PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Духовни закони за живота

Законът на Привличането и приятелите - 4 качества, които да търсите в тях

Приятелите с които сме заобиколени играят много важна роля, когато става въпрос за прилагане на Закона на Привличането. Нашият живот е това което мислим, говорим и вършим. Всеки един от нас прекарва много време в разговори и вършене на разни неща с приятели. Също така ние често си мислим за тях, когато не са наоколо. Поради този факт вибрационната ни енергия се доближава много до тяхната.

Затова, ако се срещате с хора, които са вдъхновяващи и с позитивно мислене, това до голяма степен ще се отрази и на вас. Техните високи вибрации ще се свържат с вас и ще бъде много по-лесно да изживеете живота на мечтите си.

Някои хора пренебрегват връзката между Закона на Привличането и приятелите си. Получава се следната ситуация, много хора са готови да повишат своите вибрации, но са заобиколени от негативно настроени хора и несъзнателно абсорбират тяхната по-ниска вибрационна енергия. Това може да не е много голям проблем, ако само периодично прекарвате време с негативни хора. Ако обаче по-голяма част от приятелите ви са отрицателно настроени, вибрационната енергия ще намалее значително.

Ще ви разкрием някои от качествата, които трябва да търсите в своите приятели, за да повишите вибрациите си. Дори ако те не знаят или не вярват в Закона на Привличането, притежавайки тези качества те несъзнателно са го овладели. Ето за какво трябва да се оглеждате:

1. Да говорят позитивно – Думите са много мощно средство за повишаване на вибрациите. Това, което говорим и слушаме, влияе до голяма степен и на разбиранията ни за света. Заобиколете се с хора, които вярват в неограничените възможности, вместо хора, които постоянно си поставят някакви ограничения. Това ще ви помогне да повярвате, че можете да направите всичко. Прекарвайте повече време с хора, които казват често „Аз мога“, а не с такива, които казват „Аз не мога“.

2. Да знаят как да подкрепят другите хора – Много хора днес ненавиждат успеха на другите. Когато някой пренебрегва или омаловажава постиженията на другите, значи неговите вибрации се понижават. Хората с високи вибрации се чувстват истински щастливи за успехите на другите, защото вярват, че това, което е най-добре за всички е най-добре и за тях. Те не само ще ви накарат да се чувствате щастливи от успехите, но и ще ви научат да бъдете по-състрадателни и любящи.

3. Да имат големи мечти – Ако обкръжението ви е съставено от хора, които не поставят граници на мечтите си е много вероятно и вие да се заразите от тази приятна „болест“. Колкото по-екстравагантни и нереалистични изглеждат мечтите им, толкова по-добре, защото това означава, че те имат вяра в почти всичко.

4. Да са любящи и нежни – Любовта е емоцията с най-висока вибрация. Хората, които редовно се усмихват, прегръщат и целуват, излъчват по-висока вибрационна честота. Високите вибрации се предават много лесно, затова търсете и се привързвайте към любящи и нежни хора.

Прекарваме много време с приятелите си и поради това те оказват голямо влияние върху нашата вибрационна енергия. Търсете приятели, които са позитивни, подкрепящи, любящи и с необятни мечти, защото тяхната положителна енергия ще ви помогне да овладеете Закона на Привличането.

Вие сте отражение на приятелите, които имате!

Рейтинг:
4.8/5 на базата на 8 оценки

Отзиви

Маринова
Всеки има свободна воля и избира в какво да вярва .Това ,което за едни е нищо за някои може да е всичко и обратно .
Tedi
A tezi kachestva v semeinite priqteli li da gi tyrsim?Zashtoto togava spored men shte si navlechete negativni VIBRACII ot tehnite polovinki!
Без съмнение има много нормални хора постигнали много в живота. Всеки се стреми към различни неща. Някои искат материални неща, други власт, трети уважение, любов, семейство и т.н. Това, което за теб е постижение за друг е без значение и обратно.
Prostak
Ха ха ха хаа, абе никой ли не може да чете и да мисли какво чете....Цялата тъпа и лирическа статиика обяснява как да се свързваме с хора който са вечно нахилени и позитивни, някъде да пише в нея че освен лудите нахилени мечататели, има много реални хора който са постигнали много неща в живота си, ПОСТИГНАЛИ, подчертавам, ане само мислели да постигнат и мечтали да постигнат. Просто позитивни луди отчаяни мозъци, без път и цел и умение да направят нещо за себе си и околните, НАПРАВЯТ, в реално изражение, а не целувки прегръдки и раздаване на светлина. Мъка мъкаааа!
светлина
А какво да правим ако родителите са негативни ?Много е трудно, особено като си едно дете и ги обичаш!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...