Законът на Привличането и приятелите - 4 качества, които да търсите в тях

Законът на Привличането и приятелите - 4 качества, които да търсите в тях

Приятелите с които сме заобиколени играят много важна роля, когато става въпрос за прилагане на Закона на Привличането. Нашият живот е това което мислим, говорим и вършим. Всеки един от нас прекарва много време в разговори и вършене на разни неща с приятели. Също така ние често си мислим за тях, когато не са наоколо. Поради този факт вибрационната ни енергия се доближава много до тяхната.

Затова, ако се срещате с хора, които са вдъхновяващи и с позитивно мислене, това до голяма степен ще се отрази и на вас. Техните високи вибрации ще се свържат с вас и ще бъде много по-лесно да изживеете живота на мечтите си.

Някои хора пренебрегват връзката между Закона на Привличането и приятелите си. Получава се следната ситуация, много хора са готови да повишат своите вибрации, но са заобиколени от негативно настроени хора и несъзнателно абсорбират тяхната по-ниска вибрационна енергия. Това може да не е много голям проблем, ако само периодично прекарвате време с негативни хора. Ако обаче по-голяма част от приятелите ви са отрицателно настроени, вибрационната енергия ще намалее значително.

Ще ви разкрием някои от качествата, които трябва да търсите в своите приятели, за да повишите вибрациите си. Дори ако те не знаят или не вярват в Закона на Привличането, притежавайки тези качества те несъзнателно са го овладели. Ето за какво трябва да се оглеждате:

1. Да говорят позитивно – Думите са много мощно средство за повишаване на вибрациите. Това, което говорим и слушаме, влияе до голяма степен и на разбиранията ни за света. Заобиколете се с хора, които вярват в неограничените възможности, вместо хора, които постоянно си поставят някакви ограничения. Това ще ви помогне да повярвате, че можете да направите всичко. Прекарвайте повече време с хора, които казват често „Аз мога“, а не с такива, които казват „Аз не мога“.

2. Да знаят как да подкрепят другите хора – Много хора днес ненавиждат успеха на другите. Когато някой пренебрегва или омаловажава постиженията на другите, значи неговите вибрации се понижават. Хората с високи вибрации се чувстват истински щастливи за успехите на другите, защото вярват, че това, което е най-добре за всички е най-добре и за тях. Те не само ще ви накарат да се чувствате щастливи от успехите, но и ще ви научат да бъдете по-състрадателни и любящи.

3. Да имат големи мечти – Ако обкръжението ви е съставено от хора, които не поставят граници на мечтите си е много вероятно и вие да се заразите от тази приятна „болест“. Колкото по-екстравагантни и нереалистични изглеждат мечтите им, толкова по-добре, защото това означава, че те имат вяра в почти всичко.

4. Да са любящи и нежни – Любовта е емоцията с най-висока вибрация. Хората, които редовно се усмихват, прегръщат и целуват, излъчват по-висока вибрационна честота. Високите вибрации се предават много лесно, затова търсете и се привързвайте към любящи и нежни хора.

Прекарваме много време с приятелите си и поради това те оказват голямо влияние върху нашата вибрационна енергия. Търсете приятели, които са позитивни, подкрепящи, любящи и с необятни мечти, защото тяхната положителна енергия ще ви помогне да овладеете Закона на Привличането.

Вие сте отражение на приятелите, които имате!

4.8, 8 гласа
прегледи 19691

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Законът на Привличането и приятелите - 4 качества, които да търсите в тях

 1. 1.

  да се намерим обични приятели

 2. 2.

  Добър приятел е дар от Господа.

 3. 3.

  А какво да правим ако родителите са негативни ?Много е трудно, особено като си едно дете и ги обичаш!

 4. 4.

  Ха ха ха хаа, абе никой ли не може да чете и да мисли какво чете....Цялата тъпа и лирическа статиика обяснява как да се свързваме с хора който са вечно нахилени и позитивни, някъде да пише в нея че освен лудите нахилени мечататели, има много реални хора който са постигнали много неща в живота си, ПОСТИГНАЛИ, подчертавам, ане само мислели да постигнат и мечтали да постигнат. Просто позитивни луди отчаяни мозъци, без път и цел и умение да направят нещо за себе си и околните, НАПРАВЯТ, в реално изражение, а не целувки прегръдки и раздаване на светлина. Мъка мъкаааа!

 5. 5.

  Без съмнение има много нормални хора постигнали много в живота. Всеки се стреми към различни неща. Някои искат материални неща, други власт, трети уважение, любов, семейство и т.н. Това, което за теб е постижение за друг е без значение и обратно.

 6. 6.

  A tezi kachestva v semeinite priqteli li da gi tyrsim?Zashtoto togava spored men shte si navlechete negativni VIBRACII ot tehnite polovinki!

Подобни статии

Законът за мисленето

Законът за мисленето

Всяка една мисъл променя нашата съдба, причинява успех или неудача, болест или здраве, страдание или...

Законът за въображението

Законът за въображението

Всяка образна представа, която ни изпълва, се стреми да се реализира. Ако при това една на друга се ...

Законът за съдбата

Законът за съдбата

Човек има свободата на избора. Обаче обратната страна на тази свобода е сблъсъка с последиците от со...

Законът за щастието

Законът за щастието

Нищо, което можем да притежаваме в света извън нас, не ни прави истински щастливи. Човек не може да ...