PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Станете вашият Висш Аз

Духовното израстване на хората води света към желаната положителна промяна

Човечеството навлиза в един нов етап на духовно пробуждане, който набира все по-голяма скорост. Хората се пробуждат и се изправят срещу най-големите си страхове. Те се коренят в подсъзнанието, което винаги ни носи пречки и страхове, за да можем да израстем духовно, докато ги преодоляваме.

В рамките на тази промяна на съзнанието се появява един нов начин на мислене, което повече не може да бъде заключено в кутията на конвенционалните мъдрости и реториката предназначена за промиване на мозъци. Това е част от голямото пробуждане.

Отначало може да започнете да търсите сами своите собствени вътрешни истини, които с напредване на пробуждането се превръщат в неразделна част от живота. Повечето хора започнали своето духовно пътуване предпочитат да не обсъждат своите нови открития и опасения с приятели, поради страх, че ще станат жертва на подигравки. Това обаче е много погрешно решение, защото попада в категорията на „груповото мислене“, а това са същите психологически тестове за съответствие, описани в експеримента за конформизъм на Аш.

Все по-ясно започваме да осъзнаваме, че почти всички наши мисли са били култивирани от обществото, първо в училище, чрез учебниците, а след това от мейнстрийм медиите, които ни диктуват как да се държим, какво да ядем, как да се обличаме и т.н. Ако проследим собствеността на мейнстрийм медиите ще открием, че те се ръководят предимно от Ционистките лидери. Ционистите оказват много голямо въздействие и върху образователната система. Поради това в учебниците по история няма как да научите, че дядото на Джордж Буш – младши, Прескът Буш е финансирал и двете воюващи страни по време на Втората световна война. Защо? Защото Ционистите имат план, който развиват в продължение на много, много години. Те целят хората да са постоянно в състояние на презадоволяване и превъзбуда.

Затова хората, които са започнали своето духовно израстване гледат с досада на изрази от рода на:

„Гледа ли снощи Денсинг Старс?“
„Виж какъв нов смартфон си купих.“
„Чу ли най-новата клюка за Азис“

Как това ще помогне на вашия духовен растеж? Как това ще ви направи по-добър човек? Как това ще помогне на света да реши настоящите си проблеми?

Начални етапи на духовното пробуждане

Много хора започват своето духовно израстване търсейки истината. Като например: Kакво всъщност се случи на 11-ти септември? Какви са тези странни линии в небето, които оставят самолетите напоследък? Какво представляват тайните общества (Билдерберг, масоните, затворената общност „Череп и кости“, Бохемската гора) и други теории на конспирацията.

На теориите на конспирацията винаги се гледа отрицателно, най-вече от мейнстрийм медиите. Сигурно се досещате защо това е така. Търсенето на истината ще ви отведе право на пътя на духовното израстване. Всичко, което се случва в момента в политиката и религията води до едно още по-голямо пробуждане, благодарение на истината, която ни води до следващото, по-високо ниво на духовност.

Егото остава все повече на заден план, тъй като се научаваме как да контролираме нашите материални желания. Започваме да правим все повече положителни промени в живота си. Понякога се изправяме и срещу това от което се страхуваме най-много – раздялата с партньор, напускането на работа или прекратяване на отношенията с дългогодишен приятел, просто защото отсрещната страна не разбира промяната в поведението ни.

Понякога ви се струва, че Вселената ви е обърнала гръб и изобщо не се интересува от вас. След време обаче, гледайки назад към трудностите през които сте минали, осъзнавате, че това всъщност са възможности, предоставени от Вселената. Вие трябва да преодолеете тези трудности, защото точно те са пътя към духовно израстване.

Това става като започнете да се обграждате с единомислещи хора, които имат виждания сходни на вашите и желаят един по-добър и справедлив свят за всички нас. Много от тези хора са влезли в живота ви, благодарение на Закона на Привличането.

Признаци за напреднал етап на духовно пробуждане

  • Започвате открито да говорите с всички по духовните въпроси. Ако имате Facebook, стената ви се запълва с духовни и метафизични цитати, линкове и видео клипове. Вече не поствате тривиалните неща свързани с егото и материализма.
  • Сърцето ви е изпълнено с Любов към всички живи същества, включително растенията и животните.
  • Започвате да обръщате все по-малко внимание на политическата реторика. Повечето световни лидери не ги е грижа за вас. От вас зависи да бъдете промяната, която искате да видите в този свят.
  • Имате по-голямо разбиране за природата и нейните елементи.
  • Ставате все по-осъзнати за това какво ядете и пиете и как то се отразява на вашата ДНК.
  • Осъзнавате каква е целта на живота ви.
  • Започвате да проявявате потиснати и нови метафизически способности.
  • Благодарение на медитацията и размислите сте все по-наясно с тялото си, откогато и да било.
  • Все по-бързо започвате да научавате нови неща.
  • Цялото ви тяло започва да резонира с по-висока вибрация.
  • Сънищата ви стават много положителни и футуристични, защото вече не изпитвате страх на подсъзнателно ниво.
  • Висшия Аз все по напористо ви шепне: „Време е“
  • Ежедневно изпитвате синхроничности, които са признаци на вашето пробуждане. Тези синхроничности могат да включват числени последователности, като 11:11 или намирането на правилното видео или статия в подходящия момент от живота.
  • Времето се ускорява и дните и седмиците започват да текат все по-бързо.
  • Придържате се към вътрешната си истина, точно както Ганди казва: „Дори да сте малцинство от един, истината пак е истина“.

И накрая нещо много важно – няма значение на какъв етап от духовното израстване се намирате, стига да вървите напред и нагоре.

Това е нещо много повече от т.н. „ефект на Барнъм“, при който хората приемат неясни обобщения като истина. Това е реалността. Това е вашето пътуване, насладете му се!

Рейтинг:
4.2/5 на базата на 15 оценки

Отзиви

Егото Палов...егото. Много ти личи приятел!
Omerttta676
Стоян Павлов, остава да укротиш егото( в твоя случай нелепа задача) и си готов
Stoqn pavlov - Sled kato komentirash, chesigi nadzhivql, tova oznachava, chesi preminal tezi dva etapa ot tvoeto izrastvane. Tisi ot horata na koito e dadenost za proumqvane pred ostanalite. I ma hora i nadtova probuzhdane. Nesa malko obache i tezi koito nqmat nikakvo probuzhdane do tozi moment v nikakva nasoka. Chelsyn nqkade za hora marionetki.
Нищо не трябва. Просто живееш. Тръгнеш ли с вятъра. Пътища сееш. Розалия Александрова
Потърси в гугъл: " Когиталност"
Виж още отзиви
Коментирай
loading...