Назад до Бъдете вашият Висш Аз

Бъдете вашият Висш Аз

  1. Бъдете вашият Висш Аз
  2. Няма ограничение за израстването и разширението
  3. Медитация - Да бъдете вашият Висш Аз

Медитация - Да бъдете вашият Висш Аз

Целта на тази медитация за вас е да се свържете с тази част от вас, която е вашият Висш Аз и почувствате вашият Висш Аз като вас самия.

За всички медитации, седете спокойно, фокусирайте се върху ума, релаксирайте тялото и започнете да дишате дълбоко. Вие може да искате да пуснете музика, която ви успокоява и ви издига по-високо. Вие можете да направите медитацията, като я четете на себе си или приятел, който да ви я чете, или да бъде записана и после изслушана. Вие можете да искате да имате молив и хартия или пишеща машина, за да запишете вашите отговори.

Стъпки:

  1. Седнете със затворени или отворени очи. Седнете много удобно, може и да поставите ръцете си отстрани. Започнете като поемете няколко пъти дълбоки дишане.
  2. Представете си цялото ваше тяло отпуснато, започвайки то пръстите на краката. Почувствайте едно усещане на релаксация в краката, мускулите на краката, бедрата, после се насочете към коремната област, долната част на гърба, гърдите, горната част на гърба и лицето. Нека мускулите около челюстите и очите са отпуснати. Правете това, докато се почувствате спокоен, съсредоточен и физически удобно.
  3. Останете в поза, която позволява вашата енергия да може да протича по-лесно нагоре и надолу по гръбнака ви. Поемете дълбоко въздух в горната част на гърдите, движейки вашата по-долна диафрагма и корема толкова малко, колкото е възможно. Поемете въздух в горната част на гърдите няколко пъти, вижте как се чувствате. След това няколко пъти дишайте в коремната област, последвайки това с няколко дишания и в горната част на гърдите и корема.
  4. Изправете и издигнете горната част на гърдите с едно дълбоко вдишване, така че гръбнакът ви да е по-изправен. Забележете, че когато правите това, вие искате също да чувствате задната част на главата и вратът ви да бъдат на най-удобно изправено положение. Това помага за създаване на променливост на вашето емоционално тяло, отваря вашия сърдечен център и прави това по-лесно да се мисли по по-висш начин.
  5. Сега вие сте се свързали с много висши същества, които седят в един кръг около вас. Почувствайте мир, радост и любов около вас. Тези същества са тук, за да ви помогнат в срещата с вашият Висш Аз.
  6. Представете си вашият Висш Аз в далечината, което започва да се приближава към вас. Вие може да го видите като една красива, трептяща сияеща светлина. Поздравете и приветствайте вашият Висш Аз и го поканете да дойде по-близо. Умствено помолете вашият Висш Аз да ви помогне да създадете една по-силна връзка. Почувствайте излъчването на неговата любов да ви обгръща и прегръща. Почувствайте лъчите на светлината, идващи до вас от вашият Висш Аз. Когато тези лъчи от светлина ви докоснат, усетете увеличаване на вашите вибрации. Сега вашият Висш Аз се слива и става едно със вас. Почувствайте вашите молекули и атоми да се сливат с него, сякаш вие го обявявате за част от вашата енергия. Нека вашият Висш Аз да се слее дори напълно с вас, докато целите ваши модели на енергия приемат излъчването на вашият Висш Аз. Вие и вашият Висш Аз сега сте едно.
  7. Като ваше Висш Аз, освободете вашето дишане, за да създадете по-голям приток на енергия във вашето тяло. Приспособете вашата стойка, така че вие седите като вашият Висш Аз. Като ваше Висш Аз оправете вашите рамене и гърди, да отразяват вашата увереност и мъдрост. Какво изражение на лицето имате като ваше Висш Аз.
  8. Мислете за една ситуация, за която вие искате ръководство. Като ваше Висш Аз вие ще дадете на себе си съвет относно тази ситуация. Представете си, че сте мъдър учител и съветник. Какъв съвет бихте дали на себе си за тази ситуация? Вие може би искате да отговорите на глас или да напишете вашия отговор.
  9. Като ваше Висшо Аз имате ли някакви други съобщения, може би за вашето духовно развитие, вашата Висша цел или нещо друго?
  10. Благодарете на вашият Висш Аз да стане едно с вас и да остане толкова дълго, колкото вие искате да сте ваш Висш Аз.

Аз наричам това състояние на „Висшият Аз”. Вие можете да искате да използвате стъпките описани за тази медитация, само като кажете „Стани в състояние на твоят Висш Аз за тази медитация”. Вие ще намерите, че колкото повече упражнявате това състояние, толкова повече вие ще искате да мислите за вашето бъдеще и важни решения, само когато сте в това състояние. Когато вие сте в състояние на вашият Висш Аз, вие спечелвате уменията и способности, необходими за да живеете вашия живот като ваше Висш Аз.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Роси

Наистина когато стигнеш до това познание не можеш да спреш да се развиваш и виждаш, че има още и още, но си струва и това ти носи невероятно удовлетворение! Много ви благодаря за полезните материали, радвам се, че ви открих!

Ая
Не знам, до колко всичко това е вярно, но със сигурност знам, че се срещнах с моето висшо Аз. И много неща от тази статия съвпадат. Благодарен съм!
TANIA BLAGOEVA
4ETA OT DNI VSI4KO BLAGODARIA VI 4I VI IMA BLAGODARIA
ина.
звучи доста обещаващо. дано "работи"
Пенка Илчева
Много благодаря,много благодаря беше ми много полезно и сякаш разбрах себе си,научих доста.БЛАГОДАРЯ ВИ!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...