I SHTE USPEE TE V JIVOTA SI
pomolete vselenata... pochitaite vselenata 4isto ezi4estvo, Tvorecut se izmestva s tvarta, VSEVISHNIQT BOG se izmestva ot bezlika vselena
Виж още отзиви
Коментирай
loading...