PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Законът за енергията

Законът за енергията

  1. Законът за енергията
  2. Усещането за енергията
  3. Да влезем в резонанс с намеренията
  4. Енергийното поле около нас
  5. Да разгърнем собствения си потенциал

Енергийното поле около нас

Всичко, което ви заобикаля, притежава енергийно поле. Ще установите, че след разговор с някои хора винаги сте уморени. При други напротив се чувствате заредени с енергия. Има енергийни полета, които ви отнемат от силите и енергийни полета, които ви зареждат със енергия. Гледайте да се обграждате с все повече и да създавате все повече енергийни полета (в интимните си партньорства, дейността си, жилището си), които да ви зареждат със сили.

Когато влезем в дадено помещение, или се чувстваме добре или не. Когато срещнем човек, той или ни е симпатичен или не.

Това означава, че непрекъснато улавяме енергии и реагираме на тях. Като осъзнаете това, можете съзнателно да променяте енергии и по този начин събития: във всеки момент и във всяка желана от вас посока.

Като насочвам вниманието си към нещо, поемам неговата енергия в моята битност. По този начин моята енергия се променя. Ето защо е важно да внимавам, към какво насочвам съзнанието си, какви енергийни вибрации поемам по този начин в енергийното си поле. Към това се числи и това, което гледам по телевизията, което чета, с кого общувам, какво ям. Всичко променя моята енергия. Или се замислете поне веднъж за това, до какви последствия води това да изядеш приготвената с много любов храна по време на вечерните новини. При това заедно с храната „изяждате" енергийно и новините - и това често трудно се смила!

Понякога усещаме, че казаното от другия не е истина, макар че всъщност изобщо не можем да го знаем. И въпреки това е така. Енергийно сме го доловили като лъжа. Само че обикновено не вярваме на собствените си възприятия. По късно си казваме: „Да бях послушал вътрешния си глас!" (или стомаха си, или сърцето си – както и да формулирате това енергийно възприятие).

От значение е да се научим, отново да долавяме нашите възприятия. Да възприемаме това, което наистина възприемаме, и да му се доверяваме. Това е действителността зад привидното (напр. лъжата зад думите), което определя всички обстоятелства, което създава реалността.

Всички информации са запечатани в енергийното поле на всеки човек и всяко нещо и по всяко време може да бъде извикано от паметта, както това, което някога е било, така даже и това, което тепърва ще бъде. По този начин е възможно дори припомняне на бъдещето.

Можем да възприемем даже всичко това едновременно: Как е било, как е сега и какво развитие ще претърпи? По този начин мога да открия на какво енергийно ниво е причината за някаква болест, която би се проявила в бъдеще. Така мога да прилагам разчитане на енергии като здравна профилактика или като „изкореняване на плевелите" на бъдещето. Мога да приведа енергията отново в хармония и изобщо да не допусна да се случи нежеланото.

Рейтинг:
4.3/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Ludnicata Tarsi Talanti
http://books.ekipirane.com/50-%d0%bd%d0%be%d0%b1%d0%b5%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%bb%d0%b0%d1%83%d1%80%d0%b5%d0%b0%d1%82%d0%b8/%d1%83%d0%b2%d0%be%d0%b4/
Няма племе без религия.
Ludnucata Tarsi Talanti
Ateist ако Бог не съществува, то тогава ти не си душевно създание .
Ateist
Abe molq te Anonimen stiga s tozi Bog toi ne sushtestvyva
той
Много общи приказки.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...