Назад до Дайте възможност на вашето по-висше добро

Дайте възможност на вашето по-висше добро

  1. Дайте възможност на вашето по-висше добро
  2. Позволете на хората да ви дават

Позволете на хората да ви дават

Вие наистина ли сте отворени да получавате любов и добри неща от други хора? Позволете на хората да ви обичат. Получавайте тяхната любов по всички начини, по които те ви я дават.

Хората ви дават любов по начини, по които те искат да я получите. Тяхното даване не винаги може да съвпада с вашата картина на това, което вие искате. Научете се да разпознавате любовта във всички начини, по които тя ви е давана.

Една жена искаше съпругът и да остава в къщи с нея всяка вечер и, когато той не оставаше тя мислеше, че той не я обича. Мъжът често оставаше до късно на работа и беше объркан от това, че тя мисли, че той не я обича. В неговия ум неговата работа през многото часове беше подарък за нея, създавайки едно солидно бъдеще за тях и правейки сигурен техния живот, организиран по един практичен начин. Тя се научи да разбира, че неговата упорита работа е израз на неговата любов. Разбра, че той я обича, но изразява тази любов по един различен начин от този, който тя очаква.

Отворете се да получите вярата, че вие заслужавате дори много повече от това, което можете да си представите, че вие да имате. Ако получите един чек за огромна сума пари от приятел, който е пожелал да ви ги даде, вие ще ги приемете ли свободно? Или ще търсите скрити условия? Сега си представете, че този приятел има безгранично богатство и желае да ви даде, понеже ви обича и няма никакви обвързаности с условия. Бихте ли ги приели? Мислете за своето Висш Аз като за един обичащ приятел с безкрайно богатство, готов да ви даде всичко, което вие сте отворен да получите. Духовно израстване, любов, радост и изобилие - всичко това ви очаква да го приемете в своя живот.

Вие не трябва да се чувствате виновни относно това да получите всичко, което искате - да имате вашата работа в живота и да бъдете щастлив. Отворете се, за да получите, като знаете, че правейки това, вие не отнемате от други, защото По- Висшите Аз на другите хора желаят да им дадат също толкова много, колкото те могат да позволят в техните животи. Вярвайте, че неограничено изобилие съществува за всеки един, защото то съществува. То очаква от тях само да го поискат и да му дадат позволение да дойде в техните животи.

Позволете на хората да бъдат точно такива, каквито искат да бъдат.

Дайте на всички хора във вашия живот позволение да бъдат това, което те искат да бъдат. Когато правите това, вие увеличавате своята способност да обичате и приемете себе си такъв, какъвто сте. Когато вие приемете и обичате себе си, повишавате своите вибрации и привличате повече блага в живота си. Приемете нещата, които не можете да промените и потърсете доброто в тях. Например, ако вземете отпуска и вали през цялото време, докато сте планирали слънчево време, погледнете за подаръците в новите условия. Вместо да оплаквате лошия си късмет, благодарете за всички хубави неща, които дъждовното време и промените, които то създава във вашето разписание ви се дават. Вашият Висш Аз ви води към това изживяване поради някаква причина. Потвърдете, че вселената е съвършена, дори когато не разбирате защо нещата се случват по това време.

Вашият Висш Аз ви обича и иска да ви даде истинско щастие, дълбока, истинска радост и всичката любов, която може да си представите. Разберете, че всеки път получавате нещо, като знаете, че вие заслужавате да го имате и вие сте му позволили да дойде. Когато се научите да позволявате на малките неща в живота ви да се случват, ще се научите да позволите също и на по-големи неща - като вашето духовно израстване, както и живот, изпълнен със смях, изобилие и любов. Колкото повече вие се отваряте към усещанията да допущате и да приемате, че заслужавате, толкова по-бързо ще растете и ще бъдете своето Висш Аз.

Допуснете своето по-висше добро - Медитация 

Целта на тази медитация е да повиши вашата способност да получите любов и енергия от вселената и от вашият Висш Аз и да бъдете способен да си представяте, че всяка област от вашия живот работи съвършено.

Стъпки:

1. Седнете спокойно, поемете дълбоко дъх и си представете, че сте отворили сърцето си да позволи добри неща във вашия живот. Наблюдавайте усещането на получаване на толкова нива, на колкото вие можете. Как се чувства тялото ви, когато вие получавате? Променят ли се вашето дишане или позата ви? Как се чувствате емоционално? Можете ли да засилите усещанията, които получавате?

2. Останете с тези чувства на получаване, умствено поканете и дайте разрешение да дойдат добри неща към вас. Представете си как получавате всички добри неща, които вашият Висш Аз има за вас. Забележете колко много вие можете да получите и оставете себе си отворен, за да получите дори повече. Отворете се за нови мисли, по-хармонични емоции, физическа енергия и изобилие във всяка област на вашия живот. Когато направите това, вие ставате едно с изобилието на своя Висш Аз.

3. Когато привличате тези добри неща, представете си, че вие създавате пространство - умствено, емоционално и физическо - за тях. Всичко, което трябва да направите е да си представите, че вие отваряте енергията около вас, за да се създаде стая за добрите неща, когато те дойдат.

4. Представете си вашият Висш Аз да ви поднася една сребърна купа, изпълнена с животворна енергия и пълно изобилие. Когато сте готови да имате повече в живота си, пийте от нея. Изпълнете себе си с толкова голямо изобилие и енергия, колкото можете да получите. Когато се върнете в стаята, почувствайте се отворен да получите дори повече добри неща и потвърдете, че сте готови да ги имате.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

samata istina!nashite misli sazdawat nashata realnost!izpitala sam wsichko i sam poluchila wsichko za kakwoto sam mechtala do sega.....i nai -interesnoto che za 40 dena me izprati w Awstria!Aliluja!!!
Георги Грозданов
Много поучително!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...