Защо законът на привличането не действа при много хора и как да го накарате да работи за вас?

Защо законът на привличането не действа при много хора и как да го накарате да работи за вас?

Защо толкова много хора не вярват в Закона на Привличането? Какво бихте искали да се сбъдне, ако можехте да си пожелаете всичко, което иска сърцето ви?

Желания, отклонения, последици

Мислили ли сте как би се променил живота ви, ако се сбъдваше всичко, което си пожелаете? Звучи много примамливо, но трябва да помислите за последствията, отклоненията и възможните резултати, при използването на Закона на Привличането.

Всички сме чували поговорката: „Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне!“ Тази поговорка може да се обясни и посредством мисълта на Ралф Уолдо Емерсън: „За всяко нещо, което печелите, губите нещо друго!“

Какво би било ако...

Представете си например, че имате възможност да влезете в петото измерение, но не знаете кой може да ви последва, например приятели, семейство, любим човек, деца. Ако трябва да вземете това решение точно сега, какво бихте избрали?

За всичко, което печелите, губите нещо друго. Ако сте решили да влезете в петото измерение има голяма вероятност някои от близките ви да не ви последват.

Както Джим Кери веднъж каза: „Надявам се всеки да стане богат и известен и да има всичко за което някога си е мечтаел. Така хората ще разберат, че не това е най-хубавото, което може да ви се случи.“

Правете каквото искате

Отговора, както винаги, се намира вътре във вас и вие трябва да приемете последиците, свързани с вашите решения. За съжаление ние се съсредоточаваме върху нещата, които искаме, без да осъзнаваме, че ще се променим завинаги.

Алистър Кроули е известен с думите: „Прави каквото щеш“. С други думи нашата истинска воля ще изрази това, което желаем най-много, независимо дали то е нещо добро или лошо. Много от мислите ни са подсъзнателни и се проявяват несъзнателно.

Защо Законът на Привличането не сработва при повечето хора?

Дори ако използвате мантри и се убеждавате вътрешно в нещо, това което ще се прояви в крайна сметка са вашите истински вярвания.

Например, ако се надявате да привлечете богатство и изобилие, но подсъзнанието ви продължава да се фокусира върху нещата които ви липсват, то ще привлечете не богатство, а още неща, които да ви липсват. В този случай вие не получавате това, което желаете, а напротив продължавате да обременявате подсъзнанието си с неща на които не обръщате необходимото внимание. Това е основната причина, поради която Законът на Привличането не действа при повечето хора.

Как да направите така, че Закона на Привличането да работи вас?

Благодарение на водещите медии, рекламите и стреса от ежедневието, нашите умове са настроени да живеят в страх или липса на изобилие. Тези мисли и чувства често остават скрити в нашето подсъзнание, което засилва допълнително страховете или липсата на изобилие.

Ключът за преодоляването на тази ситуация е да се настроите и твърдо да вярвате на постоянните си позитивни убеждения. Преди всичко трябва да спрете разпространението и да ограничите влиянието на страховете и съмненията, които изпитвате в момента.

За повечето хора това е много трудна задача. Изисква се много силно съзнание, за да се справите с всяко едно предизвикателство.

Един лесен начин да използвате убежденията е като си ги записвате на лист всеки ден по 10 пъти. Може да ги изкажете и силно на глас, това също помага. Най-важното е да вярвате повече от всичко в това, което искате да ви се сбъдне.

Може да отидете и още една крачка по-напред, като правите положителни убеждения за цялата планета. Например: „Всички ние живеем в изобилие, просперитет и добро здраве!“. Няма ограничения в това което искате да ви се сбъдне, затова помогнете на света да стане един по-добър дом за всички нас.

Забравете за извиненията 

Най-лесно е да се каже: „Законът на Привличането не действа“ или „Законът на Привличането е поредната тъпотия на New Age хората“, но по света има хиляди, хиляди хора, които могат да потвърдят, че Законът на Привличането наистина работи.

Съзнанието и мислите ви са много по-мощни, отколкото си представяте. Ето защо е изключително важно да се свързвате с колкото е възможно повече единомишленици и да се въздържате от гледането на телевизия.

Повярвайте в себе си и почнете да сбъдвате желания от вас живот!

4.1, 15 гласа
прегледи 25088

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Защо законът на привличането не действа при много хора и как да го накарате да работи за вас?

 1. 1.

  Вярвам в закона защото имам всичко което ми е нужно, благодарение на него

 2. 2.

  Глупости на търкалета....

 3. 3.

  Анонимен, всеки има всичко, което му е необходимо.Както бедните, така и богатите имат всичко,което им е нужно.Просто при едни хора нуждите са пи-малки, а при други по-големи.Но и в двата случая всеки има само това, което му е нужно.

 4. 4.

  Законът на привличането действа безотказно! Казвам го от личен опит!

 5. 5.

  При мен си работи отлично, но аз знам какво искам. Когато искам нещо го искам с цел от моето желание да имат добра полза повече хора. Когато искам нещо специално за себе си искам нещо, което ще ме обогати духовно, което ще ми даде повече опитност. Страданието, че ми липсва нещо ми помога да го получа. Не искам нещо, което вече имам, а искам същото, но по-голямо или по-скъпо, или по-красиво и т.н. Трябва да се научите какво да искате.

 6. 6.

  Не искам нещо, което вече имам, не искам същото, но по-голямо или по-скъпо, или по-красиво и т.н. Трябва да се научите какво да искате.

 7. 7.

  Когато напълно се отървете дори и от най-малкото съмнение дали го искате или не тогава започва да работи. Дори финните колебания са пречка за това да заработи. Трябва да се замислите нещата, които ги искате дали наистина това са желанията ви дълбоко от душата или са прищявки.

 8. 8.

  ''Да бъда или да не бъда''..ха..ха''ИСКАЙ,ВЯРВАЙ,ОЧАКВАЙ''..''Ред в Хаосът''.....''УМЪТ Е КАТО ПАЛАВА МАЙМУНКА...''.Дерзайте...

Подобни статии

Промените на Земята

Промените на Земята

Поздрави от Орин! Вие навлизате в едно драматично и вълнуващо време. Има една енергийна вълна, коят...

Бъдете вашият Висш Аз

Бъдете вашият Висш Аз

Когато израствате духовно, вие сте на едно чудесно пътуване към себеоткриване. Постепенно ще разбере...

За Орин

За Орин

Саная: Орин е нематериално лице, с което се свързвам, благодарение на съзнателно канализиране. Усеща...